0 oy
838 göst.
Aile kategorisinde (94 puan) tarafından
Kaynım evleniyor demistim nisanlandigindan beri benim esimin huyu suyu değişmeye başladı bende ordan evlenseydim şimdi zengindim sen fakir ben fakir evliyiz git ozaman sende dedim çocuğum var diye cvp verdi ben bakarim git sen dedim konuyu kapatıp tekarra tekrar açmaya başladı paramız yok zengin değiliz diyip duruyor sürekli ama evi var esimin şuan kaynana duruyor ama onun neticede  kardeşim yaşadı diyip duruyor aslında ben eltimi kıskanmıyorum esime anlam veremiyorum ordakiler tmm güzel para kazaniliyor ama okadarda durumları iyi değil ki bu abartı niye gerçekten pskolojim bozuldu çok..

24 Cevaplar

0 oy
(15,325 puan) tarafından
Yani sana geçen gün kızdım falan ama önceki postlarina göz gezdirdim. Altın tam dayaklık. Eşine yakışıklı falan demeler. Sana pas vememeler. Sadece eşinle konuşmalar falan. Ben de gelemem böyle şeylere. Kimse de gelemez. Üstüne üstlük eşinin de bu tarz konuşmaları seni iyice delirtmis. Ama sen olayları anlatırken parça pincik anlatıyorsun. Biz de olayı yanlış değerlendiriyoruz haliyle. Bu konunun eltisi yurtdisinda yasayanlarla hiçbir alakası yok. Eşi ***** olanlar diye soru sorsan tam olur aslında. Sen yanlış yerden giriyorsun konusmaya. 

Eşin hakikaten gıcık biri bence. 

Büyük konusmak istemiyorum. Ama eşim.boyle dese kapı orda defol derim. Defolsun gitsin ayağından bağlayan yok
-Reklam-
0 oy
(504 puan) tarafından
Var eltim rus kaynımla eltim şuan almanyada hatta onlar ev alacaktı diye altınımı bozdurdum evet türkiyede yaşayanların çoğu bu şekilde çok şükür fakir değiliz ama helal kazancımız var 
0 oy
(675 puan) tarafından
Eltine kafayı takmışsın o kadar çok kıskanıyorsun ki bu durum eşinle arani bozmaya başlamis bile. Bak bir kardeş tavsiyesi aklını başına al ılımlı ol eltini onu bunu umursama kel kötü bir evin var buna şükret otur yerine.

böyle giderse elticigin eşine oradan birini bulur gel burada kardeş kardeş yaşarsınız o kıskanç ne yapıyorsa yapsın bundan Ssonra der e zaten ailesi de seni zerre tınlamiyor kalırsın ortada tek başına 
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Sıktı eltin yaaa ama eşinin aklına sen sokmuş olmayasın çok mu bahsediyorsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 383 göst.
+1 oy
29 cevap 1,007 göst.
22 Temmuz 2023 Aile kategorisinde cceyhan (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 413 göst.
20 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Elif.alparslan (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (1,971 puan) tarafından soruldu

381,691 soru

11,426,259 cevap

34,985 kullanıcı

...