0 oy
245 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim şuan 9 aylık  biz kiradayiz işe başladığım ay hamile oldugumu öğrendim sonra çalıştım biraz çıktım falan kısacası eşime destek olmam lazım maddi yönde çünkü ailelerden hiç bir destek yok ne maddi ne manevi tek başına da hem kira hem ihtiyaçlar zor oluyor birikim olmuyor ben çalışmak istiyorum eşim de çalış diyor fakat çocuğumu kaç yaşında vermem lazım kreşe şuan aklımızda 2 yaş var eşimin calistigi fabrikada kreş desteği veriliyor iki vardiya çalışabilirim muhtemelen yaş olarak veya fabrika kreşi bilgisi olan var mı fikir verseniz kararsızım ablamgil çocuğu büyüt diyorlar evet o yaşı da bir daha gelmiycek bilmiyorum ondan uzak duramıyorum bile fakat ben de calismasam ilerde ev falan hayal olur yardımcı olun lütfen ?

5 Cevaplar

0 oy
(937 puan) tarafından
Biz 18 aylıkken vermek durumunda kaldık bence her ailenin dinamiğine göre değişir başlayacağı yaş
tarafından
Peki pişmanlık duydunuz mu yani o süreci anlatabilir misin rica etsem
(937 puan) tarafından
Hayır aksine gelişimini falan o kadar güzel etkilediki ben evde baksam bu şekilde yapamazdım muhtemelen. Anneliğinizden eksildiğini düşünmeyin bir şey olsa zaten bir telefonla ordasınız, akşamları haftasonları doyasıya vakit geçiyoruz zaten. Zaten onun geleceği için çalışıyoruz o okulda arkadaşlarıyla öğretmenleriyle mutlu. Verdiğim kreş daha önce 9 aylık bir bebeğe baktıklarını da söylemişti yani insan mecbur kalınca başa gelen çekiliyor.
tarafından
Anladım teşekkür ediyorum canım çok sağol içimi ferahlattin ablalarim e sen çalışma kocan çalışıyor falan diyor ama hepsinin evi var kocaları yaşça büyük ve maddiyatlari iyi benim çalışmam onlara ters geliyor bir evli olup çalışan bendim çünkü
(2,092 puan) tarafından
Benimki iki yaşında eşimden ayriyim.
İşe girmem lazım annem hem zorlanır bakarken hemde çocuk akşama kadar evde ne yapsin sıkılır oda hem daha sosyal olması için kreşe vermek sanırım daha iyi olacak gözüm çok arkada kalacak ama en azından ilgilenirler heralde, çünkü hiç belli olmuyor evde bile ağzına bişey atabiliyor her saniye göz üstünde olmaları lazım asgari ucretle calisicam yani kreş parası için diyebilirim İnşallah mutlu olur :)
Bende onsuzluga alisirim
-Reklam-
0 oy
(2,917 puan) tarafından
Ben 2 buçukta vericem bence güzel bir yaş hem akranlari ile oynar eğlenir diye düşünüyorum evde tek başına sıkılabiliyor çocuklar 
tarafından
Evwt sıkılıyor doğru
0 oy
(5,364 puan) tarafından
Öyle bir iş olsa kresli hiç düşünmez girerdim. Benim ki dururdu sosyal bi çocuk . Çalışmak istedim ama çocuğu okuldan alacak kimse yok eşimin ailesi var yakınımda onlarda almaz. Öyle Bi fırsat varsa kaçırma 
tarafından
Var var eşimin çalıştığı fabrika aşırı sağlam bir yer çok imkanli gercketen kreş desteği veya ücretsiz tam bilmiyoruz ama zamanı gelince gircez inşallah benim iki taraftan da kimsem yok hiç annem olsa ben de anneme verirdim ama maalesef en mantıklısı kreş:)
(5,364 puan) tarafından
Ver Vala hiç düşünme Bi zaman sonra çocuk evde sıkılıyo zaten
tarafından
Ablalarim sürekli çalışma kadınsın  çocuğuna bak kocan calisiyor vs diyor valla bende o yüzden buraya sordum teşekkürler yorumun için benim zaten düşüncem belliydi ama öyle deyince bir kuşkuya düşmüştüm hani kötü bişi mi yapcam diye ?
(5,364 puan) tarafından
Herkesin tuzu kuru boşver. Çalışmak sanada iyi gelir kötü bişey yok bunda sigortan yatsın hem ne guzel
tarafından
Doğru gelecek önemli sonuçta ne olacağımız belli değil
0 oy
(734 puan) tarafından
3 4 yaş arası 
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Bizde 3yasinda. Verlwimd.iye düşünüyoruz bakalım hayırlısı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 242 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Sirindn (2,393 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 397 göst.
23 Nisan 2024 Aile kategorisinde Yarin (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
27 Mart 2024 Aile kategorisinde Fatmabcoskun (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Tuba Y (767 puan) tarafından soruldu

380,743 soru

11,399,641 cevap

34,927 kullanıcı

...