0 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (753 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben size dedim ya varlığa rağmen çalışıyor kaynanam diye. Geçen eşimin halası amcası gelini ve eşi geldi.  Kaynana bana diyorki sakin çalıştığımı söyleme.  Bende dedim  banane senin çalışmandan 

Akşamda hala burdaydi ev kiralarini sordu.  Normalde aşağıdaki kiracilarini 2700 den 8 bin yaptılar. Nasıl bir vicdansizliksa..

Halaya diyor ki he abla 2700 den 5 bin yaptık orda göz göze geldik güldüm dedim Allah büyük Allah ev sahiplerine vicdan merhamet versin hayır nasıl yiyeceklerse dedim bozuldu. 

Ertesi gün içinde başka birinde gün var oraya gidecektik benide zorla götürüp duruyo ben günde değilim. Buda altını fln almamış yağmur yağıyor bende çocuk küçük diye eşime dedim bizi arabayla bırak oda tamam hatun dedi. 

Neyse bindik kaynanam eşime dedi şurada dur da altın alayım.  Eşim de dedi Senin evde 20 tane Gramın var Onlardan al götürsene daha niye beni dışarıda zorluyorsun yönümü değiştirip ışıklara sokuyorsun dedi O da He Benim 20 tane gramım var dedi gramim olsa ben dışarıdan mı alırım dedi eşimde sen alırsın doymazsın dedi. Ben sen miyim dedi. her ay param biriktiriyorum dedi esimde dedi ki he anne dedi ben dedi ayda dedi 10 tane gram yapıp kenara koyuyorum dedi ben dedi bir maaşla dönemiyorum Sen bana neyin muhabbetini yapıyorsun dedi o zaman ayağını yorganına göre uzatsaydin Mercedes almasaydın dedi Mercedes dediydi normal fiat Fiorino. Bizim araba almamız kadına dert oldu.  anne dedi Boş yapma i O kadar kira alıyorsun dedi evde paranda var pulum var daha ağlıyorsun dedi.Allah gözünü doyursun dedi. Kaynanamda sen de o zaman dedi boş şeylere Para harcama yaptı Eşim de dedi ki o zaman dedi Yağmur'u havalarda arabamdan in kendi başına git dedi ben seni düşündüğümden arabayı alıyorum dedi Senin yaptığına bak sana iyilik yaramıyor dedi.  


Bazen olanları şaşkınlıkla izliyorum bir araba almamiz ne dert oldu kadına ya . Bizim hiç borcumiz yok sanıyo evde çocuk yok bez yok mama yok yeme içme yok sanıyo.  O kadar varlığa rağmen ağlıyor 

Hanı ne demişler ALLAH AZ VERIP ARATMASIN COK VERIP BUNALTMASIN. Varlık içinde tüm bu stresleri:D

1 cevap

0 oy
(372 puan) tarafından
Boş verin anlamaz insan anlamaz cnm siz keyfinize bakın sinir ya 
(753 puan) tarafından
Kizcem valla gözü doymuyor ben anlamıyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 366 göst.
2 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
0 oy
8 cevap 390 göst.
0 oy
11 cevap 322 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Melek8663 (648 puan) tarafından soruldu

378,925 soru

11,342,179 cevap

34,809 kullanıcı

...