0 oy
263 göst.
Aile kategorisinde (3,169 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında anaokuluna kayıt ettirdik ve çocuk bana hayatı zehir etti desem yeridir. Okula gitmek istemiyorum diyor evden okula gidesiye kriz çıkıyor okula gidince de. Hemen sınıfına geçiyor. Fakat evde okul yüzünden kriz çıkacak babası ben dişlerimizi sıkıyoruz artık. Herşeyde bizi tehdit ediyor. Eğer istediğim olmazsa okula gitmem diye. Ve okula yürüyerek gitmek istemiyormuş hanımefendi. Özel şoför mu tutmam gerekiyor artık bilmem . Sizce kaydini sildirip seneye zaten zorunlu o zaman mi gondereem piskolojik açıdan ben de o da çok yiprandik. Kızmıyorum en sonunda bağırıyorum çok fazla şekilde üstüme geliyor artık sınırları zorluyor.

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Suan pes edersen seneye aynısının daha fazlsını yapıcak, cunku anne babama diz cokturdum pes ettirdim demek kı bu sekılde hrrseyı yaoabılırım dıcek, hıc vazgecme 1 aya alışır
(3,514 puan) tarafından
Artiiiiii
(3,169 puan) tarafından
Ya 5 yaş çocukları maşallah su gibi sınıfa akıp gidiyor görsen. Benim kinin de canı çizgi film istiyormuş o yüzden girmek istemiyormuw
tarafından
Hep canları bırsey ıster onların canına gore olsa ne guzel olurdu
(3,169 puan) tarafından
Valla gözde hayattan nefret ettim ha. Dedim hatta keşke küçük kalsalarmis ağzına mamayı verdin mi popoya bezi tuttunmu herşey çok güzel misss.
tarafından
Benımkı kolikti ama ahshshshs kucuklugune daır ıyı anım yok ıll 1 sene kabus gıbıydı :D
-Reklam-
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Daha hazır değil demekki bide sabahçımı öğlencimi benim oğlum hayatta sabah kaldırıp okula götüremem o yüzden öğlenci yaptırdım 5 yaşında bu sene zorunlu oldugu için başladık
(3,169 puan) tarafından
Öğlenci yaptık canım
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Bence sakın pes etme pes edersen seneye yine aynısı olacak. Bu seneden de tecrübeyle seneye daha çok oynayacak size. Alışır elbette. Zor biliyorum insan bazen sinirlerine hakim olamıyor ama sabret. 
(3,169 puan) tarafından
Valla krizler geçiriyorum artık. Sesim falan hasta gibi inanrimisin
(2,098 puan) tarafından
Kızım 2 yaşındayken 2 aylığına kreşe verdim. Ilk hafta mahvolduk. Ama sonra öyle bir alıştı ki. Şuan 3 yaşında devlet okuluna verdim. Gerçekten çok iyi oluyor.
0 oy
(4,422 puan) tarafından
Cocugun zorlunluluktan yada keyfiden haberi yokki. Kaydini tabiki sildirme niye sildireceksin. Arkadasin olmaz evde canim sikilir diye ikna et.
(4,422 puan) tarafından
Benim kizim 4 yas ve 5 yasta gitti. Keske pandemiye denk gelmese de 3 yastada yolasaymisin oyun grubu falan gbi biyere.  İnanilmaz artilari var. Anaokulunun. Oglani 3 yas ozele vercem 4 ve 5 te ablasinin gittigine gide
0 oy
tarafından
siz cocugu degil, cocuk sizi yonetiyor once bunu duzeltmek gerek
(3,169 puan) tarafından
Evet işte bizim sorunumuz tam da burda başlıyor
tarafından
tehtit etmesinw musade etmeyin onun soyledigi sozlerin gerxeklesmedigini gorunce ztn vazgececektir
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Biz sabahçıyız erkenden kalkıp gidiyoruz anaokulunu sevdi rabbim size de yardım etsin. :))
(3,169 puan) tarafından
Ay maşallah size . Darısı başımıza. Eğer sabahçı olsak hiç gitmezdi belkide
0 oy
(585 puan) tarafından

Asla pes etmeyin. En fazla 2-3 hafta dişinizi sıkın.  Ne öğrenciler okulu istemiyorumla gelip eve gitmeyelimle döndüler evlerine:)

(585 puan) tarafından
Bir de sakin kalin söylediklerini takmayin mecbursun yapacak birşey yok diyin yeter. Aglarsa da duymayin. Baktiniz çok zorluyor. Bir gün okula göndermeyin ama evde de hiçbir şey yapmasına izin vermeyin. Ama bunda cok kararli davranin. Oyuncaklarını kaldirin televizyonu kapatin tableti telefonu elinden alin. Okula gitmedigi her günün o şekilde olacagini söyleyin.
(3,169 puan) tarafından
Ya öğretmenimiz sanırım çok teşekkür ederim. İnanın o kadar yoruldum ki . Kriz çıkıyor devamlı sakinlimi koruyamiyorum artık
(585 puan) tarafından
Anlayabiliyorum ama çabuk alışır merak etmeyin. Eminim okulda bambaska bi cocuk oluyordur :) ne yapiyolarsa anne babaya yapiyolar:)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 175 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Papatya43 (526 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 134 göst.
17 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 442 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 268 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,642 puan) tarafından soruldu

382,856 soru

11,460,502 cevap

35,046 kullanıcı

...