0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (268 puan) tarafından

image

sisiyor morariyor sisiyor davul gibi oluyor yuruyemiyor hastaneye goturduk kirik cikik yok 

image

4 Cevaplar

0 oy
(3,074 puan) tarafından
Bi daha git göster başka doktora
-Reklam-
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Bi kırıkçı çıkıkçıga gidin doktor çıkıktan anlamaz ki 
(15,928 puan) tarafından
Hakaret etmeden yorum yapsan memnun olurum. Ha bu bizim cehaletimiz mi yoksa doktorların cehaleti mi orasını da bilemicem. Umarım başına gelmez..ben yaşadım 4 yaşında iken omuzum çıktı doktor anlamadı kırıkci anladı yerlestirdi omzumu yerine..hayır yani biz bunu uydurmuyoruz doktorların kendisi diyor
(4,202 puan) tarafından
Hangi doktor diyor bacım :D bana bir kaynak göster :D bir video :D bir makale. :D çıkık röntgende gözükür. Gözükmesi zor klan tek bir çıkık vardır. O da bakıcı çıkığı. Dirsekte olur. Onun haricinde gayet de görülür. Hatta çoğu doktor önce oturtur sonra röntgene gönderir :D hakaret etmiyorum tespit bu.
(15,928 puan) tarafından
Kaynak benim işte. Hangi doktor çıkıp sana bir videoda ya da bir makalede ben cikiktan anlamam der. Biz hastaneye gidiyoruz bişey yok diye gönderiyorlar röntgen çekilmesine rağmen bakıp anlamıyorlar.

O zaman tespitlerini kendine sakla. Yoksa bende senle ilgili bir çok tespitte bulunuyorum bazı postalarda ama bişey demiyorum. Bazen susmak gerekir.
(4,202 puan) tarafından
Haaa kaynak sensen tamam o zamaaaan :D
(15,928 puan) tarafından
Tamam.
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Hastane cikiktan anlamaz. İyi işinin ehli bir cikikci bulun ona gösterin. Benim yeğenimin de öyle.olmisti iki yerden çıkmış çocuğun ayağı. Yuruyemiyordu. Cikikci yapınca hemen orada yürümeye baslamisti
(4,202 puan) tarafından
Kız siz çıldırdınız mı? Ne demek hastane çıkıktan anlamaz :D
(1,196 puan) tarafından
Evet canım malesef anlamıyor. Kırıktan catlaktan yirtilmadan incinmeden anlıyorlar ama çıkık filmlerde gözükmüyor pek. Anlayaninda pek işine gelmiyor olacak ki uğraşıp takmiyorlar yerine. İlaç verir krem verir alçıya bile alırlar ama cikiksa bunlar fayda etmez.
(4,202 puan) tarafından
Ben gerçekten artık size inanamıyorum
(1,196 puan) tarafından
Sen bilirsin canim ister inan ister inanma tecrübeyle sabit şeyler bunlar. Yanlış da anlama öyle kör cahillerden de değilimdir biseye koru korune bağlanmam. Özellikle sağlık konusunda çok bilinçli ve hassasimdir arastiririm ilgilenirim ama bu konu malesef böyle. Keşke doktorlarımız yapsa gerekeni öyle cikikcilara ihtiyacınız olmasin inan çok isterim ama yapmıyorlar. Şöyle d  birşey var öyle herkese de güvenilmez. İşinin ehli gerçekten yapabilen anlayanlara ihtiyaç oluyor bazen.
0 oy
(1,921 puan) tarafından
Eşim ve görümcem hastane çalışanı ,hastanede memur yani ,görumcenin parmağı çıkmış ayak parmağı otuz kere gösterdi ortopedi'ye bilemediler ,ağrı hiç geçmedi ne var ne var derken cikikciga gittiler meğer parmak çıkmış ve rotgen filmlerde belli olmuyormur neyse cikikciga taktırdı düzeldi ya normalde hiç inanmam öyle ama başımıza gelince şaşırmıştım onca sen hastanenin içinde bilemediler eğer morariyor basamiyorsa peşini bırakmayın bir sorun vardır tekrar tekrar hastaneye götürün yada güvenilir bir cikikciga gösterin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (860 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 212 göst.
7 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayat nesemm (374 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 230 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

379,206 soru

11,351,313 cevap

34,822 kullanıcı

...