0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Arkadaşlar geçen gün bahsetmiştim. Annemin misafir vardı bende ona yardıma gittim abimin eşi de vardı. Normalde iyi anlaşırız tabi ben iyi olduğum sürece. Neyse misafirler vardı annemde gel ye sonra yıkarız dedi mutfakta küçüktü bir de diyetteydim bende siz geçin hemen yıkayıp yer açıp gelirim dedim. O esnada annem üzerime gelince bende anne evin kızı benim msiaidr değilim ki oturayım dedim. Yeğenim 2.5 yaşında annesini hiç bırakmıyor bana sen haksızsın dedi bende yine bana kalacak yavaş yavaş yapıyorum dedim. Sonra da geçtim kenara oturdum yabancı gibi. Sonra da abimin eşiyle kardeşi kalktı yıkadılar annem gitti sağolun yavrularım diye dua etmeye başladı. (edebilir tabiki ama bana gelip ağzına geleni sayfıktam sonra onlara öyle yapması üzdü beni) Abimin eşimde buna alınmış vayy ben evin kızıyım demişim de o evin kızı değilmiymiş. Her zaman öyle yapıyormuşum diye anneme söylemiş. Geçen gün de annemlere gittim annem bana bunu söyledi Haa bir de yengemde hiçbir şey yememiş diye annem onu acındırdı bana. Ben 2.5 yıldır evliyim ve toplasanız abimlerle 3-4 kez birlikte annemlere yemeğe gitmişizdir ve o esnada da genelde birlikte yaptık. Yani ben her zaman böyle yapmıyorum. Zaten eşime annemlere gelmez bizde çok gitmeyiz. Gitsekte birşey yemeyiz ya da bir bardak çay içer döneriz. Abimlerde 7/24 annemlerde ve en acısı da annem benim hakkımda arkamdan abimin eşiyle konuşuyor. Kaç kez şahit oldum. Bir aradayken ben orada yokmuşum gibi davranır annem ne olursa ona sorar. Bende kendimi geri çektim annemle pek iletişim kurmuyorum. Haaa bir de anneme yinede güzel bir mesaj yazdım o da bana benimle ilgili olumlu şeyler söylediği ses kaydı atmıştı sonra baktım ki herkesten sil yapmış silmiş. Çünkü telefonunu oğluyla gelini alıyor kurcalıyor. Şimdi siz bu durumda ne yapardınız? 

4 Cevaplar

+2 oy
(784 puan) tarafından
Bence sen hatalisin..yemek zamanı kalkıp bulaşık yikayacam diye diretmen ayıp bence..bir de kendini sartlandirmissin annemde yemek yemeyiz en fazla çay içeriz diye..cok mesafeli ve tuhaf bir durum..bi de Allah daha iyi etsin Allah şöyle etsin böyle etsin diyorsun ama içten içe bi kıskançlığın var gibi geldi bana..
(261 puan) tarafından
Yaaa Allah aşkına niye kıskanayım aynı şartlara hatta daha iyi şartlara bende sahibim. İstesem bende tatile giderim istesem bende yaparım hiçbir eksiğim yok. Neyini kıskanayım sadece anneme kırıldım ben kendi kızıyım kalktı onu savundu acındırdı bana. Lütfen beni hayatımı şartlarımı bilmeden ön yargıda bulunmayın..
(261 puan) tarafından
Siz sadece bana odaklanıp kıskançlığın var gibi geldi yazmışsınız. Peki orada bir sürü şey yazmışım sadece dikkatinizi bu mu çekti cidden.
(784 puan) tarafından
Bu mesajından da anladım ki sorun tamamen sende..tatlım burda kim kimin hayatını biliyor da yorum yapıyor..poh pohlasaydim yine diyecek miydin hayatımı bilmeden yorum yapma diye..bi de komik olan şu.. düşüncemizi soylemeyeceksek ne diye yazdın buraya..günlüğüne yaz annem beni gelininden az seviyor diye:))
(261 puan) tarafından
Peki en haklı sizsiniz. :))
-Reklam-
0 oy
(261 puan) tarafından
Haaa bir de abimde eşimde çalışıyor Allah daha çok versin. Bu yaz tatile gittiler 50 bin TL harcayıp geldiler Allah daha iyi etsin. Bizde tatile gitmedik biriktirdik. Geçen gün bize gelmişlerdi. Ben de airfrey almıştım tezgahta duruyordu abim de o ne dedi. Karısı da bak ne karılar var benim kıymetimi bil ben sana sorarım  alayım mı diye dedi. Sonra da abim karısına kalp işareti yapıp öpücük gönderdi. Gönderebilir tabiki Allah daha iyi etsin sonra bir konu vardı ben kayınvalideme söylediğim şeyi paylaştım sonra arkama döndüm ki abim karısına kolunu gösterip gülüyorlar papuç kadarmış dilim. Yani bunlarında biriki mi vardı. Ve bende hepsiyle iletişimi kestim 
0 oy
tarafından
Şimdi ilk başta hatalisin o an gidip yemek yiyip sonra bulaşık yıkaya bilirdin bizde öyle yapsak aşırı ayıp olur 

İkincisi annenin yengeni üstün tutması annenin ayıbı sende mesafe koyarsın bitti gitti 
(261 puan) tarafından
Canım haklısın ama ben diyette olduğumu söyledim ve amacım kötü değildi ki annemin msüaifir olunca da genelde böyle yapıyorduk yani. Ben mutfağa bakıyordum gelen misafire iş kalmasın diye. Hadi o konuda haklılık payları var peki annemin gelinini bana karşı savunması ya da ben ğyne de güzel bir mesaj yazdım anneme annemde beni için olumlu şeyler ses kaydı atmıştı sonradan onları herkesten silmesi. Yengene kırılmış deyip benim arkamdan onunla dedikodumu yapmasına aynı ortamdayken onunla daha iyi geçinip beni yok saymasıma ne demeli. Asıl bunlar kırdı beni yoksa o konuyu kapatmıştım ben. Ama ben babama şerbet götürdüm 5 dk sonra annem başladı onu savunmaya. İşte bu kırdı beni.
(261 puan) tarafından
Haa bir de son yorumumu gördünüz mü yani abimin eşi işine gelince iyidir. Bende evlendim annemle daha çok etkisi altına aldı çocuğuna baktırıyor yemeğini pişiriyor yere göğe sığmıyor. Bende tek kızım. Annem benden olu abimden olmaz.
tarafından
İşte diyorum ya annen gelini baya baya alttan alıyor gelin sanki kızı sen gelinsin tavrı veriyor ve bu onun için hiç iyi değil şimdi buna hiç birsey diyemem şuan kırılmakta aşırı haklısın gelini haklı gösterip kendi öz evladını atmak aşırı saçma kırıcı olmuş bunu dile getirmişsin sonuç annen korkudan gidip mesajı silmiş neden gelin görmesin diye gelinden çekiniyor yada korkuyor var bunun altında birsry bu yüzden mesafe koy daha kötü yüz göz olmamak için

Ayırım yapıyor inşallah tez zamanda aklı başına gelir evlat ayırmaz
(261 puan) tarafından
Aynen öyle. Ayrıca annemi kullandığını bildiği halde annem ben herşeyi biliyorum ama ağzımızın tadı bozulmasın diye susuyorum demişti. Kendisi bilir
tarafından
Aynn kendi elleriyle evladını kırıyor hiç yere herkesin çizgisini koysa böyle olmazdı hepiniz can ciğer olurdunuz
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Herkesde hata var
(261 puan) tarafından
Bence de

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 163 göst.
0 oy
7 cevap 292 göst.
13 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (1,123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
4 Mayıs 2024 Aile kategorisinde esratrn (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (1,123 puan) tarafından soruldu

381,797 soru

11,430,276 cevap

34,990 kullanıcı

...