0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (736 puan) tarafından
Kızlar namaza basladim bugun 11 gun oldu gitgide artan bisey var namaz kılmadan önce biseyim yok abdestimi alip elbisemi giyene kadar hersey iyi hos ama seccadeye gelip niyet ettikten sonra icim sıkışıyo boyle catlicak duruma geliyorum sıcak basiyo vs her namazda olmuyor ama cogunlukla oluyor mesela bugun ikindi namazinda olmadi ben huzur bulmak istiyorum nie boyle oluyo anlamiyorum kendimide tam veremiyorum boyle olunca derin derin nefes aliyorum ama birde bakiyorum hizli hizli okuyorum sureleri falan kendimi sakinlestirmek icin ne yapmam lazim akıl verin

5 Cevaplar

+1 oy
(6,909 puan) tarafından
Şeytan vesvese veriyo sakın bırakma birakirsan ne zaman namazabaslasan yine aynı olursun sen pes etme şeytan pes etsin 
(736 puan) tarafından
Aynen oyle yapcam bende oyle dusunuyorum
-Reklam-
0 oy
(1,213 puan) tarafından
Nas felak ayetel kürsi fatiha ihlas oku hep ellerine üfle vucuduna sür
(736 puan) tarafından
Namaz arkasina okuyorum canimbhep
0 oy
(3,614 puan) tarafından
Namaz kılan insandan 40.günden sonra vazgeçer miş şeytan. Namazda daraltı, vesvese, bunalım verecek. Bu bilinen bir gerçektir. Sen ısrarla kılarsan eğer huzuru zaten bulacaksın inşAllah. Allah kabul etsin, kılamayanlara da nasip etsin. 
(736 puan) tarafından
Benimde aklima geliyor git seytan benden sana  guzel bir cevap yok git baskasiyla ugras ailemden uzak dur diyorum sanki karsimda gibi
(3,614 puan) tarafından
Ben yakın zamanda birşey öğrendim çok şaşırdım. İnsan namazdayken şeytan onu alıkoymak için tüm kozlarını kullanırmış. Öyleki insanın içine girip gaz, idrar baskısı yaparmış. Sırf alıkoyup vazgeçirmek, namazı bozdurmak için.
(736 puan) tarafından
Ay evet ya onuda yapiyo valla bazen abdestim kacmasin diye sıkıyorum kendimi dogru bu benlede cok ugrasiyo demekki rabbime cok yakin olmayi basarmisimki beni yolumdan cevirmeye calisiyo demekki iyi ilerliyorum daha istedigim gibi kılamadim bile bakarak kiliyorum ogreniyorum suan
(3,614 puan) tarafından
Oy maaşAllah sana ozaman :) devam et Allah kabul etsin
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Doğruya niyetlenince şeytan daha çok uğraşıyor insanla.. çocukluğumdan beri kılardım. Yıllar önce bıraktım bu sene artık başlıym dedim çok büyük istekle başladım hamileyim ağrılarım fln oldu bıraktım öyle. Ama en kısa zamanda tekrar başlamayı nasip etsin Rabbim.. 

Bırakma sebebim de çok vesveseliydim elli kere niyet ederdim yinede içime sinmez kabul olmuyor gibi gelirdi dalga konusu olmuştum çevremde oysa hepsi şeytandan takma bunları..
0 oy
(4,946 puan) tarafından
Benimde oyle dönemlerim oldu zorla kıldığımı bilirim.

Ama evvela nefis sonra şeytan işbirliği yapmış bizi yolumuzdan döndürmek istiyor. Ne kadar zorlansamda birakmamaya gayret ettim simdi cok uzun yillardir kılıyorum daha rahatım ama araa yine oluyor.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 353 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Tbioltt (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 276 göst.
26 Mart 2024 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 164 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 220 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (736 puan) tarafından soruldu

378,977 soru

11,343,956 cevap

34,809 kullanıcı

...