0 oy
265 göst.
Aile kategorisinde (771 puan) tarafından
Kizlar ben 2 yasindayken annem vefat etmis babam yeniden evlenmis disardan bakanlar ne guzel buyuttu cocuklari diyolar cunku disardan kendisi tam bir melek gorujuyor ama icerde bize yasattiklari kucukken kardesimle yedigimiz dayaklar kufurler hakaretler oyle seyler yapti ki bize soylesem inanmazsiniz bile buyuyunce bu sefer psikolojik siddet hicbir yaptigimi begenmeme surekli rekabet hali millete beni kotulemeler neyse evlendim bu sefer esimin ailesiyle esimle arami bozmalar sayesinde inlarla da kotu olduk akrabasi oluyorlar onun simdi diyeceksiniz ki niye bu kadar taviz verdin ama ben saf bir insanmisim anne olarak gormustum onu gozum yeni acildi az once esimle siddetli kavga ettik anasi babasi cikti babasi diyo ki dugune 1 hafta kala o deli demisti annen keske almasaydik diyo bende dedim ki sizin hakkinizda da uzak dur onlardan dedi bana hangisine inancaz simdi dedim yani kisaca evlendim yine kurtulamadim normal bir sekilde hal hatir sormaya arardim konu hemen esimin ailesine gelirdi surekli doldurus hali bende ***** gibi hep onun laflarina kandim ama dedihim gibi ben hep anne olarak onu bildim sevdim ama o resmen yuzume farkli arkamadn farkli kinusuyomus herkese duyunca kaynar sular dokuldu basimdan en sin yasanan olaydan sonra irtibati tamamen kopardim zaten kac aydir konusmuyordum onumla simdi bide deli diye laf soylemis benimle ilgili dugune 1 hafta kala beni onlara onlari bana kotulemis resmen ayirmaya calismis yalan fitne fesat diz boyu kendime o kadsr kiziyorum ki ne s.alakmisim diyorum butun hayatimi alt ust ettinya mahvetti beni Allah nasil biliyorsa oyle yapsin bana yaptiklarini cekmeden can vermesin insallah oyle doluyum ki saatlerdir agliyorum rahatlamak icin insan nasil bu kadsr nefret dolu olabilir ya bir insan nasil bu kadsr kotu niyetli olabolir ne istedin benden ben seni anne olarak bildim sen beni resmen rakip dusman olarak gormussun oyle zoruma gidiyor ki Allah kimseyi annesiz birakmasin su hayatta..

6 Cevaplar

0 oy
(400 puan) tarafından
Yaşadıkların gerçekten zor. Sana dayak atan birini anne yerine koyman da kötü olmuş. Allah'a havale et olan olmuş şimdiden sonrasına bak ve kendi sağlığını psikolojini düşün senden değerli değil
(771 puan) tarafından
En cok kendime kiziyorum nasil anne olarak gordun boyle bir insani resmen gizume perde inmis sanki ondan cok kendime kiziyorum..
(400 puan) tarafından
Kızma artık kendine bak evlenmişsin evin barkın ayrı önüne bak geçmişte takılı kalma
-Reklam-
0 oy
(2,962 puan) tarafından
Aglayipta kendine yazik etme. Allaha havale et. Benzeri benim basimda da var. Ben uzak durmakta buldum cozumu. Sende oyle yap ve laflarini duyma. Kendi hayatina bak.
(771 puan) tarafından
Kendimi affedemiyorum aslinda ben kendime yaptim ne yaptiysam onun laflariyla
(2,962 puan) tarafından
Hatanin farkina vardiysan duzeltmek icin elinden geleni yap. En cokta kendi mutlulugun icin ugras
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm:( gerçekten allah kimseyi annesiz bırakmasin 
(771 puan) tarafından
Aminnnn
0 oy
(48,634 puan) tarafından
amin canim Allah hicbir cocugu annesiz babasiz bırakmasın. 

esinin ailesiyle olan problemlerin cok mu büyük seyler niye kavga edip duruyor sunuz
(771 puan) tarafından
Onlar da az degiller aslinda aynilar yagmurdan kacarken doluya tutulma misali akrabalar zaten
0 oy
(33 puan) tarafından
Annesizlik zor bir durum annem hayatta ama bazen yanımda olsun o kadar çok istiyorum ki ama olamıyor ikimiiznde bir evi ve sorumlulukları var ben ikinci evliliğimi yaptım eşim.in de ikinci evliliği ve bir kızı var bazen diyorum ki eşime keşke kızın yanimizda olsa şimdi diyorum yeminle bebekle ilgilenirken ben evimi toplardim bana arkadaş olurdu diyorum inaninki yani zeten sen eğer evlendigin kişinin çocuğu olduğunu biliyorsan kendine güveniyorsun dur demektir işkence etmek hyati dar etmek nedir yaa rabbim ıslah etsin böyle insanları 
(771 puan) tarafından
O kadinin bana yaptiklarini cektigini gormeden icim sogumayacak bastan asagi butun hayatimi o sekillendirdi bende s.lak oldugum icin buna izin verdim..
(33 puan) tarafından
Kendine hakaret etme asla bunu bir tecrübe olarak algila ve rabbim büyük o kadın senin eline bakmadan ölmez merak etme
(771 puan) tarafından
Boyle insanlarla kullar ugrasamaz ben hic ugrasamam zaten yorulmusum bitmisim o yizden Allah a havale ediyorum o en iyisini bilir..
(33 puan) tarafından
Rabbim senin vicdanini biliyor sen merak etme
(771 puan) tarafından
Sagolasin canim derdimi dinledigin moral verdigin icin Allah razi olsun..
0 oy
(426 puan) tarafından
Ah kıyamam yaa en güzel bütün irtibatı kesmek emin ol kafan rahat edecek birde yaşadıklarına rağmen nasıl bu kadar sakin kalabildin? Ben olsam çıldırıp zarar vermistim o kadına çoktan 
(771 puan) tarafından
Psikolojim bozuldu zaten ona degilde kendimi öldürmeyi dusunuyordum bazen ciddi ciddi hala daha arkamdan konusuyor duyuyorum bazen diyorum git bogazla su yılanı sonra Allah buyuk diyorum..
(426 puan) tarafından
Laftan anlamayanin hakkı kötektir. Sen sessiz kaldığın için yapıyor bunları ama biraz dişini göstersen belki çekinir de kapar o lanet çenesini
(771 puan) tarafından
Oyle bir insan degil ki yani nasil diyim hayatinda bu kadsr cirkefini gormemissindir tek derdi isi insanlari birbirine dusurmek zevk aliyor resmen ne yaparsan yap huyundan vazgecmez o yuzden Allah a havale ettim her zaman diyorum benden helallik almadan son nefesini veremesin insallah..
(426 puan) tarafından
Ayy benim kaynımın kaynanası da böyleydi sonra kızıyla kaynımı birbirine düşürdü de boşandırdı. Oylelerinin yüzü gülmesin, toprak kabul etmesin inşallah.
(771 puan) tarafından
Aminnnn

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 185 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 716 göst.
27 Aralık 2022 Aile kategorisinde Papatya1308 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,373 göst.
2 Ocak 2019 Aile kategorisinde TuğranınAnnesi (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 432 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde dunyali _birisi (205 puan) tarafından soruldu

379,207 soru

11,351,313 cevap

34,822 kullanıcı

...