0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (2,127 puan) tarafından
Böyle hiçbirseyin anlamı yokmuş gibi boş boş bakiniyorsun evin işinden gücünden annelikten kariliktan kendinizi heba olmuş hissediyormusunuz istediğiniz şeyler hevesleriniz hayalleriniz elinizden alınmış gibi hissediyormusunuz aslında yaşamak istediğim hayat bu değildi diye kendinizo sorguluyormusnuz ben çok yoruldum da.

27 Cevaplar

0 oy
(26 puan) tarafından
evet bolca yapıyorum dediklerini her gün hatta
-Reklam-
0 oy
(504 puan) tarafından

Valla az önce vicdansızlığımdan ölecektim oğlumu uyuttum kızım arkadan sorular sorup duruyor bi yandan cevaplıyorum sonra kızım hadi uyu bak kardeşin uyanacak dedim kızdım biraz çünkü en sonda oğlum uyandı bi ağladı sonra baktım gördün mü yaptığını dedim kafasını ayısının altına koymuş yorganı üzerine çekmişti sonradan fark ettim ne diyordun annecim dedim ama ses etmedi çok üzüldüm uyuyor hayla göz yaşım akıyor :'(

0 oy
(197 puan) tarafından
Haftanın beş günü öyleyim 
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Bazen değil herzamanki hislerim...bomboş geliyor hersey
0 oy
(11 puan) tarafından
Gelin sarılalım :'(  

Emziriyosanız belki bi vitamin eksikliği olmuştur b12 eksikliği falan çok etkiliyo insanın ruh halini. Bi baktırın bence kan değerlerinize. Ve içinize bakın ne eksik neden mutlu değilsiniz neden yorgunsunuz değiştirmeye çalışın kendinize zaman ayırmaya çalışın bakış açımızı ve davranışlarımızı değiştirmedikçe böyle hissetmeye devam edicez. Çare sizsiniz.. 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Bende öyleydim ama kendi kendime telkin vererek Allah'ın sayesinde kendime geldim, ölüm bir anlık ve her günüm son günümmus gibi geçiriyorum kaç gündür. Kendime zaman ayırıyorum arkadaşlarımla görüşüyorum. Çocuklarımı dakika başı öpüp kokluyorum, eşim e de aynı şekilde. Onlardan bişi beklemiyorum, çünkü ben istediğim sürece mutlu olabilirim, kendinizi pozitif yaparsanız inanın çok güzel geçecek herşey..

Eşiniz hayat arkadaşınız çocuklarınız ise canınız, yoruluyoruz evet ama dediğim gibi çok severek mutlu olarak yaparsak aralarda da kendimizi simartsak vakit ayirsak daha güzel geçecek gibi. Ömür bitiyor.. 

Bu arada peşpeşe 3 çocuğum var ve gurbetteym düşünün yani herşey bende .. 

Kendinizi silkeleyin dediğim gibi siz istemezseniz eşiniz dahi cabalasa duzelemezsiniz
0 oy
(308 puan) tarafından

Bende sürekli düşünüyorum. Nasıl birden bu duruma geldim ne ara evlendim ne ara çocuğum oldu. Arkadaşlarım evime geliyor hepsi ne güzel hanım hanımcık giyiniyorlar unilere islere gidiyorlar ozgurler. Ben mi çok acele ettim diyorum. Ama herşeyin hayırlısı olur. Şükür buna. Başka diyecek bişey yok çünkü.  

Bazen oturup saatlerce bile ağlarım ama olana da ölene de çare yoktur :pouty:

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 209 göst.
27 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 478 göst.
28 Temmuz 2018 Aile kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 144 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 567 göst.
10 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Semraycan (13 puan) tarafından soruldu

381,691 soru

11,426,259 cevap

34,985 kullanıcı

...