0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İlk denemede söyleneni dinledim gece gündüz birden kesip üç günde öğrensin dedim ilk gün daha 5 saatte perişan oldum tekrar bağladım kendimi bağırırken buldum çocuk korktu istemedi artık.  iki ay sonra yeniden denedim. 


Bez değişimlerinde arada gönderdim gitti tuvaletini yaptı. Bir kaç gün sonra iki dört saat açık bıraktım bu süre içinde sadece cisi yapabiliyor. 

Sonra gündüz boyunca açık bıraktım çise tam alıştı. Sıra kakaya alismaktaydi. Lazimliga yapamadı bir iki altına yaptı ayaklar lastikli pijama giydiği için etraf batmadi. Kendisi rahatsız oldukça kakadan onu da lazimliga yapiyor artık. 

Gece bağlıyorum onu uykudaki eğitimi de gündüz uykusunda veriyorum. Altı hep kuru uyanıyor gündüz uykusunda hiç kacirmadi. 
Şu an sadece gece bezlemesi var. Gündüz kuru bez alınca geceyi de kesecem. Mmalum havalar soğuk geç görürüm üşütür ki zaten iyilesemiyor hasta sürekli o yüzden  gece bagliyorum. 

Gündüz bahçeye çıkarınca kendi pijamayi indirip yapıyor oyuna devam ediyor yaklaşık bir buçuk aydır eğitim devam ediyor. Bitti artık. Yavaş ilerleyip yıpranmadan sonuç alabildik. 

İlk denemede çok yipramdik zor da oluyor. Birden kes üç günde öğrensin kuralı şart değil. Bunda uzun sürmesine rağmen hiç zorluk yaşamadım diyebilirim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
 
En İyi Cevap
Fikir olur belki. Herkes kendi cocugunu bilir. Evladiniza göre hareket edin rahat edin genel geçer doğrular her yerde doğruluğunu koruyamiyor. 
-Reklam-
0 oy
(418 puan) tarafından
Ah kuzum bende iki gün oldu başlayali cok yiprandim 5 dakikada 10 dakikada bir wc ye goturuyorum bazen yapiyor bazende tutyor altina külodu giydirince altina yapiyor bugun ilk kakasinida külota yapti temizledim yikadim ama hemen altina yapiyor belki 7 veya 8 olmuştur kacirdigi  ve gece bezliyorum  evim merkezi sistem sicak kilot giydirmesem mi acaba
(418 puan) tarafından
Coo haklisin cnm kendisine biraktim arada hatirlatiorum bakalim
tarafından
Tuvalet için kolaylık olsun tuvalete gir çık terlikle uğraş istemezler. Lazimligin yeri ona büyük kolaylik oldu deneyebilirisn
tarafından
Bezden kurtulmanin tadını alınca kendisi yola geliyor. Geçen bahçede oynarken pijamayi indirip olduğu yere yaptı ya tuvaleti ☺️çekti pijamayi oyuna devam. Çıkarırken sordum bez takalım mi dedim hayır dedi
 Bezi istemiyor
tarafından
Benimki oğlan bazen telefona dalar pipiyle cok uğraştığını görsem çise gönderiyorum. Pipiyle oynamaya başlamasından anlıyorum sıkışmış bu.
tarafından
Pijamalarini sortunu giydirdim hangisinde rahattiysa onları giydirdim. Ayalkar lastikli olanlardan nefret ederdi şortu komple çıkarmak ona daha kolaylikti. Zamanla dize kadar indirmenin rahatlığını anladı her defasında şortu indirip giymek gibi degildi. Şimdi lastikli pijamaya alıştı. Hep deneyerek ilerledik nasıl rahat ettiyse öyle oldu.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (10,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 265 göst.
0 oy
1 cevap 25 göst.

379,141 soru

11,349,279 cevap

34,814 kullanıcı

...