0 oy
652 göst.
Aile kategorisinde (290 puan) tarafından
Kızlar geçen fırın postu AÇMIŞTIM. Sizden yardım istemiştim. Herkes beni haklı görmüştü.  Evlendiğimizden beri borç ödüyoruz . KAYNANAMLARIN 1 kuruş faydaları olmadı. Üstelik durumları iyiyken. Neyse elimiz var kolumuz var herşeyi kendimiz yaparız dedik öylede yaptık. Olayı özet geçeyim. .  Yeni eve taşındık bu evde kurulu fırın ve davlumbaz vardı. Ev sahibi kendisi kurdurmuş. Dolayısıyla ben kendi fırınımı davlumbazımı hiç kurmayayım. Yarın ev falan alırız elimize gelir dedim. Herşeyin fiyatı uçuyor kenarda dursun dedim. Eşimin aklıyla Kaynanaların boş dükkanları var. Fırın ve davlumbazımı oraya koymuştum. Paketli. Birinin daha garantisi başlamadı bile. Dün bana bir mesaj. 

Kaynanam fırınımı benden habersiz kurmuş. Bide fotosunu atmış. Bunu hangi ayarda çalıştırıyorsun diye. Sinir krizine girdim. Terbiyesizliğe bakar mısınız ya. Adam yerine koyup da bir sorsaydın kurabilir miyim alabilir miyim diye. Küplere bindim ya. Eşime sormuş. Eşimde benden için sorun yapmaz heralde anne istersen Bi sor demiş. Beni arayıp da bana sormadı bile. Ben burda eşşek başı mıyım affedersiniz ama. Kusura bakmayın çok sinirliyim. köpek gibi çalışıp evimizin eksiğini gediğini almaya çalışıyoruz hala. Adamlar benim fırına çökmüşler resmen. Nasıl delirdim anlatamam size. Şuan 20 bin yazıyor internette fiyatı.  Bide sizin bana zerre faydanız olmamış bana danışmadan nasıl kurarsınız ya. Eşimde onlardan yana oldu.iyşce delirdim. İhtiyaçları vardır boş duruyordu dükkanda kullansınlar biz bidaha alırız dio. Saçmalığa bakar mısınız. Onlar KULLANSIN diye mi koydum ben oraya. Ben bldaha niye borç edip fırın alayım.öyle bir saçmalık  varmı ya. You efendim o onların olsunmuş. Biz bldaha alırızmış.blze zerre acımadılar. Geldiler gittiler eksiğimizi konuştular. Ben ne fırınımı vereceğim böyle insanlara. Yanlış mı düşünüyorum kızlar. Yerimde olsanız ne yapardınız. Eşim  sakın annemlere bişey demiceksin dio . Bu saatten sonra kurmuşlar zaten bişey denilmez dio.  elim yüzüm kocaman sivilcelerle  doldu 1 günde sinirden. Sindiremiyorum. Ve şuan Dayanamadım  mesaj attım. Kusura bakma anne  ama bana sormadan nasıl kurdunuz fırınımı ben kendim kuracağım buraya yazdım. Al bide mesaja bakar mısınız . Suçluyum demiyor da Bide tavır yapıyor bana. Yarın eşime diyecek bizim evde kavga çıkacak eminim. Yazmazsam eğer kabullenip sussaydım beni böyle adam yerine koymamaya devam edeceklerdi. Siz olsanız kabullenir miydiniz. Eşim durmadan beni suçlu görüyor ya. Sanki ne olacak. Onların olsun. Ne kadar bencilsin deyip durdu iyice delirdim. Kendi ailesi 1 kuruş yardım edipde yuvamızı kurmamıza destek olmadı. Ama bana ailesini savunuyor. Siz olsanız susar mıydınız. Önceki açtığım postta daha detaylı yazıyo herşey. 

24 Cevaplar

0 oy
(306 puan) tarafından
Ay kafayı yerim herhalde ya ama senin kocanda kabahat ya seni sürekli susturmaya çalışıp onlara hak vermesi yani insan oğluna yardım eder elinden geldiğince kalkıp onun eşyasına çökmez kaldı ki tek başına yaşayan biri de değil sonuçta bir eşi var sormadan etmeden çok ama çok ayıp yaptıkları ya
-Reklam-
0 oy
(5,378 puan) tarafından
Bence de haklısın bu kdar açıklamana bile gerek yok. Kocanla evlisin diye ailesi kafasına göre ortak mala çökemez. Ben olsam verirdim ederdim diyenlerede inanmıyorum B.k verirlerdi bu zamanda geçinmek kolay mı? 
0 oy
(9,087 puan) tarafından
Ay kusura bakma canım da senin eşin ailesine fazla taviz veriyo. Kardeşine de arabayı verip duruyodu hatırladım. Bir yerde artık önceliğinin sen ve bebeğiniz olduğunu bilmesi lazım. Evlendikten sonra aile eş oluyo erkekler bunu anlamiyolar. İyi yapmışsın susma biseye. Sustukça b.okunu çıkarırlar iyice tepeme çıkarlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 251 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,391 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 384 göst.
27 Eylül 2023 Aile kategorisinde Sevgi344 (235 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 574 göst.
5 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Merve03 (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 287 göst.
3 Haziran 2022 Diğer kategorisinde sevgil (852 puan) tarafından soruldu

383,311 soru

11,471,694 cevap

35,076 kullanıcı

...