0 oy
564 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herkese merhaba, ben inançsız bir ailede büyüdüm. Hatta ailemin bir kısmı hristiyandır ve yabancılar. Babam Türk. Eşim de inançlı bir insan değil. Sadece babam inançlı son 5 yıldır namaz kılan birisi.

Ben bu yaz annemin memleketine yurt dışına gidecektim, nitekim gittim de. Gider gitmez uyumuşum. Cuma günüydü. Evimin kapısı bir kadın ve erkek çalıyordu. Kadın çarşaflı adam cübbeliydi. 2 de çocukları vardı. Ben de ön yargılı bir şekilde neden geldiklerini soruyor durumdan pek hoşnut olmuyordum. Onlar lütfen yargılı olma diye beni ortalarına alıyor. Benimle dini konuda konuşup ikna etmeye çalışıyorlardı.onları çok seviyordum  Aradan 5 gün geçti, bizi oradan Türk bir ailede çağırdı. Oradan arkadaşlarımız bayram günüydü. Bana dedi ki 2 aileyi de çağırdık, 1 aile buranın imamı ve karısı. Ben tabii ki ne alaka şimdi rahat olamayacağız falan oldum. Nitekim geldiler. İmamın karısı da hocaydı, beni çok sevdi en çok oradan beni sevdi saatlerce konuştuk. Din hakkında daha önce hiç düşünmediğim gibi düşünüyordu. Günlerce onu unutamadım. Geçen gün bir konuda dua ediyordum Allahım lütfen falan, eşim gelip saçmalama Allah yok dedi. Tüm moralim bozuldu. Kızlar başıma bu gelenler neden gelmiş olabilir. Hep o kadını düşünüyorum. Ne yapmam lazım ? 

25 Cevaplar

0 oy
(213 puan) tarafından
Allah seni uyarmış...İslam dinine dön kardeşim...Rabbim herkese hidayet versin...
-Reklam-
0 oy
(982 puan) tarafından
Aslında rüyanda önceden sana haber edilmiş cnm bir çok rüya habercidir mesajla ben rüyamda abimi gördüm kokladım öptüm abim hapiste yatıyordu annemi aradım ve rüyamı anlattım abim mis gibi kokuyor öptüm sarıldım caminin ordaydik dedim dedim gerçek gibiydi dedim şuan isim var dedi kapattı ve ben 8aylik hamileydim ve lokusalik çıkınca annem sen rüyanı anlattin DKK biz abimi toprağa verdik dedi intihar etmiş dedi abim ise bana veda etti rüyamda çünkü hiç gitmezdim 5senedir .. 2 çıkan rüyamı anlatayım bu ilk depremden 1hafta önce rüyamda deprem oluyordu ben oğlumun mamasını rüyamda aç kalmasın diye arıyordum duvar yikiliyordu evimin ve bir gece 1hafta sonra deprem oldu evimin tüm duvarları çatladı ve ruyam çıktı . Ve sadece bunlar örnek bir çok şey çıkıyor rüyamda gördüm veya haber ediliyor Allah tarafindan eşimin kardeşi atayist cnm Allah'ın var olduna inanmiyor buda onun seçimi ama rüyanda sana haber edilmiş ve o rüyanda sana denmek istenen çok güzel şeyler var unutma sakın Allah sana var oldunu ve rüya ike haber gönderiyor mutlu ol düşün taşın şanslı olan sensin güzel bir rüya ve haberci imam eşi sana 
0 oy
(470 puan) tarafından
Canım deist insanlara farkı dindeki insanlara  saygım var ama ateistlere yok çünkü o kadar cahillerki Allahın varligina inanmayacak kadar hemde Bi kafanı kaldırman yeter varlığını görebilmen için. 
0 oy
(413 puan) tarafından
Rüyalara inan sana msj veriyor olabilir herseyde bir hayır vardır Allahim sizi dine imana kavuştursun 
0 oy
tarafından
Allah in sevgili kulu oldugun icin Allah sanin kurtulman icin sana bir yol acmis.. Gonlunde olani omrune koyman icin..  

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 460 göst.
15 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Guee (734 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 421 göst.
2 Aralık 2022 Aile kategorisinde Kadriye 35 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 385 göst.
13 Mart 2020 Diğer kategorisinde Hilal❤️Ecrin❤️Tulay (984 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

380,706 soru

11,398,605 cevap

34,923 kullanıcı

...