0 oy
296 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ailesinin altın birikimi olmasına rağmen eşiniz   eşinizle ailesi yüzünden boşanma aşamasına gelip evini ayirsaniz eşiniz ailesi konteyner köyde kalsa eşiniz oraya kossa kiraniz odununuz yok ne yapardınız? Kazandigin yarın ailesine harcasa tek erkek evlat değil ne yapardınız?

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım yapıcagımızı dıcegımızı soyleyınce kotu ınsan oluyoruz, o yuzden sevelim kocamızı hıcbırsey yapmayalım canım kocamız dıyıp gecelım ben artık boyle yorum yapıyorum
tarafından
Lütfen bana akıl verin çok cikmazdayim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yani all tepe tepe kullan oğlunu derim
tarafından
Eşime sinirlenip hakaret ettim
0 oy
(6,859 puan) tarafından
Seni mahrum bırakmıyorasa her konuda maddi manevi devam ederim birsey demezdm anne baba sonuçta 
tarafından
Annesi yüzünden boşanma aşamasına gelip geri dondum
0 oy
(66 puan) tarafından
Canım sen ne desen ne yapsan da yapacak olan eş yapiyor. Kaç senelik evlisin? Bir de senin ve evinizin ihtiyaçlarını karşılıyorsa arada laf arasında dokundur geç. Ama kavga falan etme ailesine yardım ediyor diye. Kendini yıpratıcı olan yjne sana olur her hastalığın başı stres.
tarafından
3 senelik evliyim  3 gündür kira gelmiş odemedi.kis geldi odun yok soba bacası acilmadi
(66 puan) tarafından
O halde haklısın kardeşim.  Her ne olursa olsun senin ve evinizin ihtiyaçlarininkarailamak zorunda. Tabi ki annesi ve babası yardım edebilir onlara da ufak tefek birşeyler alabilir.Ama seni madur edemez. İslam hukukunda da bu böyle. Eşini direk suçlamadan ailesine yardım etmek istediğini anladığını ama dinen ben senin yapman gereken şeyleri istiyorum.  Yapmadığın takdirde günaha giriyorsun diye söyle. Sen bize harcama yapmazsan biz evde üşürsek aciktigimizda ne pisirecegiz diye düşünüp durursak Allah sana sormayacak mı de. Annesini babasını suçlayıcı konuşma kesinlikle. Biraz yumuşak ol merhametinden gir. 3 sene olmuş aslında evleneli düzene biraz girmiş olması lazım. Bazı erkekler fazla ailesine kendinj kaptırıp evini ihmal ediyor ama evliliğin ilk yılları oluyor sonra yavaş yavaş düzeliyor. İnşallah düzelir. Allah a bol bol dua edin.
(66 puan) tarafından
Bazen eşlerin anne babası oğullarını kullanıyor hem maddi hem manevi anlamda. Hem işlerine geliyor hem de egoları tatmin okuyor. Erkeklerde anne babadan pohpohlanınca fazlaca ilgi görünce eşlerini ve onların haklari ihmal ediyor. Hatta bu sebepten boşanan çiftler var. İlk zamanları sürekli kavgayla boşanma durumuna bi gidip gelmeyle geçiyor. Anlam veremiyorum bazen insanlara. Eşin iyi bir insansa seviyorsan sabret kardeşim. Kuru kuru otur demiyorum Her fırsatta güzellikle konuşmaya çalış. İllaki seni art niyetli gösterecek hatta anneme düşmansınız bile derler çünkü dedim ya kocalar biraz artık sımarıklı mi denir kendini bilmezlik mi yapıyorlar. Halbuki eşin yeri ve sevgisi farklı annenin babanın farklı. Ailene tabi ki derstek ol yardım et ama evini aç açıkta bırakma. Ayarını tuttramıyorlar. Eşin iyi biriyse illaki düzelecektir.
0 oy
(970 puan) tarafından
Buna denecek tek laf ayranı yok içmeye tahtaravalle gider s..... derler 
0 oy
(306 puan) tarafından
Annesi yüzünden nasıl boşanma aşamasına gittin ne yapıyor ki sana? 
tarafından
Kocammis gibi davranıyor sürekli söyleniyor çocukları almak la tehdit ediyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 317 göst.
5 Aralık 2021 Aile kategorisinde Anneciik (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 747 göst.
10 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Mrve52 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 560 göst.
22 Mayıs 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 2,672 göst.
1 Ekim 2019 Aile kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu

379,604 soru

11,363,695 cevap

34,840 kullanıcı

...