0 oy
367 göst.
Aile kategorisinde (444 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Yine berbat bir gün yaşıyorum ben kaynanamla bayramdan beri konuşmuyorum.  Geçen beni aradı açmadım eşimi aradı eşimde konuşmuş benle konuşmak istediğini söylemiş bana birşey yapmadigini durduk yere benim küstüğümü anlatmış felan bu gün yine eşimi aradı eşimde acicam konuş seni isterse dedi bende hayatta konuşmam aç evde değil felan de dedim  konuştu annesiyle. Sonra kardeşi aldı telefonu benim bu gün sat 12 buçukta nikahım var gelirmisin dedi. Konuştular kapatı. Son 1 buçuk sat kalmış Bende eşime çocukları hazirliyim gidin dedim. Küçüğü kalsin büyükleri götür dedim. Eşimde sende gel dedi. Bende sana gelirmisin dedi  gelin. Demedi hoş gelin deseydi de gitmezdim zaten. Eşim hemen hayır gelin dedi. Bende yanımdasın duydum gelin dedi  senle çocuklar gidin işte dedim. Sonra benle tartıştı sen sorun çıkarıyor sun sen sorunlusun hep havadan nem kapiyorsun. Lan dedim bu kadın Allah'ın Bayramı'nda bizi istemedi.  Biz gitmeyelim diye gelinlerini toplayıp annesinin evine gitti. Bir arayıp ta biz gidiyoruz sizde gelin demedi. Benim hasta oğlum var gelip bana yuz vermişsin döv diyor eltimi arayıp çocuklara ellersen hâkim haram olsun ellerin kırılsın diyor. Ulan benim çocuğum yokmus gibi eltimin hep hamileğini saklıyor lar son aylar diyolar. Halen benmi sorunluyum. Benim yüzüme yüzüme senin ananın kızları çok sende amilayatla doğum yapıyorsun  oğlumun oğlu olmasa ben durmam oğlumu evlendirirm diyen kadın sorunsuz melek benmi sorunluyum. Herşeyi geçtim son bir buçuk saat kalami nikâh salonu onları arayıp gelin demiş  te seni ariyolar. Gel diyolar.  Sinirim bozuldu ağladım ya çokta istedim valla gitsin oradaki manzarayı görsün baksın bakalım benmi sorunluyum.  

5 Cevaplar

+1 oy
(2,773 puan) tarafından
Eşin çok garip bir kişilik. Kendisine değer vermiyor ki size değer verdirtsin. 1.5 saat kala bırak kardeşi yedi yabancı nikahına davet etse gidilmez. 
(444 puan) tarafından
Kız bide küçük kardeşi araba almış eşimden sakliyolar zanki arabalarını alacaz ellerinden
(2,773 puan) tarafından
Ne kadar çirkin bir aile yapısı. Allah sana yardım etsin.
(444 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,642 puan) tarafından
Ben olsam bırak kendim gitmeyi eşimi de göndermem sen diyorsun çocukları da al git. 
(444 puan) tarafından
Kız gitsin de görsün istedim gözüyle
0 oy
(763 puan) tarafından
Ben eşime o nikahı burnundan getirirsin kesinlikle gitmesine izin vermezdim kaynanama da ağzının payını verirdim
(444 puan) tarafından
Konuşmuyorum zaten onlarla ben eşimin gitmesini istedim gitsinde görsün bakayım nasıl herkese davranıyorlar ona nasıl davraniyolar diye
0 oy
(1,458 puan) tarafından
1 buçuk saat kala ikimizi bile çağırsalar eşim hayatta gitmez, zaten herkeste bu huyunu bilir
(444 puan) tarafından
Gitmedi bide anasi arayıp nerde kaldın diyor
0 oy
(625 puan) tarafından
Eşini de çağırmayacaklarmış son anda fikir değiştirip hadi neyse çağıralım demişler. Ben olsam son dakika çağırıldığım yere asla gitmem ki bu bi de kardeşi yani. 
(444 puan) tarafından
Gitmedim zaten eşimde gitmedi
(625 puan) tarafından
İyi yapmış.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 190 göst.
18 Ocak 2024 Aile kategorisinde Ugurbicegim (307 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 576 göst.
30 Aralık 2018 Aile kategorisinde Yakamoz122 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 501 göst.
0 oy
15 cevap 461 göst.
20 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

379,457 soru

11,359,125 cevap

34,835 kullanıcı

...