0 oy
313 göst.
Diğer kategorisinde (213 puan) tarafından
Üniversite girmedim kpss mi girsem diyorum çalışmak isteyen bir bayan için sizce ne öneriniz olur kızlar 

11 Cevaplar

+1 oy
(7,825 puan) tarafından
Her yerde çalışabilir diyen arkadaşlarıma soru soruyorum. İnşaatta inşaat işçisi gibi çalışabilirler miydi? 

Onun haricinde senin yetenek ve kabiliyetin, bilgin dahilinde bir iş söyleyebiliriz. İşkura bakabilirsin işe girmek istiyorsan. Çok fazla iş imkanı var. 
(7,825 puan) tarafından
Kurye zaten zor bir iş değil. Benim kastım inşaat sektöründe ağır işlerde çalışmak. Bunun altını çiziyorum. Şoför olmak filan sıkıntı değil yani. Otomotiv sanayinde mesela ağır yani, bilek gücü isteyen işler. Madende çalışan bir kadın hiç gördünüz mü?
(257 puan) tarafından
Mimar anne, konudan bağımsız ama ne kadar güzel yorumlarınız var bazen denk geliyorum, çok güzel cevaplar veriyorsunuz yazım kurallarını çok güzel uyguluyorsunuz tebrik ederim :)))))
(7,825 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Takip edildiğimi bilmiyordum ;) şaka bir yana, bu zamana kadar iki derginin koordinatörlüğünü üstlenmiş, çeşitli dergilerde de yazarlık yaptım. Üstelik yazarlık eğitimi aldım bir yıl gibi bir süre, usta öykücülerden, yazarlardan
(257 puan) tarafından
Yaa belli oluyor zaten maşallahınız var, kızınız çok şanslı o zaman❤
(7,825 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❣️
-Reklam-
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Heryrde gayet çalışabilir li
(213 puan) tarafından
Öneri diyorum heryer diyorsun
(1,218 puan) tarafından
Yani ne önerim sana ne yapabildiğini nerden bileyim. Çaycılık bulasikcilik temizlik yap ozaman
0 oy
(6,270 puan) tarafından
Her yerde çalışabilir 
0 oy
(1,393 puan) tarafından
Kpss calis tabi çalışabilirsiniz özel neticede illaki zorluyorlar rahatı ben gormedim.daha jsjsjsj
0 oy
(194 puan) tarafından
Her yerde çalışabilirsin canım nası bi iş istiyosun ki 
0 oy
(788 puan) tarafından
Ben katibeyim mesela adliyelerdr noterliklerde ve avukat yanında çalışabiliyorum ama eşim sadece adliyede çalışmamı istiyor bu sene kpss ye giricem inşallah tabi yeni doğmuş bir bebekle ne kadar olur bilmiyorum ama geçmişte girdim sınava ve atanamadım ama şansımı devam etmek istiyorum çünkü eşim artık çok zorlanıyor ev kiraları uçuşta onunkini yer kirayı öder benimkinide biriktirir inşallah bir ev alırız iyi kötü diyorum dua edin kızlar cimri biriyiz en azından kendimiz için eşimde bende harcama yapmıyoruz ben evlenirken çok özenmedim borç harç çok çıkmasında ihtiyacım olan alınsın gerekeni inşallah kendi evimiz olursa alırız dedim eşimin birde dizinde tümör çıktı iyi huylu ilerinin ne getireceği belli olmaz diyorum aizce doğrumu ediyorum birde çok yalnızım koskoca evde mahremiyetin ortasında çalışırsam sanki rahatlarım gibi geliyor ev işi bir süre sonra bayıyor ama şimdi doğacak kızımada kıyamıyorum biraz gerçi kazansam atansam bile hemen başlatmıyorlar birde sabah 8 akşam 5 işi olduğundan çokta zorlanmam gibi geliyor bilmiyorum kafam karışık adliye katipliğinin lisesinide üniversitesinide okudum bitirdim dua edin lütfen
(257 puan) tarafından
Bende icra kâtiplik  mülakatına girdim iki yıl önce ama kazanamadım sizin klavyeniz nasıl acaba
(788 puan) tarafından
Benim birkaç sene önce 3 dakikada 120 yazıyordum büyük şehirde oturduğumdan ve annemler sadece ordan başvurmama izin verdiğinden mülakatlara bile giremedim puanım 72 ydi ama keşke karşıyakaya felan bsşvursaydım diyorum annemler uzak istemedi kız olduğum ve dul kadının bekar kızımolduğumdan
0 oy
(175 puan) tarafından
Kuaförler pastaneler olablir canım nası bi iş istiyosun ki elin nelere yatkındır 
0 oy
(27,519 puan) tarafından

Şahsi fikrim.kadin her yerde rahat çalışamaz kadına kadın demişler erkeğe erkek kadının kaldırıp kaldıramayacağı sorumluluklar var her iş kadına göre değil.Bn çalışacak olsam giyim market kuaför sekreterlik vs gibi yerleri tercih ederim yani yada kendi işimi kurardim imkanım olsaydı yani fazla ağır işler kadına göre değil bünyesel sorumluluk zor 

(213 puan) tarafından
Sekreter nasıl olur canım
(27,519 puan) tarafından
Bilgim yok tıbbi sekreter fln mesajla araştır güzel bir meslek
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Kadın her yerde her işte çalışamaz kimse kusura bakmasın. Mumkunse erkeklerin olmadığı varsa da en minimum erkek olan her yer olabilir.
0 oy
(3,035 puan) tarafından
Bulabiliyorsan kurumsal yerleri tercih et. En azından çalışma saatlerin belli olur. Market, mağaza gibi yerlerde çalışma saatleri uzun ve tatiller az olur çünkü.
(213 puan) tarafından
Kurumsal neresi olabilir canım
(3,035 puan) tarafından
Ne iş yapmak istersin bilmem ama mesela mimarlık firmaları, mühendislik firmaları gibi ofis yerlerini tercih etmen senin açından çalışma saatlerinin belirli olması adına iyi olur. Aslında ofis ortamlarının hepsi olur ama büyük şirketler olursa mesai olayın olmaz, olsa bile ödemesini alırsın.
0 oy
(632 puan) tarafından
Vardıyalı çarşı pastane veya dükkanlarında  veya avm 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 29 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sggg (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
4 cevap 186 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Selcan123 (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.

382,214 soru

11,443,944 cevap

35,015 kullanıcı

...