+3 oy
1,029 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından

Elle tutulur güzel bir gelişme olduğunda paylasmak istediğim icin uzun bir süredir paylaşım yapmıyordum. Ancak çok fazla merak edip soran oldugu için bu postta hepsine toplu cevap vermek istedim.

Post açmayışımın başka bir nedeni de durumda çok fazla bir degisiklik olmamasi iyi dediklerinin ertesi günü kötülesmesi kötü dediklerinin ertesi günü önceki günden daha iyi demeleri. Yani gün günü hatta an anı tutmayışı. İnişli çıkışlı bir yoldayız. Iyi demeye de cekinir oldum her an durum degisebiliyor çünkü. Biz alıştık artik bir iyi bir kötü olmasına ama insanlar bocaliyor hani iyiydi niye kötü oldu diye. 

Misal geçenlerde gittigimde her sey iyi görünüyordu. Hemsire biraz oksijeni düşmüştü ama şu anda iyi dedi. O sırada oksijeni 94 tü sonra aradan 5 10 dk geçti ve birden bire oksijeni en az 88 olması gerekiyorken 65 e kadar düştü. Hemsire hemen annesi seni dışarı alalim dedi. Oradan çıkarken yüreğime taş oturdu sanki. Ertesi güne kadar haber de alamadım çok kötü oldum. Odadan baska bir arkadaş ertesi gün söyledi meger ben gitmeden önce odadaki bütün anneleri çıkarıp benim bebekle ilgilenmisler yani ben girmeden önce de kötüleşmiş ben girdiğimde her sey yolunda görünüyordu ama yaklasik 5 10 dk sonra birden bire tekrar kotulesivermisti.
Şu an son posttakine göre daha iyi hamdolsun. Enfeksiyonu icin 14 gün antibiyotik tedavisi aldi. Tekrar gelişmez inşallah. 

Beslenmesini artirdilar. Karnı şiştiği için 3 gün ara verip sadece serumla beslediler. Sonra anne sütüne yeniden başladılar. Şu an beslenmesi de istenen seviyede. Dün serumu da çıkaracaklardı. 

Kalbindeki delik için 10 gün ilac verdiler. Doktor delik kapandi ama kalp bosluklarında genislemeler var onun icin başka bir ilac kullanicaz dedi su an o ilacı alıyor. 

Oksijeni önceki gunlere göre daha iyi. Yine de entubeden extubeye yani agzindan burnuna gecirmeyi kolaylastirmak için steroid dedikleri kortizon icerikli bir ilac vermeyi teklif ettiler detaylica konustuk doktoruyla. Kar zarar açısından bakıldığında kullanmak daha iyi gibi görünüyor ben hicbir zaman bir seyi önermem ama bunu öneriyorum tabi nihai karar sizin kullanip bircok bebekte 2 günde olumlu sonuc aldigimiz çok oldu tabi kullanip sonuc alamadığımız da oldu düşünün taşının dedi. Ben de doktorumuza güvenmeyi sectim. Dün o tedaviye de baslayacaklardi. Her sey yolunda giderse kanguru bakımının baslamasina sayılı günler kalmış olabilir. Heyecanlanıyorum ama aksilik çıkarsa diye de kendimi çok umutlandirmak istemiyorum. Uzun uzun yazdım kusuruma bakmayın. Dualarınızla iyileşiyoruz eksik etmeyin ♥︎

23 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Rabbim sizi biran önce kavuştursun
(276 puan) tarafından
Amin canım ♥︎
-Reklam-
0 oy
(4,548 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kuzuya inşallah iyi olur Allah'ın izni ile ♥️
(276 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederiz ♥︎
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Geç olsun iyi olsun yeter ki sağlıklı bi şekilde çıksın ordan biz yine dua etmeye devam ederiz..
(276 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ♥︎
0 oy
(10,429 puan) tarafından
Canım inşallah tez zamanda kucağında sağlıkla çıkın hastaneden 
(276 puan) tarafından
Amin canım sag olasın ♥︎
0 oy
(212 puan) tarafından
Dualarım sizinle. Mesajınızı kaydedip ara ara hesabınıza bakacağım. Ve evladınıza kavuştuğunuz paylaşımı görmek için gün sayacağım. Allah kimseyi evladiyla sınamasın. İnşallah ileride oğlunuza ne kadar güçlü olduğunu, bu günleri nasıl atlattigini gülerek anlatacaksınız. 
(276 puan) tarafından
Yaaa okurken bile tebessüm ettim duygulandım o anı yaşar gibi oldum :) inşallah canım inşallah ♥︎
(212 puan) tarafından
Doğum yaptığım hastanede geçenlerde 440 gr doğan bir bebek 2010 gr taburcu oldu. Videosunu izleyip izleyip ağladım. Hele ağlama sesi hep kulağımda. Allah sizi de kavuşturur inşallah. Besbelli hayatı seven bir bebek. Tutunmak için her şeyi yapmış. İnşallah sağ salim de çıkacak.
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle tatlım ınsallah sag salım cıkacaksiniz ordan 
(276 puan) tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun ♥︎
0 oy
(15,827 puan) tarafından
Maşallah maşallah oglumaaa ❤️❤️ Herşey daha da güzel olacak inşallah Oznurummm
(276 puan) tarafından
İnşallah Zeynep'imm :* ♥︎
(15,827 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Aglayarak yasayarak okudum her yazdigini.. sanki bir bir ben yasamisim gibi. Ama sen cok guclu bir annesin dimdik dur annesi. rabbim mutlu haberlerini okumamizi nasip eder insallah 
(276 puan) tarafından
Amin canım inşallah :* Gözyaşlarımız bir gün sevinçten mutluluktan akacak inanıyorum ♥︎
tarafından
Allahin izniyle evet mutlukltan aglayacagiz
(276 puan) tarafından
İnnnşallah
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Allah'ım sana bağışlıycak inşallah merak etme canim
(276 puan) tarafından
Amin canım inşallah ♥︎
0 oy
(7,447 puan) tarafından
Dhaa geçen gün baktım bi post açtın mı kaçırdım mı diye tez zamanda kavuşun inşallah son ayrılığınız olsun ❤️
(276 puan) tarafından
Aminnnn ♥︎ inşallah :*
0 oy
(1,292 puan) tarafından
İnşallah hayırlısı ile tez zamanda kavuşur bu günleri ilerde gülümseyerek anarsınız. 
(276 puan) tarafından
Aminn inşallah ❤️
0 oy
(1,048 puan) tarafından

Ben sizi takip ediyorum çok erken doğan bir meleğin hayatı diyelim Rabim inşallah en kısa zamanda kavuştursun inşallah benimde 4 evladim var 3 kız 1 oğlan Rabim yardımcınız olsun burdan şoyle bir post paylaşırsın inşallah bebeğimi aldım evime gidiyorum diye tüm dualarımız sizinle <3

(276 puan) tarafından
Çok teşekkür ederiz Amin inşallah
Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın her türlü kötülükten esirgesin inşallah ♥︎
0 oy
(4,240 puan) tarafından
Rabbim sifa versin insallh . Gecen gun aklima geldin inan merak ettim bende birsuredir aktif olamiyorudum burda bugun geldim girmeye basladim aklimdaydin bakacakdim pistlarina. 
(276 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ♥︎ eksik olma
0 oy
(1,317 puan) tarafından

Allah'ım evladını sana bağışlasın inşallah. Bu zor günleri atlatıp çok mutlu olursunuz inşallah <3

(276 puan) tarafından
Amin inşallah canım sag olasın ♥︎
0 oy
(7,981 puan) tarafından
Ay canım benim ya çok iyi anlıyorum seni nasıl bir beklemede olduğunu Rabb'im şifa versin inşallah sizi kavuştursun biran önce 
(276 puan) tarafından
Amin canım inşallah ♥︎
0 oy
tarafından
Allah şifa versin 
(276 puan) tarafından
Amin ♥︎
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Allah yardım etsin ne kadarlık oldu şuan çınar ege 
(276 puan) tarafından
Amin canım sağ ol. ♥︎ 29+3 oldu canım. Hastanedeki 43. Günü.
(2,728 puan) tarafından
Oyy maşallah suphanallah bu hafta da ki prematüre doğan bebekler çok şanslı oluyor maşallah çınar baya yol kat etti
(276 puan) tarafından
Evet canım hamdolsun bugünümüze şükür ama anne karnındaki 29 haftalik bebekle Çınar Ege arasında bayağı fark var. Gelisim olarak 2 3 hafta geriden geliyor. Kilosu vs. Buna da şükür tabi.
(2,728 puan) tarafından
Tabi orası öyle
0 oy
(2,704 puan) tarafından

O kadar cok aklimdaydiki ne oldu nasil oldu acaba diye ama sen uzun sure yazmayinca simdiye kadar yazardi kotu bisey olduysa uzmeyeyim diye yazmadim ama benim savasci prensim tam gaz devam ediyomus hayata tutunmaya <3 rabbim hep güzel haberlerini almayi nasip etsin bize.

(276 puan) tarafından
Ne güzel yürekli ince düşünceli insanlar var bu platformda varlığınıza şükürler olsun. Sayınız artsın inşallah eksik olmayın. Çok şükür bugünümüze canım. Bugün extubeye gecmeyi deneyecekler ve sanırım bugun gidemeyeceğim eşimin çalıştığı yerle alakalı özel bir durum bugünlük izin veremeyecekler galiba. Otobüsle gideyim desem 3 otobüs degismem 1 saatten fazla yol gitmem gerekiyor ve otobusle nasıl gidildiğini de tam bilmiyorum. Insallah öğleye kadar işlerini hallederler de izin alır gidebiliriz. Yoksa yarın öğrenebilecegim tolere edip edemediğini. O ortamdaki dezenfektan kokusunu da onun kokusu gibi hissediyorum o kokuyu bile özlüyorum her gün gittigim halde. Bugun gecmek bilmeyecek gidemezsem.
(2,704 puan) tarafından
Mubarek cumanin yuzu hurmetine rabbim hep daha iyi etsin çınarımızı. Hep güzel haberlerini alalim. Sen arada yaz haber ver habersiz birakma bizi. Ben senden haber bekliyorum. Yoksa aklimin bi kosesinde hep var çınar ege ne oldu nasil oldu insallah iyidir diye.
(276 puan) tarafından
İnşallah canım entübe devam ediyor extubeyi henüz tolere edemedi dedi doktor. Hafta ici tekrar deneyecek duruma göre.
0 oy
(1,261 puan) tarafından
İşte aradığım postt :) 2 gğn önce baktım en son artık olmadı bn post açayım haberi olan varmı diye düşünüyordum. Çok şükür. O beyfendiye söyle hayranı çok. Yakında daha da güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim ona tez vakitte gün ışığı göstersin annesinin kucağında yüzde tebessümle..
(276 puan) tarafından
:) Söyledim söyledim herkes seni merak ediyor oğlum dedim. Eşim de çok mutlu oluyor sizler merak ettikçe sordukca. Akrabalardan bile iyiler diyor moral oluyorsunuz bize sag olun. Amin inşallah musmutlu günlerini görürüz ♥︎
(1,261 puan) tarafından
Amin cnm. Rabbim size de maddi manevi güç kuvvet versin inşAllah.
(276 puan) tarafından
Aminnn çok teşekkür ederiz :*
0 oy
(891 puan) tarafından
Benimde kalbimden geçmişti Bi iki gün evvel birşey yazılmayınca insan soramıyor da işte Rabbim sağlıkla sıhhatle hayırla hastaneden anasının kucağında çıkmayı naisp etsin Rabbim sana bağışlasın canım Allah sana da dayanma gücü dirayet versin 
(276 puan) tarafından
Canım yaaa sorabilirsiniz istediğiniz zaman çekinmeyin. Biz sizinle moral buluyoruz üzüntülü ağladığım günlerimi de sizinle paylaştım ben. Ilk bebegimi düşürdüğümde de yine buradaki yorumlarla ağlayıp içimi boşaltıp ferahlattim. İnşallah Rabbimin izniyle güzel mutlu haberlerini de paylasmak nasip olacak. Güzel duaların için teşekkür ederim çokça aminnn ♥︎

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 209 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Esila66 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 171 göst.
1 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Happymommy (1,893 puan) tarafından soruldu
+3 oy
30 cevap 934 göst.
23 Şubat 2024 Aile kategorisinde Bizimkz12 (2,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 379 göst.

381,007 soru

11,406,678 cevap

34,943 kullanıcı

...