0 oy
639 göst.
Aile kategorisinde (17 puan) tarafından

Kızlar merhaba

Buraya yazana kadar çok düşündüm ama çok sıkıldım burdan gelecek bi iki cümle belki beni rahatlatır diye düşündüm. 1 buçuk sene olacak evleneli kaynanamlarla oturdum 1 sene. Aslında çok iyi davrandı bana hastalansam hizmet etti ama iyiyken iyi. Ben hiç bişeye karışmam ben çok anlayışlıyım bilmem ne sürekli kendini över. Görümcemi hep hayatımıza sokmaya çalıştı. Hep onlarla gittim 1 yıl boyunca kuaföre bile. Evde sorunlar başladı ayrı eve çıktık kaynanamla tartıştık eşim vurdu bana dudağım şişti falan. 3 4 aydır ayrı evdeyiz herşey düzelmişti. 3 ay sonra falan doğum olcak hayırlısıyla. Sen bakamazsın falan diyolar buraya yerleşmeye çalışıyolar. Ben istemiyorum. Eşim de bugün var Yarın yoklar diyo. Kaynanam herşeye karışıyo durmadan kendini övüyo. O kadar laf söyledi bana ben arayı düzelttim iyi davranıyorum hemen yüz buldular. Eşim anneme karşı falan hep suratı asık farkediyorum annem o yüzden gelmek istemiyo resmen yapayalnız kaldım. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum ve eşim de bana küfürlü bi şekilde git diyo açık açık. Babam ayrı. Karnımda çocuk nereye gidiyim gidemedim işte

5 Cevaplar

0 oy
(2,849 puan) tarafından

Ailene hiç bişey anlatma ve git o gitme korkusunu yaşat ki hi daha öle konuşmasın 

(17 puan) tarafından
Gidemediğim için böyle oluyo zaten annem sessiz sakin bişey diyemiyo. Kaynanam kavga edince bile anneme babama herkese laf söylüyo. Düğünü onlar yaptı eşim Bil e dedi bana eşyaları biz aldık düğünü biz yaptık senin kimsen yoktu. Ne zaman tartışsak ben dünyanın en kötüsüyüm. Annesi de aynı herkesin içinde şap şap öper seni. Az laf söylesem sülalem kötü ben kötüyüm.
(2,849 puan) tarafından
Ooo onlarla olcak bişey yok o zaman Allah yardımcın olsun zor valla bence sen biraz dişini göster
-Reklam-
0 oy
(1,933 puan) tarafından

Şimdi ben anlamadım sorun hangisi kaynananlar gelmesin diye karşı çıktın diyemi kocan git dedi eğer öyleyse onlar gelmesin siz gidin oraya 20 30 gün kalın orda onlarda gelemez böylece 

(17 puan) tarafından
Onlar zaten en fazla 10 gün gelmiyolar. Gelip burda bikaç gün kalıyolar. Kaynanam ne zaman gelse biz aslında hep burda kalcaz falan diyo. Ben hiç bişey demiyorum. Eşime de diyorum arada geliyolar zaten diyorum. Çocuk olunca biz bırakmayız diyolar ben bakarım diyorum anlamıyolar. Kırkı çıkınca ben bakarım diyip çıkar gelirim diyorum. İlla biz gelcez derlerse laf söyleme diyo. Benim dediğimi Kimse takmıyo zaten.
(17 puan) tarafından
Zaten aramızda 15 20 dk mesafe var.
0 oy
(3,151 puan) tarafından

Durabildigin kadar uzak dur taviz verme. Bende 2 yıl oturdum beraber. Kızım onların evinde doğdu. Kaynanam yuzunden erken dogdu. 1 ay kuvozde kaldı. Ismine karistilar onlar koydular. Kuvozden cikti altini o acti o yikadi o giydirdi o uyuttu onlarin odasinda uyudu kizim emzirmek icin kucagima aliyorum senin sutun yok diyordu kuymak veriyordu benimde kizim emerken diğer göğsüm karşıya fışkırırdı oysaki gösterdim bigün bu mu süt olmayan hali dedim göğüslerim patlayacak gibi şişiyordu 2 saatte. Sonra demeye başladı yok yağlı değil sütün yaramıyor bilmem ne zorla kuymak yedirirdi emzirmeme izin vermiyordu sevemiyordum hemen alırdı kucağımdan. Bi yere giderdik giydirirdim kizimi gelip cikarir kendi istedigini giydirirdi o tasirdi hep. Hic annelik yasatmadi. 6 aylikti evimizi ayirdik. Memeden ayir diyip durdular surekli. Gelip kizimi alirlardi 1 gun onlarda kalirdi kızım ertesi gece geç saatte verirlerdi. Bıkmıştım. En sonunda kızım 1 yaşına geldi şehir disina taşındık rahatladık. Cok zor bacim cok.. allah yardim etsin. Benim esimde onlari savunurdu alsinlar cocugu nolcak falan diye gelsinler kalsinlar derdi. Ayni mahallede otururduk her gün kahvaltıya alırdı gece yatmaya yollardı bizi. Işlerini de yaptırırdı tabi hemde evde kucuk eltim varken. Onlar yuzunden bana da vurdu eşim evden de kovdu ama şehir disina tasindigimizdan beri rahatız çok şükür. Imkanin varsa kandır kocanı kaç benim kocam çok değişti çok. Ben ne dersem o şimdi ve cok iyi davranır bana.

(3,151 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi :)
(107 puan) tarafından
Geç olsun güç olmasın .  Hiç olmamasından iyidir canım . Kurtulmussun insallah mutlu huzurlu saglikli yuvan olsun :)
(3,151 puan) tarafından
Insallah hepimizin oyle olsun cok sagol :)
(17 puan) tarafından
Aynı evde otururken ben 3 kere dayak yedim kocamdan. Suratıma vurdu yani. Ikisinde dudağım şişti. Sürekli küfür hakaret ediyodu bana. Ayrı eve çıktık düzeldik aslında. Hiç kavga etmiyoduk nerdeyse. Çocuk olacak ailem burda kalacak meselesi olunca böyle mi konuştuk diyorum. Arayıp arayıp gelmiyosunuz gitmiyorsunuz diyo. Ondan güç alıyolar. Kaynanm her gittiği yere sahip çıkıyo. Herşey onun en iyisi o. Ben kendini öven insandan nefret ediyorum. Onda da aşırı var. Artık ısınamıyorum. Tek istediğim ayrı yaşamak. Ama eşim de pek iyi davranıyo sayılmaz. Küfür hakaret bana çok tersti. Şimdi alıştım bildiğin. En çok zoruma giden bu.
(3,151 puan) tarafından
Bizde de nasıldı bir otururken eşim arada kalirdi ama takmazdı annegilin lafı geçiyordu bende eşime bir iki laf söylerdim oda takmazdı geçer giderdik hıc dövmezdi. Ne zamanki ayrıldık artık burası benim evim gitmem etmem diye karşı geldim ailesi de onu doldurdu dayak yedim. Ilk ayrıldığımız zamanlar ona zor gelmişti bebekti sanki korkuyordu resmen. Sonra alışınca baktıki bize bakabiliyor geçiniyor evimizde daha rahatız düzeldi şükür. Ilk ayrıldığımız resmen adamın psikolojisi bozulmuştu sapıtmıştı.
0 oy
tarafından

Hiç barismiycaktin ailesiyle tavrını sert koycaktin ki sana o teklifi edemiceklerdi. Ayrıca eşin de sana böyle olmazdi. Bnde aynı salakligi yaptım kavga ettik ayrı eve çıktık tekrar evime cagirdim iyi oldum şimdi her boka karışırlar eşime ailemi kotuluyo babası. Şimdi tavrimi sert koysam kimin umrunda. Eşimle arami bozar kaynatam. Sessiz kaldım ama yeri gelince lafımı açık ve net yüzlerine derim. Kendini yalnız hissetme. Eşine de ki kimseye güvenerek çocuk yapmadk biz. Ben bakamiycaksam anne olarak kim bakar. Biz bir aileyiz olduk falan de. 

(17 puan) tarafından
Kayınpederimin beyninde kist varmış ne durumda daha belli değil bikaç gündür ortaya çıktı. Moral bozukluğundan oldu demiş doktor. Eşim de ölürse aklımda kalır demeye başladı şimdi. Dün aradı gelmiyosunuz diyo hâlâ babasına. Benim düşüncem hiç kimsenin umrunda değil. O kadar kötü durumdayım ki hiç bu kadar çaresiz hissetmedim
0 oy
(4,666 puan) tarafından

Ailen sahip cikarsa git canim seni gidemez diye böyle davraniyodur

(17 puan) tarafından
Ailem dediğim bi annem bi kız kardeşim var. Annem savunamıyo öyle kendini kaynanam çok kavgacı kavga çıkınca annemleri üzer. Kimsenin düzenini bozmak istemiyorum. Eşim zaten hep derdi bana afedersiniz ****** git diye. Yine diyo kavga edince. Ortalığı karıştırıp kimsenin canını sıkmak istemiyorum. Üniversite mezunuyum hayallerim vardı. Kendi kararlarımı kendim verirdim. Evlendim eşim ne isterse onu giyiyorum onun gönderdiği yere gidiyorum sadece. Evlililiğim kaynanam kayınpederim kocam arasında geçiyo ben anca kavga çıkararak kendimi gösteriyorum. Ailem bile rahat rahat gelemiyo yanıma. Sanki eşimin ailesi veli nimet benim ailem kötü. Sadece evladımın için herşeye boyun mu eğsem diyorum yoksa bişeyleri düzeltmeye mi çalışsam. Ne kadar yapsam düzeltemiyorum. 4 gündür ayrı yatıyoruz. Normalde asla ayrı yatmama izin vermezdi. ****** git dedi bana senin gönlünü mü yapcam dedi. Gitti yattı o günden beri sadce yemek falan koyuyorum. İnsan gibi muamele yok. Kaynanamın ağzı bozuk kayınpederim 5 dk küfür etmeden durmaz. Biz uyumadan asla uyumazlar koltukta uyusalar Bile. Evlenmeden söz verildi bana ev alınacak ayrı evde oturcaksın diye. Bana iyiler ama sanki ben bişey bilmiyorum. Sanki onlar benden üstün.

İlgili bir soru bulunamadı

381,550 soru

11,422,834 cevap

34,981 kullanıcı

...