0 oy
860 göst.
Diğer kategorisinde (1,406 puan) tarafından
Kizlar nasilsiniz ? Biraz dertlesmek istedim sizinle :/ 

Cuma akşami eşimi askere yolladim bol ağlamalı bi andı bizim için. Bedelli gitti ama ne biliyim ona sarilamamak görememek beni çok üzüyor. 

Kimsesiz gitti biliyomusunuz. Ne anasi ne babasi ne dedeleri nede amcalari vardi hic kimse yoktu onun tarafindan sadece benim ailem ve arkadasimizla eşi vardi. 

Herkes cocuğunu torununu uğralamaya gelmişti ama benim kocamin bizden baska kimsesi yoktu. Annesiyle konusmuyoruz ne esim ne ben ama dedesiyle babaannesiyle amcalariyla babasiyla gorusuyodu. Hepsi biliyordu askere gideceğini ama hic biri ne aradi ne geldi ne sordu. 

O kadar zoruma gitti ki eşimi ailesiz görmek o kadar koydu ki bana. Gelmeme sebepleri de askere gitmesi eşimin onlara göre askere gitmek günahmis eşim suan dinden cikti onlarin gozunde. Hatta bazi akrabalari wp durumlarinda eşimi kast ederek allah islah etsin gibi seyler paylasti. 

Eşimde cok uzuldu bence ama belli etmedi coğu erkek gibi oda duygularini çok belli edemez. En son otobus kalkacakken gene sarildim benim babama dönüp "baba hadi gidelim eve ben yapamam irem çok ağliyo" dedi sonra ondan da bir iki damla yaş geldi en sonunda da "benim anamda babamda sensin" dedi bindi gitti. 

O günden sonra ailesinden hic kimseyle gorusmuycem eşimide görüştürmüycem allah bildiği gibi yapsin hepsini

22 Cevaplar

0 oy
(394 puan) tarafından
Balım nerede yasiyorsunuz bizimkiler de o tarz bi dusunceye sahip ama askere ve okula yollarlar yani o kadar degiller 
(1,406 puan) tarafından
Ankaradayiz canim
-Reklam-
0 oy
(943 puan) tarafından
Canım öyle bir anlattın ki eşini ne kadar sevdiğin zaten belli ailen de seviyor Allah(C.c) senden razı olsun ve ailenden ailesi bile yanında değilken siz olmuşsunuz ailesi zaten bir eş her daim eşinin yanında olmalı ailesine de gelince çok farklı değişik insanlar belli bu sebeplerden ötürü insan evladına yüz çevirmemeli nerde yazıyor merak ettim askere gitmek günah diye imamlar ne için var dini işleri üstlensinler diye he eti belki kesimini görmedikleri için temiz mi değil mi kendileri kesebilir ama diğer söylediklerin o kadar saçma ki gerçekten Rabbim yardımcıları olsun estağfurullah birbirinizin elinden tutun bırakmayın önce Allah(C.c) sonra birbirinize emanet olun 
(1,406 puan) tarafından
Cok seviyorum o benim sadece eşim değil hem arkadasim hem sırdaşım ❤️ onlar devletin imamina da karsi camiye cemaat olarak namaza gitmezler imamla namaz kilmazlar kendi aralarinda cemaat olurlar
(943 puan) tarafından
Nasıl bir inanış sahip anlamıyorum tek din tek kitap nasıl farklı şekil çıkarırlar anlamam

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Vinking (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 414 göst.
12 Ocak 2024 Diğer kategorisinde martmasali (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sena98 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 491 göst.

383,603 soru

11,478,524 cevap

35,093 kullanıcı

...