+1 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kilolu biri değilim takmışlar kiloma hamileyken çok kilo almadım doğumdan sonra da hemen verdim diye bazıları her görüşmede görüşmeyeli nasılsın demeden kilo vermişsin almissin doğumdan sonra yine de  göbeğin kalmış fark ettim hemen gibisinden yorum yapıp gülüyor hoşuna gidiyor küçük ayva göbeğim olsa bile. Ya hu sanane dememek için kendimi zor tutuyorum. Ben biriyle görüşünce kilo almışsa asla yüzüne vurmam hatta kilo mevzusunu hiç açmam cubku bazıları zayifliktan yakınır zayifsin diyerek üzmek istemem bazıları kilodan yakınır kilo almışsın diyerek moral bozmam. Bazı insanlar neden böyle kıskançlık yaptıklarını düşünüyorum. Kendileri seksen kilo karşıdakinin küçücük göbeğine kilosuna ne hakla yorum yapabiliyorlar bilmiyorum. 

Aşırı da zayıf değilim ideal kilodayım ama her seferinde suçluluk hissettiriyolar bişey yemiyorsun bence diyet yapıyorsun ama söylemiyorsun çocuğunu da zayıf dogurdun emziriyorsun yemedigin için sütun de yaramamış çocuğa vs diye. Ki gerçekten yiyorum ama sağlıklı besleniyorum sadece ekstra bişey yapmiyordum diyet felan. Sadece kadınlar değil erkekler de yapıyor bunu ki bana çok ayıp geliyor demekki vucuduma baktı ki bu kanıya vardı diye. (Dayı, amca, kayinbaba vs) 

7 Cevaplar

0 oy
(1,785 puan) tarafından
Ben derim sanane aman diyr
tarafından
İnsanlar düşünmeden karşidakini kırıyorsa alacağı cevaba da hazır olmalılar aslında sanane demek en kısa ve net cevap olur ama neticede yine saygısız düşüncesiz biz oluruz maalesef.
-Reklam-
0 oy
(1,720 puan) tarafından
Bende sinir oluyorum böyle yorum yapanlara onlara giren çıkan ne anlamış değilim 
tarafından
Gelişmemiş beyinlerin kendini avutma şekli diye düşünüyorum, başkalarını mutsuz etmekle mutlu olmak, karşıdakinin enerjisini çalmak.
0 oy
tarafından
Kaale almayarak onumr bakıyorum zayıfım her gelen geçen olmuşsun bu ne hal az kendine bak çok zayıfsın derler derlerr
tarafından
Benim hassas noktam heralde. ailem kimsenin fiziksel özelliğiyle insanları yargılamamayi öğrettiği için kendim başkasına yapmadığımdan başkaları elestirince çok kötü insanlar olduklarini düşünüyorum. Sadece kilo mevzusu da değil
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Benim komşum öyle evine davet eder daha bismillah kapıda 

Ayyy kız ranaaaaa 

Kilo almış sin diyor

 Bende 

Aaaa nasıl da mutlu ettin beni 

Ben severim tombiş takılmayı diyorum

 Bu seferde belli bir zaman sonra 

Ayyy ranaaaaa sen sanki zaifladin diyor 

Hani ben dedimya ne güzel kilo aldım diye 

Oda işte bu sefer tersini söylüyor

 Terbiyesiz yaratık

 En son yaşına bakmadan ağzının payını verdim 

Bana mesafe koymuş haspam

Tüh sjdjdkdkdk

Canın cehenneme dedim
tarafından
Bide öyleleri var sen nasıl mutluysan tam tersiyle seni üzmeye çalışan. Kesinlikle sorunlu olduklarini psikolojik destek almaları gerektiğini düşünüyorum.
(2,891 puan) tarafından
Evet
Sanırsın ekmeğimi aşımı onlar veriyor
Yav kime ne
İster zayıf ister kilolu takılırm
Ben kendimi olduğum gibi seviyorum
Ama millet kabullenemiyor bunu
0 oy
(20 puan) tarafından
Bu benim görümcem:)) en son görüşmede dayanamadım artık. Eşimin yanında hal hatır sormadan kilo almışsın sanki bilmem ne dedi ters ters baktım ama yakıştı dedi ben de aklına bir tek bu konu mu geliyor dedim hal hatır sormadan kilo almışsın/ vermişsin. Afalladi kaldı mal gibi. Bazen lafı esirgememek lazım sanırsam 
tarafından
Evet zaten erkekler çok çabuk etkileniyor böyle şeylerden bide özellikle eşinin yanında söylüyorlar sanki bilerek.
(20 puan) tarafından
Nasıl anladıklarını da anlayamıyorum insan 20 30 kilo verir öyle ciddi bir fark olur. Öyle dikkat çeker siz bir iki kilodan nasıl anlarsınız ya hu!  Onu da ben anlayabilmiş değilim biri bana bak aldım mı ya da verdim mi diye sorsa cevap bulamam çünkü gerçekten anlamıyorum. Asla iyi niyetli olamazlar boyleleri.
0 oy
(1,091 puan) tarafından
bana da çok söylenirdi susardım ama şimdi biri bana böyle kurduğunda “gözleriine tartı mı taktırdın” diye cevap vericem . “ne güzel kilodan anlıyosun ,tartı masrafın yok “ diyip durucam artık . 
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Karşımdakiler eğer benden kilolu olup da bunu söylüyorlarsa, anında cevabımı veririm. Evet ufak bir göbekle başladım, sizin aşırı kilolarınıza yetişmem zaman alacak ama diye. Bir de basarım kahkayı. 

İlgili sorular

0 oy
50 cevap 536 göst.
3 Şubat 2023 Aile kategorisinde sweetlady (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Cikolataaa (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 70 göst.
1 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 500 göst.
29 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

380,202 soru

11,382,817 cevap

34,882 kullanıcı

...