0 oy
706 göst.
Diğer kategorisinde (86 puan) tarafından
Aileler girdi araya çocuklar var diye durun vs felan dediler ihanet yok arada ama ben çok yoruldum kendince o da yoruldu neyse barışldı ama ben hiç bişey demedim barıştım vs diye biz karı kocayız çocuklarımız var dedi bende tamam haklısın karı kocayız çocuklarımız var hayatımızın sonuna kadar görüşmek zorundayız ama kesinlikle tensel temas istemiyorum dedim kendimce yanlış yapmıyorum gerçekten istemiyorum bu kadar soğukluk girdiği için yapamam ben ha deyip kendi de sinirden köpürdü benim sana ihtiyacım olunca ne olacak peki dedi sıkıntı bu

16 Cevaplar

0 oy
(16,230 puan) tarafından
Aldatma yoksa da sen böyle dedin diye adamın gözü dışarı kayacak. Evliliğin temel taşı cinselliktir bana göre cinsellik yoksa o evliliğin bir anlami yok bence
(86 puan) tarafından
2 haftdr stresli geçiyor ilişki düşünemiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,323 puan) tarafından
Ama öyle olmaz aynı evin içerisinde sırf çocuklara bakmak için, bosaninca zaten herkes üzerine düşeni yapıp çocuklarla ilgilense aynı durumu yaşamış olacaktıniz , bunu istemiyorsaniz madem diretseydiniz boşanmak istiyorum diye daha sağlıklı bı karar olurdu bence 
(1,323 puan) tarafından
Yok canım dediğim gibi sakinlesirsen biraz daha doğru kararlar verirsin bazen bende saçmalıyorum bunun farkındayım ama elimde değil sinir olunca sonra diyorum niye böyle dedin ki filan diye:)
(86 puan) tarafından
İnşallah hayırlısı ne ise o olsun. Şimdi gönülsüz yalan yere bişey yapamam   zamana ihtiyacımın olduğunu söylemeliyim
(1,323 puan) tarafından
Kesinlikle zaman iste toparlanmam lazım kolay şeyler yaşamadım filan deyip
(86 puan) tarafından
Doğru en doğrusu böyle söylemek teşekkür ederim
(1,323 puan) tarafından
Rica ederim hakkında hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(2,482 puan) tarafından
Mevzu ne ayrılmanız için 
(86 puan) tarafından
Anlaşamıyoruz
0 oy
tarafından
Tamam istemiyorsun okey peki ayni evde hala seninle evliyken dışarıda birisiyle ihtiyaç görüp eve gelmesine razı gelecek misin ? 
tarafından
İçin almıyorsa Bosan yani bu soğukluk aşılmaz bir durumsa
tarafından
Hayır ya hemen boşan demek nasıl bu kadar kolay olmuş. Zaman zaman soğukluk hissedebilirsin. Hataları konuşup evliliğe bir şans vermek varken neden adliye yoluna düşülsün.

Kalpler Allah'ın elinde zamanla yeniden ısınır birbirine. Kardesle 20 30 yıl kavgalı gürültülü gecirebiliyoruz 3 4 yılda  ilk sogumada adliye yoluna gireceksek aile kurumunu ayaklar altına almış olmuyor muyuz. Bugün artan boşanma oranlarıyla darbe aldi alacağı kadar.

Ailenin, evliliğin biraz bilincine ve önemine varmaliyiz sanki.
tarafından
Farkindaysan direk boşan gibi bir kelime kullanmadım içim almıyor diyor bu çözülemeyecek bir şeyse dedim
tarafından
Anladım seni sürekli soğukluk dedigi için öyle demişsin . Sadece soğukluk asilamayacak birşey değil onu soylemeye çalıştım. Bek ben öyle severek evlendim ki. An geldi aynı adamı girtlaklayacak duruma da geldim. Herhalde hiç sevemem artık dedim ama zaman geçtikçe yeniden ısındığım oldu.
Güzelce konuşup zamana ihtiyacım var demek daha doğru sanki.
tarafından
Bende aynı şeyi söylüyorum işte yani bana dokunma yerine biraz zaman ver doğru şekilde konuşmak gerek ama buda bir müddet idare eder
0 oy
tarafından
Ne olacak o adam işini disarda görecek az buçuk soğukluk varsa iyice soğukluk girecek sonu daha kötüye gider bence 
(86 puan) tarafından
Ne yapacağımı bilmiyorum
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Çok yerinde bı karar olmuş geçimsizlik ilgisizlik anlayissizlik ta bı kandirmadir bı hatadır sana karşı boyle olan bı adam la insan Ayn ioda bile kalmak istemez
(86 puan) tarafından
Evet bakalım ne olacak
0 oy
(2,177 puan) tarafından
İlişki olmayınca soğukluk daha da artar sonra daha farklı sorunlar çıkar 
(86 puan) tarafından
Ne yapacağımı bilmiyorum
0 oy
(896 puan) tarafından
Cinsellik olmayacaksa karı koca hayatı olmayacaksa aynı evde olmanın ne anlamı var ki? O zaman müsade edeceksin dışarda başkalarıyla yaşayacak ama buna razı gelmezsin yani ya o adamla gerçekten evli gibi yaşamayı kabul edeceksin ya da boşanmayı bunun ortası yok
(86 puan) tarafından
Ama gerçekten biraz zamana ihtiyacım var bunu söylemedim daha şuan çalışıyor müsait olduğun da konuşacağım onu çok seviyordum son olaylardan sonra dokunmak istemiyorum
0 oy
(297 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla sadece anlaşamıyorsunuz. Çocuk var diye aynı evde kalalım ama  cinsel hayat olmasın demişsiniz peki eşiniz nereye kadar bekleyebilir hadi bir ay iki ay 5 ay nereye kadar ama adam başkasına gitse daha beter olursun olmam deme olursun o zaman senin yüzünden bu yola düştüm der seni suçlar vs vs .çok büyük sorunlar yoksa uzatmayın boşu boşuna adamı da kendinizden sogutmayin  bı sorun varsa ki her sorun genel olarak konuşularak hal edilir böyle hal edilmez böyle yapılarak insanlar hataya düşer ve kötü sonuçlar ortaya çıkar. Siz kötüyü düşündükçe kötü davranip kötü enerji verirsiniz ama siz şuan  pozitif düşünüp iyi düşünürseniz herşey rayına oturur hergunumuz mükkemel geçmiyor hepimiz tartışıyoruz kavga ediyoruz bizde yeri geliyor cinselliğe ara koyuyoruz falan ama biliyoruz ki bu böyle devam etmez nereye kadar devam edebilir ki  etmez böyle bir hayat da olmaz zaten  umarım herşey güzel olur kafanızı boşuna yormayın güzel kalbinix çiçek açsın
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Sanırım kırgınlığın geçene kadar cinselliğin olmamasından bahsediyorsun, bu da gayet normal. İnsan duygusal tatmin yaşamadığı biriyle cinsellik yaşamak istemiyor. Biraz romantik anlar yaşayıp, kırgınlıklarınızı gidermeye çalışın. Fakat hiçbir zaman olmasın diyorsan bu yanlış, çünkü cinsellik olmadığında evlilikler daha büyük zarar görür. Önemli bir konu cinsellik.
(86 puan) tarafından
Beni en iyi anlayan siz çıktınız çok kırgınlığım var çok bu kırgınlık geçse belki isterdim bende ama çok kırgınım kı
(3,113 puan) tarafından
Eşinle bu konuyu konuşmalısın, bizim duygusal tatmine ihtiyacımız olduğunu, kırgınlığının geçmesi için çabalamasını söyleyebilirsin. Bu süreçte de sana anlayışlı davranmasını isteyebilirsin. Arkadaşların çoğunun yorumuna katılmıyorum yok 2 gün yapmasa 3. gün aklı dışarı kayar falan hikaye. Kadında da erkekte de cinsel dürtü aynıdır. Koca adam kendini kontrol edebilmeli bu konuda belirli bir süre. Ergenler gibi her gördüğüne salya akıtacak kadar iradesiz biri zaten eş olmayı haketmez.
(3,040 puan) tarafından
Bende rlm katılıyorum erkeklerin gözünün dışarı kaymasinin sebebi cinsellik değil bana gorede iletişim birbirinin hayatında konum olarak güzel bir noktada kalabilmek birbirine hissettirmen iyi güzel hoş duygular zor zamanlar. Cinsellik pek çok evlilikde düzenli ilerliyor ama sonuç aynı daha doğru gözlem yapmak lazım.Karsilikli ozverinin olduğu ilişkilerde bu yemek yap ev şupur sil çocuğa bak değil  değil bana göre gayette bu tip durumlar yaşanmadan ilerliyor evlilikler alma verme dengesi diye birsey vat saygı sevgi eğlence ruha iyi gelme birlikte birseyler yapıp iletişim halinde kalabilme zaten gayet başarılı bir cinsel hayatta getiriyor. Bu uyumu kaybetmek bu dengeyi kaybetmek her iki taraf içinde korkulu bir rüya halini alıyor. Ve 3. Kisi ihtimalini azaltıyor.
0 oy
(48,908 puan) tarafından
aslinda haklısın gönlünü almadan küs küs o is.olmaz ki keske gonlumu alana kadar yaklasma diyeydin ev arkadasligi.teklif eder gibi olmus seninki
(86 puan) tarafından
Doğru o an bilemedim
0 oy
(929 puan) tarafından
Canım herkes olmaz filan yazmış tamam cinsellik olmadan olmaz ama oda senin gönlünü kazanmak için çaba harcasın, kendini sana sevdirsin, ilgilensin ne hemen bunu dedin diye sinirlenmiş. Aradan biraz zaman geçsin 1-2 ay yapmazsa olmezya. Zaten sen kendin ozleyip yaklaşırsın bu dediklerimi yaparsa. Evlendikten sonra bu erkekler bir gariplesiyor. Kibarlığı, ilgiyi bırakıyor ben anlamıyorum. 
(86 puan) tarafından
Aynen o da tuhaf oldu zaten ben hemen dokunamam ki benim ruhumu okşamıyor
0 oy
tarafından

Cinsellik kadın için de erkek için de yeme içme kadar doğal bir ihtiyaç. Evlilik tam da bu noktada var işte. Kişiler harama bulaşmadan helal dairesinde ihtiyaçlarını gorebilsinler diye var. 

Evliliğiniz devam ediyorsa Allah katında birbirinizin helalisiniz. Adam tabiki ihtiyaçlarıni seninle gidermek isteyecektir en doğal hakkı. 

Bu şekilde kesin dille olmayacak diye rest çekecek olursan bana göre gittiği her yanlışa senin de payın olacaği için günahına da ortak sayılırsın bence. 
Biraz zamana ihtiyacın varsa bunu söylersjn belli bir zaman bekleyebilir seni ama kesin bir dille asla asla demek yanlış gibi geliyor bana. 

Evliysen eş olarak birbirine karşı sorumlulukların oluyor muhakkak, bu konu da onlardan biri. 
Beni yanlış anlama canım o konuda ara vermek isteyebilirsin bunu kesin dille asla asla demek yerine sana zaman vermesini istemek daha doğru. 
(86 puan) tarafından
Doğru haklısınız kesinlikle diye konuştum ama kırgınım üzgünüm anlaşılmak istiyorum kırıldığımı hissetmesini istiyorum dile getiriyorum ne kadar umurunda olur bilemem ruhumu okşamasını bekliyorum ama aynı
tarafından
Annenlerde misin ??? Eğer öyleyse büyüklere de ona da düşünmek istiyorum deyip bir süre orda kalabilirsin bu süre içinde de sesini dahi duyurmadan yokluğunla terbiye etmelisin.
tarafından
Aralık kapı bırakacaksın. Ne kaldığından emin olacak ne de gittiginden .
Umudu verecen sonra bir güzel bekleteceksin.
0 oy
(3,494 puan) tarafından
Sizin durumdan bağımsız yazıyorum. Bu büyüklerin aldatma yok kumar yok içki yoksa daha ne istiyorsun mantığından nefret ediyorum. 

Çocuğu olan bir kadın zaten her sorunda ayrılmayı düşünmez. O sınıra gelmişse oturun bi dinleyin bu kadınları. 

İlgisizlik, değer görmeme, maddi manevi yardımcı olmama vs bunlar hepsi boşanma sebebi olabilir. Bir ömrü neden mutsuzluğa adasın bu kadınlar. Bizler de yarın kızlarımıza böyle mi diyeceğiz. Çocuğun var, aldatma yol çek bu adamı mı... 

Kadın gitmek isteme çizgisine gelmişse gider. Aynı evde kalsa bile ruhu gider. Bırakın birlikte olmayı ses tonuna dayanamaz. 

Sizin doğrunuz neyse öyle yapın. 

Odun gibi olup kızacağına gönül alsın uğraşsın biraz her şey zamanla. Asla asla demesin kimse. 
(86 puan) tarafından
Doğrudur büyükler hemen öyle söyledi ama anlayışsızlık sevgisiz ilgisizlik de var işin içinde bunu onlara anlatamıyorum. Bunlar onlara ufak şeyler geliyor
0 oy
(736 puan) tarafından
Ozman ayni evde olmanin ne anlami var ya adam aldatmiyo diyosun napcak disardami gidercek ihtiyacini allah allah abuk subuk seyler yapmayin ya eger soguduysan hic barismasaydin .
(86 puan) tarafından
Doğru evlilik Bi tek aldatma ile biter değil mi
(3,040 puan) tarafından
Zuhal de öyle düşünmüyor ben biliyorum duygusal tatminin ne kadar önemli olduğunu biliyor o bir cümleye takılmistir kullanilan dil sadece bir kosul barindiyor ama aciklamasi yok ondan öyle yazmıştır aldatma zaten denge içinde giden evliliklerde milyonda bir oluyor o kadar az bunu hepimiz biliyoruz da malesef   cinsellik olarak düşünmek en kolayı ona sığınıyoruz çünkü bu durum başlı başına bir kadın olarak kendimizi en kolay haksız çıkarıp evde oturma şeklimiz en kolay ikna yontemimiz Aldatmaya gelene kadar zaten evlilikte pek çok şey azalmış yada bitmiş oluyor.
(736 puan) tarafından
Aynen  öyle güzelim beni cok iyi anlamissin eger baristiysa ve cocuklari icin ayni evde yasayacaksa herseyi kabul edecek.allahin nalet ettigi bir durum bu kim esini geri cevirirse onu yanlisa iter allah bu davranisi hos karsilamiyor kadin  acilarimini bu sekilde cikariyor evet ama dogru degil .o adaminda seninde ihtiyacin var allah oyle yaratmis ona uymak zorundasin .istemiyosan barisma bosan ondan iyi en azinda gunahi yok kimse kotude olmaz .biseyle duzelsin istiyosan biraz duzeltmeye bak .
0 oy
(3,040 puan) tarafından
Peki neden tensel temas istemediğini anlattın mi yapamama sebebini böyle söyleyince bunu anlamadığına adim kadar eminim. Hatta bunu bir ceza olarak gördüğünede eminim.

Hemen bu akşam al karşına konuş madem yeni bir başlangıç yapacaksınız bir kadın olarak duygusal olarak tatmin olmadığım sürece cinsellik konusunu önceliklerine alamadığını söyle.Duygusal tatmin ile senin de dahil olduğun mükemmel bir uyum yaklayacaginiza inandığını söyle.Burda önemli olan yapmaciklikdan uzak gerçekten aidiyet duygusunu hissedeceğin bir ilişki gerçek samimi ilgi şefkat.Ancak icinden gelmiyorsa ona diyeceğim hiç birsey yok bu gerceklemedigi sürece bende ister özel hayatımız ister karı koca ilişkimiz olsun gerçek bir kadın gibi hissetmiyorum bu noktada senin içinden gelmiyorsa benim de içimde gelmeyenlere saygı duyup yeni ev arkadaşligimiz hayırlı olsun gittiği yere kadar evladımız için saygı içerisinde yurutebiliriz.Ben hangi koşulda masaya oturduğumu en baştan konuşmaktan yanayım karar senin diyebilirsin .Ayrıca yapamayacağın bir söz verip ilişkimizi daha fazla yıpratma otur önce güzelce düşün.Ben karımı istiyor muyum bu hayata eşimle devam etmek istiyor muyum ailem benim önceliğim mi değer yargılarımın başında neler var olmazsa olmazlarım arasında hayat arkadaşım var mi diye.Cocugun elbet var ben var mıyım bir düşün ondan sonra bir yola çıkalım de.
(86 puan) tarafından
İnşallah konuşacağım o da anlar
(3,040 puan) tarafından
Anlar işine gelmez ama anlar merak etme .
Bu kötü birsey değil ki sizin evliliginizin gerçek çözüm yolu eger gerçekten barışmak istiyorsanız yeni bir yola girmek istiyorsanız bir planınız olmalı bir çözüm yolu olmalı.bu ikiniz içinde bir plan.Bu tip durumlarda kervan yolda duzulmuyor valla baştan sıraya koyup yola çıkmak gerekiyor.Zaten yolda düzelecek olsaydı bu hale gelmezdi. İki yetişkin olarak bir plan hazırlayıp adama aşama uygulayacaksiniz başta rol gibi gelecek  sonra üstünüze çok oturacak çünkü gerçek huzuru rahatlığı tadacaksiniz o zaman bir daha birbirinizden kopmayı birak ayrılık düşüncesi bile deli edecek sizi.
(86 puan) tarafından
Bu arada ben beklediğimiz şeyleri belirtiyorum konuşuyorum senin konuşacağın diyeceğin bişey varmı diye sorunca yok benim konuşacağım diyor peki burda ne yapmalıyım ben? İnsanın beklentisi olmaz mı
(3,040 puan) tarafından
Bu sefer önceliği ona ver her derse desin asla tepkili ve  eleştiriel olma önce gerçek bir konuşmaya hazırla o başlasın sevgi dolu guzel bakışlarla basla sen neler istiyorsun sorunu je olarak görüyorsun nasıl başarabiliriz sence kısmını iyice dinle göreceksin ki çok basit şeyleri kurgulamis kafasından derse desin  asla hesap sorma uzun açıklama yapma haksız olduğunu bildiğin konular bile olsa tamam seninde haklı olduğun konular var vs demelisin önce konusabildiginizi görmeli  sakın savunma haline geçme bekle sonra sen anlat aslında pek çok şeyi sebebi o bu şu değil de tek seferde biz olmak istiyorum çok birsey istemiyorum de herkes gibi bir kadın olarak duygusal tatmin bekliyorum kimi zaman bende gereksiz tepkiler verdim ani çıkışlar yaptım ama hep eksik hissettiklerimden bazen küçük bir şeyi dağ yaptım sadece ilgi ve şefkat istediğimden de ve yukarıda yazdıklarımı söyle.Amacin konuyu dağıtmak kavga çıkarmak kimin haklı olduğunu ispatlamak degil sakın bu gaflete düşme haklı olmak mutluluk getirseydi şuan mutluluktan uçuyor olurdun Amaç düzeltmek
(3,040 puan) tarafından
Esininde iletişime acik olduğu bir akşamı seç bu arada anlarsın bakışlarından davranislarindan

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 331 göst.
3 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 488 göst.
+1 oy
20 cevap 507 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde SnurT (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 519 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Limonlukek (3,093 puan) tarafından soruldu

383,447 soru

11,475,346 cevap

35,082 kullanıcı

...