+3 oy
848 göst.
Diğer kategorisinde (278 puan) tarafından
Bilmeyenler için 23+3 iken 653 gram doğmuştu.

69 gün entübe kaldı.

Pazar günü burundaki oksijenden kuvez ici oksijene geçip bizi çok mutlu etmişken dün tekrar entübe oldu. Kansızlık varmış kan takviyesi verip bugün burundan oksijene geçtiler ancak kan takviyesine ve makinenin en yüksek ayardan desteklemesine rağmen sabahtan beri 5 kez uzun süreli apnesi olmuş oksijeni cok fazla düşüyor. Tekrar entübe olma olasılığı çok yüksek. Doktor kronik akciğer yetmezligi gelisebilecegini buna bağlı olarak ömür boyu makine desteğine ihtiyaç duyabileceğini söylüyor.

Uzun süredir eksik olmayın yakından ilgilenen takip edenleriniz var. Lütfen sizden ricam edebileceğiniz kadar dua etmeniz. Bir yandan makineyle de olsa yaşıyor diyip umutlanmaya oglumuzun gücüne inanmaya çalışıyor bir yandan sürecin zorluklarından ve çok olumlu ilerlerken birden bire degisen bu ani gelismelerden yorgun düşüyoruz artık. Bu süreçte en büyük gücümüz Rabbimize olan inancımız ve sizlerin dualarınız oldu öyle olmaya da devam ediyor.

Hepinizi ayrı ayrı kucaklıyorum. Iyi ki varsınız.

28 Cevaplar

0 oy
(7,447 puan) tarafından
Ah canım ah en başından beri takip ediyorum bak gör çıkacak ordan bu kadar savaş verdi bu kadar dayandı çok güçlü savaşcı bir bebek çınar Ege bu savaşı kazanacak bak gör ❤️
(278 puan) tarafından
♥︎ inşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin İnşallah, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Rabbim sizede güç kuvvet versin, yardımcınız olsun.
(278 puan) tarafından
Allah razı olsun canım insallah
0 oy
(288 puan) tarafından
RABB'İM şafi ismiyle şifalar versin insALLAH dualarımız onunla insALLAH
(278 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun
0 oy
(1,142 puan) tarafından

Doktor öyle dese dahi son sözü Allah söyler olumsuz söyleneni unut duymamış gibi yap ve koskoca 69 güne güçlü bebeğine bak.O hiç vazgeçmedi nefes almaktan ,desteksiz ihtiyaçlarını görecek hale gelip oradan çıkacak annesi <3Dualarımdasınız bunlarda gelip geçecek. 

(278 puan) tarafından
Bugün 99. Gün bitti canım yarın tam 100 gün oluyor. Tekrar entübe edildi persembeden beri entübe. Kanında enfeksiyon çıktı bugün antibiyotik başladılar. A vitamini alıyor. Kansızligi için kan verildi. Bunlar çözüldügunde ilaclar etkisini gosterdiginde apne sorunu da yaşamayız insallah. Süreç artık gercekten zorlamaya başladı fiziksel ve ruhen yoruluyoruz. Üzülmekten yorulur mu insan inanki yoruldum. Bebek nasıl diye sorana entübe ya da enfeksiyon çıktı diye normal bir sey söylüyormuş gibi söylüyorum artık soran da şaşırıyor ağzımdan çıkanla soyleyis tarzımın uyumlu olmayışına. Oysa icim kan ağlıyor icimden agliyorum artik. Çünkü yanındayken sesimin tonundan bile etkileniyor hemen dudağını büküyor. Enerjiyle konuşmaya çalışıyorum. Onu hissetmesin diye icime atmayı bir sey yokmus her sey yolundaymis gibi davranmayı öğrendim. Bu süreç bize daha neler öğretecek bakalım.
(1,142 puan) tarafından
Kendin de söylüyorsun güzelim 100 gün dile kolay.Süreç uzun yorulmuş olman çok normal ,soranlara verdiğin cevaplar da çok normal kendine yüklenme neden böyleyim diye. buradan anladığım kadarıyla farkındalığı yüksek ,bilinçli bir insansın    
İnancında öyle.Çok fazla erken doğum yapıp süreçten geçmiş ama sonunda sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alanlar var lütfen sadece bunları düşün sonunda mutlu olan siz olacaksınız ve Çınar Ege ye. Bakıp gerçekten üzüldüm yoruldum pes edecek gibi oldum da değdi be yavrum sana feda olsun bütün yorgunluklarım geçti diyeceksin.
(278 puan) tarafından
Onun canı sag olsun yeter ki canım razıyım ben ona feda olsun gercekten şimdiden de diyorum o bana Rabbimin en güzel hediyesi olmazların olduğu mucizem. Bu karanlık günler gecer inşallah.
0 oy
(1,210 puan) tarafından
Allah'ım şafi ismiyle şifa versin inşallah herşey onun elinde. Veren de o  alan da inşallah rabbim Çınar Ege'nin ve sizin emeklerimizin mükafatı olarak Çınar Ege'mizi size bağışlar.. 
0 oy
(395 puan) tarafından
Canım merak ettim nasılsın bebegimiz nasıl bi haber bi gelisme varmi 
(278 puan) tarafından
Paylaşımı yaptığım gece çok fazla apne geçirince entübe edilmis maalesef. O günden beri entübe. Bugün ekstübe etmeyi deneyeceklerdi benden sonra bilmiyorum olabildi mi devam ediyor mu yarın öğreneceğim. Enfeksiyon çıktı. Bakteri çıktı ama nasıl bir türü oldugunu anlamak için kültür yapılmış onun sonucu daha çıkmadı. Olumlu şeyler duyamıyoruz şu an için. :(
0 oy
(2,116 puan) tarafından
O minik bir savaşçı. Allah'ın izniyle sapasağlam çıkacak o hastaneden ve siz oradan çok güzel ayrılacaksınız. Rabbim evladına kavuşmanı nasip etsin. O minicik kuzucuk dualarımda ♥️
(278 puan) tarafından
Allah razı olsun canım insallah ♥︎
0 oy
(134 puan) tarafından
Allah'ım şifa versinn kucağında musmutlu hastane kapisindan kucaginda cikacagin günü göstersin yarabbimmm rabbim yardımcın olsun süreç çok uzun ve yıpratıcı dualarım seninle canım ağlayarak şuan dua ediyorum tez vakitte iyi haberlerini alın insallahhh 
(278 puan) tarafından
Aminnn Allah razı olsun ♥︎

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 242 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (244 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 638 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anneysen10 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 618 göst.
7 Ekim 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.

381,699 soru

11,426,904 cevap

34,987 kullanıcı

...