0 oy
63 göst.
Diğer kategorisinde (15,921 puan) tarafından

image

kizlar Perşembe den beri kullanıyorum merhemi. Çok şükür iyi geldi yüzü kızarmiyor eskisi gibi ama böyle sarı sarı kabuklar oldu bu kuruduğu anlamına mı geliyor acaba şu beyaz şeyler de merhemdir 

2 Cevaplar

0 oy
(15,921 puan) tarafından
 
En İyi Cevap
Bilen yok mu kızlar 
-Reklam-
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Doktor mu verdi bu kremi kendin mi kullandın? Çünkü sarı, içi iltihaplı gibi sivilce şekline dönüşmesi egzamada istenen bir durum değil. Önce doktora götür ve kortizonlu bir krem verir muhtemelen birkaç gün onu kullan. Bol bol kaliteli bir nemlendirici alıp sür. Bebeğini sıcak sudan ve terden uzak tutmaya çalış. Fazla yünlü şeyler ciltte nemi emdiği için kurumaya neden oluyor. 
(15,921 puan) tarafından
Evet canım doktor verdi kortizonlu ilacı 5 gün kullandık artık kullanma dedi. Dediğin gibi içi iltihaplı sivilce kartizonlu ilacı kullanmadan önce vardı ama kullandıktan sonra geçti. Daha sonra doktor hamazinc yazdı onu kullan dedi. Ama şimdi sadece sarı kabuklar var sivilce değil
(2,768 puan) tarafından
La roche posay ya da eubos nemlendirici al günde 2 3 sefer sür cildine güzelce emsin. Dediğim gibi sıcak su ve terden uzak tut bebişi. Bir de geçmezse bu durum alerji ihtimalini de göz önünde bulundur. Örneğin emziriyorsan süt ve süt ürünlerini yeme bir süre, mama veriyorsan keçisütlü veya alerji mamalarından dene.
(15,921 puan) tarafından
Doktora alerji şüphesi ile götürdüm zaten alerji değil bebek egzemasi dedi hatta ilk halini gösterdim yüzü çok kötü olmuştu bebeklerde genelde olur dedi hamazinc kullan dedi eğer çok çok kötü olursa stafine diye bir merhem daha var onu da sürebilirsin dedi.
(2,768 puan) tarafından
Benim bebeğimde de vardı egzama. 6 aylıkken diş döneminde vücudun strese girmesiyle biranda çıktı. Biz de  kortizonlu krem, nemlendirici vs kullandık yazdıklarıma dikkat ettim. Geçti ama her diş döneminde tekrarladı. 10 aylıkken alerji testi yapıldı, birşeye alerjisi çıkmadı. Şuan 27 aylık şükür, uzun süredir sıkıntı yaşamıyoruz. Ama ben hergün havalar serinlediğinde ılık duş aldırıp vücudunu nemlendiriyorum. İlk günden beri.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 1,026 göst.
17 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 10,857 göst.
12 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde ❤ELOŞ❤ELOŞ❤ (1,424 puan) tarafından soruldu

379,068 soru

11,346,640 cevap

34,812 kullanıcı

...