0 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Eskiden ufak şeyler bile olsa mutlu olurdum hevesim herseye vardı doğumdan 4 ay sonra falan psikolojikmen çok coktum hiç biseye hevesim yok insanlardan nefret ediyorum kimseyle muhatap olmak istemiyorum hoc bir yere ait hissetmiyorum kendimi alisveris yapiyim saçımı boyaliyim mutlu olurum diyorum yapıyorum yine sürekli mutsuzum içime çok kötü sıkıntılar giriyor eskiyi özlüyorum daralıyorum eskiden film izlerdim müzik açardım mutlu olurdum ama artik hergun ölmek istiyorum bazen intihar etmeyi bile düşünüyorum cocugummu çok çektirdi bana onun icinmi böyle oldum bilmiyorum şuan 1 buçuk yaşında lütfen beni yargılamayın bu iş artık böyle gitmez ya psikoloğa falan gitcem yada kendime zarar verecem ama hangisine gideceğimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz 

Bu posttan sonra hesabimida kapatacak çünkü burasıda bana hiç zevk vermiyor artik

6 Cevaplar

+1 oy
(488 puan) tarafından
Psikiyatriye gidiyorsun canım o gerekli görürse seni psikoloğa gönderiyor 
-Reklam-
0 oy
(119,752 puan) tarafından
psikolog seni dinler terapi yapar ilac yazmaz psikiyatri seni dinler antidepresan veya o tarz ilaclar yazma yetkisine sahiptir
0 oy
tarafından
Bende ayni böyle oldum doğumdan sonra kesinlikle psikiyatriye git 2 vey 3 ay düzenli ilac verirse kullan iyi gelirse devam et yok degil dersen en azindan depresyondan cikana kadar devam et beni dinle kesinlikle psikiyatri  cunku psikoloji suanda sana yardimci olamaz o seviyede degilsin once hormonlari duzeltmek gerek.
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Psikiyatriye gitme tabikide. Ağır depresyondasın sana tavsiyem özel psikologa git. Psikiyatrinin ilaç yazmak dışında bir şey yaptığı yok. Ben de senin durumundayım üç ay boyunca her hafta gittim ve gerçekten çok faydası dokundu. İlaç gerekli görmedi. Eğer maddi durumun hiç yoksa devlete psikiyatriye git.
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Ben de aynısıydım hala da aynıyım. Gittim psikiyatriye ilaç verdi bir nebze iyiydim. İlaçları bırakınca yine aynı oldum. Uzamış lohusa depresyonu dedi bana.
0 oy
(465 puan) tarafından
Psikiyatri ilaç yazar kullanırsın bir süre iyi geldiğini düşünürsün sonra ilacı bıraktığın an eskisi gibi ya da daha kötü olursun. Yani ilaç işe yaramaz. Kesin çözüm istiyorsan imkanında varsa en iyi psikoloğa gitmeye çalış. Psikolog dinler ama sadece dinlemekle kalmaz. Vucüt dilinden bile birşeyleri anlar terapi ile iyileştirir. Ve bu iyileşme daha sağlam olur. Rabbim yardımcın olsun. Bol bol da dua oku. Kuran aç dinle ve oku. İstiğfar çek. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
5 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra_esra (2,581 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
11 cevap 556 göst.
0 oy
12 cevap 364 göst.
16 Mart 2024 Aile kategorisinde Mhmd8mrn (6,192 puan) tarafından soruldu

382,856 soru

11,460,555 cevap

35,046 kullanıcı

...