0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından
Öğretmen eksikliği Türkiyenin her şehrinde var, örneğin 100 bin öğretmen atansa açık kapatılmaya yaklaşır ama her yıl 20 seçim zamanı 40 bin atama yapılıyor siz buradan anlayın. Hadi devletin parası yok az atama istiyor diyelim, buna da eyvallah... ama ben neden İstanbul da dehşet derecede öğretmen açığı varken kalkıp bebeğimle kocamla Hataya zorla gönderiliyorum? Benim hataylı arkadaşım İstanbul da öğretmenken ben Hatay'da bebeğimi kime bırakıcam kocamdan nasıl ayrılacağım bunun derdine düşüp saçımı başımı yoluyorum. Yıllardır vatandaşlardan kimse bile mi çözüm önerisinde bulunmuyor, şikayetçi olmuyor??  Bu durum hiç mi iyileştirilemez mesela atamadan sonra yeniden bir ekran açılsa belki yer değiştirmek isteyen öğretmenler tanışsa veya tanışmadan yer değiştirse, veya açılan bölgeler atama hakkını elde eden hocaların yoğunluğuna göre açılsa ? Ya da deprem oldu hadi herkes kaçtı oradan ve devlet orayı ısrarla inşa etmek istiyor, o zaman hayli fazla atama yapsın oraya ve evli ve özellikle çocuklu bebekli öğretmenlere yeniden seçme hakkı versin kendi şehrinde . Zaten her şehirde öğretmen açığı fazlasıyla var....!

4 Cevaplar

+2 oy
(4,479 puan) tarafından
Köy enstitüleri der susarım. İnsanlar köylerinden çıkar öğretmen olur sonra tekrar öğretmek için köylerine dönermiş. Sağlıkçılarımız, öğretmenlerimiz ve şimdi de malesef avukatlarımız (peş peşe vurulan avukat haberlerini de alıyoruz artık) ülkemizin kanayan yarası. Biri eğitimimizin diğeri sağlığımızın bir diğeri de adaletimizin yapı taşı. Milletimizin okuyana, eğitimliye hürmeti kalmadı. Önceden cahil insan ayıplanırken şimdi cahiller aydınları ezme ve sindirme peşinde. Bu yüzden herşeyin usulü bozuldu. Bu yüzden sesimiz çıkmıyor. Hakkımızı arayacak, öğretecek, tedavi edecek adam kalmayın ne b.k yiyeceğiz çok merak ediyorum 
(1,554 puan) tarafından
+ mi verip gidiyorum. Harfi harfine katiliyorum.
-Reklam-
0 oy
(1,604 puan) tarafından
Evet memurlarda becayiş var ancak öğretmenler yapamıyor maalesef 
(1,604 puan) tarafından
Ve memurlarda havuz tayini da var
(302 puan) tarafından
Pardonnn?? Cidden mi bu da nedir benim haberim yok??? Öğretmenler kaçıncı sınıf insan acaba haberim yok da:DD
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Ahhh ahhhh... Şu öğretmenlik mesleğiyle ilgili olan sorunları,mesleğe karşı değişen tutumu velilerden tutun da öğrencilere kadar,atama mevzularını konuşsak ayları,yazsak deste deste kağıtları bulur.  
0 oy
(891 puan) tarafından
Haklı olduğun yerler var ama sen gitme ben gitme kim gidecek oralara.. Ayrıca Bi tercih yaparken özellikle isteğim dışı atanmak istiyorum seçeneğini açıyorsan şikayet hakkın yok ha sistemin açığı çok o ayrı ama senin söylediğin apayrı.. 
(891 puan) tarafından
Ya düzgünce konuşuyorum hala olayı dramatize etme derdindesin canım falan yanmadı önümde seçenekler vardı ben önce atanmayı tercih ettim sende önce atanıp sonra çocuk yapsaydın yok bekarlar gitsin yok şu bu yok bu bekar olsaydın ortalığı birbirine katardın beni ne hakla gönderirler diye eminim yani ne yordun ya bu kadar şikayetçiysen gitme seneye daha fazla çalış istediğin yere atan kimse seni zorla Bi yere götürmüyor.
(302 puan) tarafından
Asıl acitasyonu sen yapıyorsun ki, çözümsüzlük içinde boğuluyor insan senin yazılarını okuyunca. Neyse iyi geceler
(891 puan) tarafından
Boğul çünkü  şikayet eden beğenmeyen sensin vır vır vır boş laf..bulunduğun şartları değerlendirip çözümü sen bulacaksın  (Ayrıca da bağlaçtan önce ve sonra virgül kullanılmaz noktalama işareti kullanıyorum ama nerde :)) günaydın
(302 puan) tarafından
Kötü kalbinde niyetinde sen boğul
(891 puan) tarafından
Kıyamam :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 210 göst.
25 Şubat 2024 Aile kategorisinde Lina42 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 425 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde yenibiben00 (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 904 göst.
11 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 643 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (877 puan) tarafından soruldu

381,947 soru

11,434,752 cevap

35,002 kullanıcı

...