0 oy
50 göst.
Diğer kategorisinde (601 puan) tarafından

Adetim 1 hafta gecikti dun test almistim sabah yaptım negatif cikti ama hic bir adet belirtisi yok agrim vs hic bi sorun yok sadece iki haftadir arada bas donmem oluyor onuda kansizlik demir eksikligi var herhalde diye dusundum.tup bebekle hamile kalmistim 3.5 yasinda kizim var suan olsun hemen bekliyorum diye dusunmuyorum yani bebek istiyorsan stres yapmissindir diycekler icin soylemek istedim.eger normal yolla kalirsam insallah tabi.ne zaman olursa kafasindayim yani korunmuyoruz 3 ay oldu...test yaptirip negatif cikip kanda pozitif cikan oldumu gec dollenme durumu soz konusuysa sayet

2 Cevaplar

0 oy
(601 puan) tarafından
Huhuu kizlarr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adetimin 13. Gün gecikmesinde bile test yapıp negatif görmüştüm. Hatta hamile olmadığıma artık o kadar emin olmuştum ki kadın hastalıklarından randevu almıştım. Çünkü 13 günde 4-5 kere test yapıp hep negatif gördüm. Hastaneye gideceğim hafta hacemat için başka bir yere gittim. Adetim gecikti vs deyince orda biz bı kan alalım gebelik ufak bir ihtimalde olsa varsa hacemat yapamayız dediler. Kan verdim beta değerim 1020 çıktı. Ve şuan 18 haftalık hamileyim. Bebeği ultrasonda gördüğümüzde doktor 2 haftalık geç döllenme olduğunu söyledi. Yani olabiliyor evet. Benim adet düzensizliğim hep olurdu da o yüzden gebeliğe çok ihtimal vermiyodum. 
(601 puan) tarafından
Bende duzensizlik yok daha once 1 hafta geciktigi oldu ama o donemler tedavi gordum ilac vs yan etkisiydi..insallah vardir umarim hakkimizda hayirlisi seninde kucagina almak nasip olsun saglikla canm :)
tarafından
Gönlünce olsun inşallah amin
(601 puan) tarafından
Tesekkur ederim cevapladigin icin bu arada hic agrin olmusmuydu benim kizima hamile kaldigimda adet olcakmis gibi agrim vardi sol kasigim ve yumurtalik bolgemde tup bebek transfer olmustum o zman dedim bile kesin degilim olcam diye agrim var ama test gunu geldiginde hamile oldugumu ogrenmistim.suan hic bi belirtim yok sadece canim 2 haftadir cok tatli istiyo ve bas donmem oluyo arada.onun disinda agrim yok hic adet olcakmis havasinda degilim oyleki bazen geciktigini bile unutuyorum hic belirti yok senin varmiydi
tarafından
Yok ağrım falan olmadı hiç ben gebe olduğumu kan tahliline kadar hiç farketmedim. Ama normalde de bu bir kıyas olmamalı yani herkes de farklı gebelik belirtileri. Hatta bir önceki gebelikle ikinci gebelik bile farklı oluyormuş. O yüzden emin olmak için kan ver bence.
(601 puan) tarafından
5.5 yil tedavi sonucu anne oldum idrarda cikmayinca dedim tmm yok mevsimsel ama icim icimi yiyo iki gundur tuhaf bi sekilde kendimide hamile gibi hissediyorum idrarda cikmayincada kan vermeye cesaretim kalmadi acikcasi ama yorumunda bi kapi aralamadi degil aynen oyle derler bakalim insallah tesekkurler tekrardan :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
2 cevap 166 göst.
24 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
1 cevap 145 göst.

381,124 soru

11,410,085 cevap

34,947 kullanıcı

...