0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından
Kızlar millete bakıyorum cilt serumlar fln kullanan var bir arkadaşım çok esmer ve yüzü lekeli idi şuan gerçekten tanınmaz halde yani kndine baya bı bakım yapıyor. Ama ben hiçbir şey bilmiyorum açıkçası ilgimi hiç çekmez böyle şeyler ama yüzüm çok kötü durumda küçük siyah lekeler var duşla yikamakla sabunla lifle geçmeyen lekeler bide şimdiden kırışıklık var yüzümde çökmüş bir yüze sahibim ne tür şeyler önerebilirsiniz gerçekten kndimi kötü hissediyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(1,103 puan) tarafından
O arkadaşınla aran iyiyse onla konuşsan daha iyi beraber çıkıp alırsınız hem.
(57 puan) tarafından
Maalesef pek konuşmuyorm
(1,103 puan) tarafından
Ben dr clinic bir toniği var onu sürüyorum . Bide sivilce karşıtı Krem. Bugun bir yerde okudum elma sirkesi cilt lekelerini güneş lekelerini vs . Baya iyiymiş o yüzden elma sirkesi sürdüm bu akşam bir ay kadar denicem bakalım nasıl olucak.
(221 puan) tarafından
Nof ben çok eriniyorum 1 hafta yapsam sıkılp bırakıyorum 1 ay hiç. Sürdürmedim hiç sevmiyor bu huyumu nedeni ne bilemedim :(
-Reklam-
0 oy
(1,549 puan) tarafından
Hiç bişey bepenthol derma kullniym tek
(15 puan) tarafından
Ne için kullanıyorsun etki ediyor mu
(1,549 puan) tarafından
Ewet burda bı Arkas dedi çok guzl nemlendryo izleri gtryor mat cild olsrryr
0 oy
tarafından
Serum değil ama bu aralar kolajen  ve c bitamını hapı alıyorlar ciltleri için baya bakıyorum iyi de geliyor ama ben şuan emzieiyorum emin olamıyorum serumu da var aslında vıtamınlsrın 
0 oy
tarafından
Arkadaşına sorsana hangisini kullanıyorsa al sende 
0 oy
(3,007 puan) tarafından

Yas 38 benim surda 2 senedir aktif krem kullanıyorum. Öncesinde pek birsey kullanmazdim bol makyaj yapardim.Ama alışkanlık yıkamadan yatmazdim.Birde kendimi bildim bileli dalin ile yüzüm yıkarım.Annemden gördüm.☺️


Artık yaş aldigim için cildim kurumaya başladı, yaz kış güneş kremi kullanirim hiç güneş lekem yok ama artık gençlik gittiği için cildim lekelenmeye müsait ama ufak ufak sigra lekelerim var .(muhakkak kaliteli bir güneş kremi almalısın) Guler yuzlu biri olmam ve fazla mimik kullanam kaynakli kaz ayaklarim gulunce cikmaya basladi Sabah aksam nemlendirici sürerim çünkü özellikle yüz bölgem aşırı kurumaya müsait hale gelmişti iki yıl öncesine kadar.
Sabah akşama la roche lipikar cicaplast sürerim (b5 içerikli) kizim atopik kremi onunla keşfettim valla ben ondan çok kullanıyorum.Bir de hafta 2 gün yüzüme kızın bepantol pişik kremini sürerim herkese tavsiye ederim acayip cilt tonu esitliyor.
Bazen haftada 1  (cildim kuru okdugu ocin fazlasi iyi gelmez düşüncesi ile ) yves rocher botonical nemlendiricili peeling yaparım   (daha ne yapacaksam).

Haftada bir vücut için sinoz peeling yapıyorum birde vucut için bepanthol derma kullanıyorum.Acayip güzel nemlendiriyor 
(15 puan) tarafından
Güneş kremi solante ismini tam hatırlamıyorum o nasıl kullansam
(3,007 puan) tarafından
Çok etkili ben hamilelikte kadin dogumcu tavsiyesi ile kullanmıştım.Hic lekelenemdim ,hatta ananemde güneş kaynaklı cilt tümörü çıkıyordu yuzunde 2 kez operasyona girdi Dr solante güneş koruyucu verdi tekrarlamiyor.
(15 puan) tarafından
Yüzümde lekeler var bizde cilt tonum aynı değil sanki pek anlamıyorum yüzümden falan kuru bir cildim var tek bildiğim yüzümdeki lekeleri alır mı bugün eczaneye fiyatını sordum600 dedi
(3,007 puan) tarafından
Güneş kremi koruma yani sira yüksek nemlendirici içerikli cilt tipine göre seçmelisin her urunu bize mesela her serum her yağ her bakım urunu iyi gelmez.Iyi bir güneş kremi aşağı yukarı o fiyatlarda ama küçük görünsede sana inan 3-4 ay rahat gidiyor.Yeni leke ve kırışıklık oluşumunu engeller düzenli kullanimla hafifletir.komple silinmez ama kesinlik bebek pişik kremi sür bence haftada 1 -2 dene hiç birsey kaybetmezsin cilt tonu  esitleme konusunda pişik kremi çok BAŞARILI.
0 oy
(35 puan) tarafından
Faberlicin ürünlerini kullaniyom doğal hepsi
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Pcos yüzünden hala sivilce çıkarıyorum.  Niacinamide serumu eksik etmem..bazen lekeler için arbutin serum alırım. Otacının gül suyu var biter bitmez onu alırım hemen spreyli. Nemlendirici ve güneş kremim olmazsa olmazım. Güneş kreminin değerini biraz geç anladım. Ince kırışıkıklar için retinol alacağım.  
0 oy
(5,002 puan) tarafından
Düzenli kullanırım her şeyi ama cildi önce içerden beslemek lazım. Yani bol su içerek, düzenli ve sağlıklı beslenerek, cildi sürekli temiz tutarak başlamak lazım işe. Yoksa 2 serumla bebek gibi yüz olmaz :)
0 oy
(2,998 puan) tarafından
Benüm de aşırı sivilcelenme var dr a gittim tedaviye başladım bakalım uarayacak mı
0 oy
(221 puan) tarafından
E o arkadaşa sorsaydın ya biz de senden öğrenirsin

Çok pahalı diye alamıyorum  kuşburnu yağı vs.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 57 göst.
4 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sevlev (980 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 354 göst.
0 oy
11 cevap 176 göst.
18 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 176 göst.
14 Nisan 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu

379,015 soru

11,344,978 cevap

34,808 kullanıcı

...