0 oy
941 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşiniz sizin karşınıza çıkan en sevdiğiniz adam mı ? Yoksa yaşadığınız acılardan dolayı daha önceki ilişkilerinizde olan travmalardan vs hem mantık hem de sevgi ile verdiğiniz bir karar mı ?

56 Cevaplar

0 oy
(3,894 puan) tarafından
Hayır sadece anlatılanlardan etkıkendım. Ne mantıgıma ne kalbıme uyuyodu. Cahillik işte. 
-Reklam-
0 oy
(5,391 puan) tarafından
Hiç tanımadığım bir adamla evlendim. En sevdiğim değildi tabiki ama sonradan en sevdiğim oldu. Görücü usulü bu şekilde oluyor çünkü :) 
0 oy
(697 puan) tarafından
Hem aşıktım hemde mantığıma yattı. Öylede çok severim kendisini. Hani derler ya bu dünyada bir o beni çeker bir ben onu çekerim. Evlilik için başka birini düşünmedim onu düşündüğüm kadar. Hep duamda vardı bana eş bebeğime baba olsun diye. Rabbim nasip etti öylede oldu. Olur ya ilerde boşanırız ben başka birini almam hayatıma ondan iyisini bulmak için baya uğraşmam lazım çünkü. 
0 oy
(12,719 puan) tarafından
Aşık olduğum adam♥️
0 oy
(58 puan) tarafından
Annemden kurtulmak için eşimle istemeyerek evlendim. Zaten herkes bana evlen kurtul annenden diyodu çünkü annem zulmeden biri beni hiç bırakmadı hiç sevmedi bunu herkes bilirdi bana acirlardi.. neyse detaya girmiyim sevmeden evlendim ama iyiki evlenmisim Rabbim beni annemle imtihan etti hala ediyor ama kalbi yumuşak merhametli bir eş nasip etti çok şükür 8 yıllık evliyiz kalbim onunla çok huzurlu ve yine olsa yine eşimle evlenirdim. O benim bu dünyadaki tek şansım diyorum. Rabbim başımdan eksik etmesin kimsenin yuvasina huzursuzluk koymasın 
0 oy
(4,991 puan) tarafından
Hayır sevdiğim ile evlenenedim..
0 oy
(3,758 puan) tarafından
En aşık olduğum uğruna ölüp bittiğim adam. Ben onu tanıyana kadar hiç sevmemiş hiç aşık olmamışım. İyi ki ve çok şükür. Ha bu arada 2.evliliğim.
0 oy
(139 puan) tarafından

Karşıma çıkan ilk ve tek evlendigim adam ama sevgi yok:(

tarafından
Neden o mu sevmiyor
(139 puan) tarafından
Görücü usulü evlendik ilk başta heves falan vardı zamanla geçti çok zıt karakteriz fikirlerimiz apayrı o siyah der ben beyz
0 oy
(912 puan) tarafından
En swvdıgım çok sevıyoeum 
0 oy
(832 puan) tarafından
Erkeğin gerekten sevmesi gerekiyor bence evlılkte yoksa gözden çıkardığı için evlılkgi zora sokar kaybetmeden korkması lazım 
0 oy
(4,698 puan) tarafından
Aşık olduğum adamla evlendim şuanda çalıştığım bir adama dönüştü 
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Tabiki tekrardan dünya ya Gelme şansım olsa yine eşimle evlenirdim kocamda kocam:D

0 oy
(650 puan) tarafından
Tek sevdiğim adam :) öncesinde kimseyi sevmedim inşallah sonrası da iki cihanda başkası olmaz ne diyim :) 
0 oy
tarafından
Benim ikinci evliligim ilki gorucu usuluydu ne o beni sevdi ne de ben onu 

İkinci de ilk görüşte aşık olduk valla :))
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Üniversite ye kadar hayatımda hiç kimse olmamıştı. Sonra sınıf arkadaşlarıma aşık olmustum. 2 sene sonunda ayrılmıştık. Şimdiki aklım olsa hayatima alacagm son kişi idi. 3 sene once eşimle tanistik kader bu ya meğer aynı lisede okumussz. O benm arkadaşlarımı bende onun arkadaşlarını taniyorm ama birbirimizi okuldan asla hatırlamıyoruz. Nisanlanp ayrılmıştı eşim. 27 yaşında evledm. Ailem hep baski yaptı evlen evlen diye. Görücü gelende oldu benm konuştuğumda ama asla ne gönlüm ne de mantığım aldı. Ama.hep dua ettm Allahim dedm kalbimin seveceği iyi kötüyü bilen senden korkan haram yemeyen içkisi kumari olmayan biri olsn dedm. RABBİM duami kabul etti çok şükür. Dünya ya yine gelsem yine eşimle evlenirdm. İlk mesaj atışında nasl heyecanlı ise kalbim şimdi bi mesajı ile hala kalbim çarpar. Bi kızımız var 19 aylık. 
0 oy
(923 puan) tarafından
Yorumlara baktimda herkes seviyo ne guzel ya yarin kotulemeye baslarlar cbbxbdxb c

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 587 göst.
14 Ağustos 2021 Aile kategorisinde S.m.h (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,007 göst.
0 oy
19 cevap 519 göst.
0 oy
23 cevap 589 göst.
27 Ağustos 2023 Aile kategorisinde nurr001 (1,490 puan) tarafından soruldu

381,014 soru

11,406,748 cevap

34,944 kullanıcı

...