0 oy
653 göst.
Aile kategorisinde (79 puan) tarafından
Merhaba hanımlar yenidoğan bebeğimiz için buyuturken gelişimi açısından surekli ben takiplerini yapiyorum oyuncağını kadar gelişimine kadar araştırma nasil oyunlar oynatilir oyuncak vs .eşim hiç araştırmacı değil isten geliyor 2 saat mamasını verir altını değisir 2 sever yatar uyur .Başka adamlara bakıyorum eşiyle çocuklarını oynatiyorlar ailecek vakit geçiriyorlar ?sanki bosanmisda tek buyutuo gibiyim. Çok zorlanıyorum. Bu arada 6 gün sonra 3 aylik olucak bebeğimiz. Bu durumu yaşayanlar tavsiye verebilir mi? Ne yapmalıyım?

34 Cevaplar

0 oy
(939 puan) tarafından
Daha ne yapsın adam benım kocam asla altını degıstırmez dı şuan 21aylık yanında meyve yesın dıyorum o bıle zoruna gıdıyo düşün degılkı yedırecek altını alacak
-Reklam-
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Çok şey bekliyorsun.. eşin iyi bile yapıyor alt açma vs .. bu hayatın kanunu budur  anne yavrusuna bakar 
0 oy
(410 puan) tarafından
adam altini degistirip mamasini veriyo biraz da seviyo daha napsin  
(79 puan) tarafından
Iste bacım cahillik zor ilk çocuk milleti gordum kıyas yaptim onlar buyutmus Bn yanlismi yapiyorum diye bide yanimda o arkadaş oyuncak vetio bnmkiin eline oda kafamı karistirdi
0 oy
tarafından
Çocuklar tam oyun kıvamına gelince anca babalarıyla uzun süre vakit geçirir 
0 oy
(312 puan) tarafından
Şükret canım beterin beteri var. Benim eşim sabah yedi de gider akşam onda gelir ve on iki de uyur. O iki saatte yemek çay derken  iki kızımla biraz ilgilenir ya da tlf verir sonra uyur rutin hayatımız boyre.  Ve kızlarımin biri dört buçuk biri üç yaşında ve ben 30 haftalık hamileyim. Sağlığım iyi değil hamilelegim çok kötü geçiyor anltamam.
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Seninki yine iyiymiş kiz. Benim koca ni kere altını değişmedi. Geceleri hep ben kalktım baktım herşeyiyle ben ilgilendim. Hala daha öyle. Şimdi 3 yaşını geçti kızım. Şuan biraz daha oynuyor babasıyla konuşuyor felan ana ozbakim olsun, oyun ihtiyaçları vs herseyi bende. 
0 oy
(3,944 puan) tarafından
Daha 3 aylık mamasını verıyor uyutuyor dahhs ne beklıyosun ki 2nsaat vakit ayırması nasıl az geliyo. Hem erkekler kadın gıbı detaycı degıldır. 
0 oy
(991 puan) tarafından
Benimki hayatta karnını doyurup altını değiştirmedi:)))
0 oy
(832 puan) tarafından
Küçük bebekle erkekler Cok vakit gecırrmıyo bence benim oğlum ztn durmazdı
0 oy
(1,731 puan) tarafından
Adam ne yapsın 3 aylık bebeğe oynatamaz oyalayamaz çünkü  anne istiyor daha çok 4 ay atağını geçirince biraz daha algıları açık oluyor etrafını daha çok inceliyor yavaş yavaş oyuncakdan vs anladiginda bebeğin kendiyle oynatır zaten merak etme 6 aylık oldu başladılar biraz biraz çünkü ilgi bekliyo kızımız konuşmazsa  onunla oyuncak goöstermezse bağırıyor kendi kendiyle oynamak zorunda bırakıyor 
0 oy
(572 puan) tarafından
Erkeklerin yapacağı bu benim eşimde ilgilenir ama araştırma falan yapmaz annenin düşüncesiyle baba bir olmaz ki ilgisi sevgisi varsa sana yardimciysa bence daha fazlasını bekleme
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Kız benimki de 3 aylık ne oyunu ben 4. Aydan sonra oyuncak almayı düşünüyorum. Daha biseyden haberleri yok ki. Zaten bu dönemde bol bol emip bol bol uyuyacaklar. Öyle çok yorulmuyorum ben. Gündüz uyumaz hiç hemde. Ama bıraktığında da düşer korkusu yok. Emekler korkusu yok. Döner korkusu yok. Şu an en rahat zamanların:))
0 oy
(909 puan) tarafından

Bence ay küçük olduğu için yani 3 aylık bebekle ne kadar oynayabilirsin benim de kızım var şükür 2 aylık olcaz anca motor gelişimleri için destekliyorum biraz daha büyüsün biraz daha açılsın o zaman bak gör nasıl oyunlar oynarlar :)

Siz çocuğunuz ile bol bol konuşun dil gelişimini bu ayda bile destekler 

(79 puan) tarafından
Sadece konuşmak yeterli gelirmi bu ay için
(909 puan) tarafından
Hayır tabi motor gelişimini de desteklemen lazım konuşman sosyal bir bebek olması için Tummy Time egzersizleri yaptırabilirsin yani karının üstünde yatırıp ayna çalışması yaptırabilirsin şuan hiç renk görmüyor sanma siyah-beyaz ve belirli bir yere kadar görüyor böyle resimler oluyor onları ister sırtının üstüne yatırıp gösterip göz koordinasyonu yaptırabilirsin istersen de aynı şekil de karnının üstüne yatırıp ama altına bir yastık koy ki daha rahat baksın resimleri gösterebilirsin :)
0 oy
(462 puan) tarafından
Tmm daha napabilr ki 3 aylık bebeğe 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
4 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sila_eymen (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 590 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde 2935 (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
19 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Rabianur (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 223 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (10,978 puan) tarafından soruldu

381,700 soru

11,426,535 cevap

34,986 kullanıcı

...