0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

Hangisini almalı anne yani modelinden kullananlar herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı mekanizmanın bozulması vesaire. Bir ara bebek mağazasında gezerken annenin biri anne yani ddegil diğerinden al diye tavsiye etti yanındaki akrabasına. 

Her fiyattan park yatak var. Kumaşın paraşüt kumaş olmasını istemiyorum açıkçası. Aklımda iki yatak var fotoğraf eklerim birazdan en azından bunları kullanmış annelerden fikir istiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Heves edıp chıcconun anne yanını almaıtım en basta cocuk 6. Ayına gelınce ayaga kalkar gıbı yaptı taaak devrıldı bızım anne yanı, babası tutmasa kafası duvara gelıyordı kızımın, sonra prk besık aldım yoyko 8in1 dıye gecıyor suan kac para bılmıyorum ama cok kullanıslı sallanıyor olmasına dıkkat et bence, bazen bebekler sallanmak ıstıyor uykuya geçişte
tarafından
Anne yani modeli sanırım çok sikinyi yaratıyor.  İkinciye hamileyim evim fazlasıyla küçük büyük oğlana oda yapamıyorum taşınmayı düşünüyoruz ancak yaklaşık 1 yıl kadar sonra iki sonra da ikinci oğlum gelecek. Park beşik de 4 yaşına kadar yatabildikleri için idareten onu alayım daha büyük eve geçince katlayıp kaldirabilriim çocuklara o zaman oda yapabilirim diye düşünüyorum anne yani ahşap besigim var zaten. Kullanır kullanmaz alt kademeden baslayacaz oğlum 2.5 yaşında bu sefer onu yatağına indirip kaldiriken çok zorlanır miyiz diye düşünüyorum bilmiyorum kafam Allah bullak.
-Reklam-
0 oy
(3,314 puan) tarafından
Park beşik : İlk çocukta bir hevesle alınır. Kocaman yer kaplar. Kademesi var ay çok güzelmiş bu diye gaza gelinir. Çocuk gömülmesin diye içine güzel kaliteli bi yatak alınır. Odası cicili bicili yapılır. Vee hiç kullanılmaz. 

İçinden bebeği alırken koyarken belin ağrır. 

1.5-2 yaşına gelince alttaki yerinde oynar o fa bi ihtimal çünkü anneye yapışık gezme zamanları. 

İmkan var, ev genişse uzun vade için alınabilir. 

Olmasa yokluğu hissedilmez. 
(1,465 puan) tarafından
Bunlar resmen benim düşüncelerim ahshsh
İlk oğlumda park beşik aldık nasıl hevesle bide koocaman cibinligi vardı nasıl hoşuma gitti sonra oyun alanı gibi oynar vs hayaller hayatlarr asla içinde yatmadı asla en sonunda kaldırıp yer yatağı yaptım ahahah:D
(3,314 puan) tarafından
Hepimizin başına gelen bi durum. İnsan heves ediyor her şeye. Yaşaya yaşaya öğreniyoruz :)
tarafından
Ben durumumuzu şöyle anlatayim o zaman.

İki ay sonra ikinci oğlum gelecek. Büyüğüm 2.5 yaşında. Şimdiye kadar anne yani ahşap beşiğinde uyudu.

Hem kendini dışlanmış hissetmesin hem de evim çok ufak olduğu için oda yapma işini daha büyük eve tasinmaya ertelmeyi düşünüyorum.

O yüzden tekli küçük bir karyola alayım desem küçük odam iptal olacak. Elimde kalacak minnacık salon. Gereksiz masraf olacak biraz. O yüzden daha büyük eve geçince katlayıp kaldırabileceğim park yatak daha mantıklı geliyor şu an.

Park yatağı en alt kademeden kullanacağım için çocuğu yatağa koyup çıkarırken çok zorlanır miyim acaba oğlum ayakta sallanarak uyur.
(3,314 puan) tarafından
Bende bel fıtığı başlangıcı var. Hamilelikler de yıpratıcı oldu o yüzden zorlandım kullanamadım. Anne yanı kullandım hep.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 72 göst.
25 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Oksuz06_ (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Yasemincee (1,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 197 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Asabii (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 124 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sbl34 (16 puan) tarafından soruldu

379,405 soru

11,356,825 cevap

34,833 kullanıcı

...