0 oy
479 göst.
Aile kategorisinde (1,428 puan) tarafından
Kizlar simdi size komik bir o kadarda sinir bozucu durum anlatcam esim ve kvalidem bebeyimi bana kıskaniyolar. Esim isden gelince k validem hemen cocugunal seni istesin sevsin, oynat gezdir soyle yap boyle yap hep kendi kucaginda sakla falan filan diyo anneis zaten hep yaninda. Eşimde bebek az once cok hafif elimde kaydinyere koyarken hemen gel oğlum gel anne pis  seni düşürdü tutamadı gel gel baba seni ağlatmıyo anne aölatdı seni dovcem anneyi falan filan bi sürü buna benzer olay oldu, ustelik esim bikeresinde anneyi sevme babayi sev babaneyinsev diye fisildadıönı duydum bebeye, sürekli onları istesin beni istemesin istyo hayir ola?? Bende ona o zaman  oyle soylediyni duyunca siz bakin bakalım 1 gün akşama baka bilymosunuz anne gibi, bakalım kaç gün dayanrırsızn diye trip atmışdım hiçbiseyndemedi hiç oralı olmadı konuyu kapattı. Ama artlk açık açık eminimki bebeyimi bana kıskaniyilar hele hele erkek cocuk oldugu için. Ayilip bayiliyolar erkek cocuguna, buyusunde scsnnn agizlarına da gorsunler erkeyi. Bebeyimi sürekli kucaklarında tasiyolar yurumeye hevesli oda bende yurutum diyorum k valide hadi babanecim annene inat yürü diyodu, bende anneye karşı  inat ve nefretmi asıyosun cocuga dedim guya cocuga demiş gibi evet evet diyodu siz olsanız naparaınız canimi cok aıktı artık canima tak ediyo bu durum sabahları bebeyimle ben vakit gecirsemde akşamları gelip illa oynuyolar engel olamiyorum bebeyimi onlardan uzak tutmak istyorum . Günde 1 kere yatirip akşamda erkenden uyutcam artık oynatamasınlar sevemesinler. Lütfen babası babannesi hakkı var demeyin bende anneyim benide anlayin onlarda benim haklarımı hiçe sayiiyolar

11 Cevaplar

0 oy
(15,162 puan) tarafından
tarafından seçilmiş
 
En İyi Cevap
Yani ben genelde yumuşak huyluyumdur falan ama bunda başarım cingari. Ne demek anneyi kötülemek. Açık açık tehdit ederim. Böyle laflar söylemeye devam edersen aramız bozulur diye. Daha de devam ederse o zaman düşünsünler. Ne demek anneyi kötülemek sinsi şeytan 
-Reklam-
+2 oy
(2,770 puan) tarafından
Hiç de hakkı yok. Gelip edebiyle sevsin ama sana karşı doldurucu cümleler kurmaya, aranıza girmeye hakkı yok. Ağzının payını ver, gerekirse de ki bu sözlerinizden rahatsızım. Ne demek beni sürekli kötü göstermeye çalışmak? Bu tavrınız devam ederse hem sizinle arasına mesafe koyacağım çocuğumun hem de ben aynı şekilde size karşı yetiştireceğim haberiniz olsun. Madem bunu istiyorsunuz kim galip geliyor görelim de.
+1 oy
(8,908 puan) tarafından
Kiz hata sende 2 gün ilgilenme ver babaannesi ve babasına ertesi günü arkalarına bakmadan ülkeyi terkederler hepsi lafta icraat lazım öyle 2 sevip pispislamakla olmuyor ;)
(1,428 puan) tarafından
İlgilenmeyip napiyim onuda denedim o zamanda kaz kuzu var babanne onu bahane ediyo onlaır otlatıcam tavuklara yem vercem eşimde bırak elindeki cocuga bak cocukdan onemli deyil . biraz tut desem fazlası 1 sat , ondna sonra işle ilgili bi yere gidcem dışarda işim var evin şuraısnı tamir edeyim şöyle boyle der. Hemde hamileyim 7 aylik 2 ay sora doğumum var eşim bize alışır sen rahat rahat diyerine bakarsın koyunl kuzuyla babanesinin yaninda buda ilgilenir diyo. Diyorumki ustunu basını deyistremessiniz ben bile zor deysitryorum tırnagini bile keserken mosmor oluyo ağlıyor yok hall ederiz diyo yada annen gelir bizde kalir yardimci olur diyo bende dedim hayir ola annemle ben zor gunlerini cekcez sizde sevip oymayacaksiniz sadece oylemi sustu bisi demedi bkk gibi kaldı
(8,908 puan) tarafından
Direkt ver 2 gün kalsın bak dene emin ol bidaha lafını etmezler
0 oy
(26 puan) tarafından
Hakkı var asla demem..ne demek küçücük çocuğun aklına girmeye calismak.. nasıl insanlar var ya.. Allah belanızı versin sizin .. sert yap senden yüz buluyorlar sanırım bu denli senin yanında konuşuyorlarsa çocuğa .. sert yap hadlerini bildir . Eşine de anlat ama kendi tarafına çevir anlat .sonra eşini de doldurmasinlar. Yada eşinin yanında sert yap . Ne hakla çocuğuma Karsu beni kotulersiniz tarzinda çıkış bence ... Eğer böyle yapmaya da devam ederlerse şahsen ben göstermem yüzünü çocuğumun .
(1,428 puan) tarafından
Nasıl kendi tarafıma cevirerek anlatim canım artık sinirden onunla hos konusmak istemiyorum biel
(26 puan) tarafından
Erkeklerle tartışarak yada ailesini sikayet ederej bir yere malesefki varamiyoriz .ailesinin ne *** olduğunu biliyorlar ama biz bunu dile getirince kötü oluyoruz .. essek değildir herhalde . Hayatım beni yanlış anlama ama kesinlikle bunu sikiayet olarak algılama ama annen benim çocuğuma böyle söylüyor ben çok kiriliuorum çocuğum yarın bir gün belki benden nefret edecek . Sana olan saygımdan dolayı annene seslenmiyorim ama söz konusu kendi evladim olunca artık dayanamiyorm . Bir daha annen bu şekilde beni çocuğuma karşı kötü gösterirse kusura bkama ama ben tepkimi gösterecem bana da anlayış göster ben sustukça daha fazla cümleler duyuyrm .. ondan sonra da ağzına sic kadının . Eşine de bükerek anlatırsın söylediklerinin hepsini söylemezsin böyle söyledim diyerek çok hafif olanları eşine dilegetir.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır derler .bakma erkekler bizi anlamıyor gibi görünüyorlar ama kendi kendilerine kalınca mutlaka bize hak veriyorlar..
(1,428 puan) tarafından
Ayy Allahim yaaa sen ne kadar akıllı bi kadinsiz kızz yaa cok haklısın yaaa :) Allah razı olsun senden peki kendi yaptığını nasıl anlatayim?
(26 puan) tarafından
Nasıl yani kendi yaptığını
0 oy
(3,470 puan) tarafından
Anası ne ki danasi ne olsun başka diyecek bisey bulamadım 
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Okuduğum kadarıyla haklısın sinirlenmekte,tepkini koy bence ama o kadar çok yazım yanlışı vardı ki okurken odaklanamadım.
0 oy
(8,099 puan) tarafından
Onlar ne derse desin çocuk ilgi gördüğü sevgi gördüğü insana gider. 
0 oy
(1,613 puan) tarafından
Benim doğurduğumu bana mı dolduracaksınız el kadar bebek anne kuzu o benim içimden çıktı 9 ay ben taşıdım ben bakıyorum hergun daha ağzından bana karşı birşey çıkmayacak söyle annene de bana karşı bir ima laf duyarsam çocuk hakkında yüz yüze bakılacak yerinizi bırakmam kimin koynundan çıkıpta kimden çıkan çocuğu sevdiğinizi unutmayın saygı duyacaksınız de ver veriştir yapta ama imasını dahi duyarsan 
0 oy
(2,524 puan) tarafından
Küçücul bebeği bile fiştekliyorlaesa annesine karşı asla ellerine varmezdim valla 
(1,428 puan) tarafından
Bende vermek istemiyorum ama  nasıl vermiyeyim
(2,524 puan) tarafından
O zmaan böyle konuştukları için bundan rahatsız olduğunu belli et ve dile getir bence
0 oy
tarafından
Severler anayı kötülemeyi müsade etme 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 436 göst.
1 Mart 2023 Aile kategorisinde Dilaraysun (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 84 göst.
0 oy
6 cevap 330 göst.
18 Ocak 2023 Aile kategorisinde Eminenur (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 268 göst.

379,263 soru

11,352,488 cevap

34,824 kullanıcı

...