0 oy
136 göst.
Aile kategorisinde (20 puan) tarafından
Arkadaşlar bugunlerde ben mi alınganım yoksa gercekten bazı şeyleri dogru mu anlıyorum taraftayım. Ben 9 yıllık evliyim eşim kibar bir insandı önceleri mevsimlik işçi iken şimdi sürekli bir işte çalısıyor devlet işinde sanki çok degişti. Tamam önceden de aşırı kibar degildi ama şimdi çok kabalaştıgını düşünüyorum her konuda cok kırıcı sonra sen cok alıngansın ne var bunda anladıgın şekilde söylemedim diyor. Belki günlerce yüzüne bakmıyorum. Şuan da bir arabasından bahsederken şöyle bir konu açıldı kadın ve ailesi kocasının suratına bakmamış adam da demiş ki dediniz ne sizi cekmek zorunda degilim aileninde al s... qit demiş. Bende bunca yıllık eşine bu söylenecek laf mı dedim terbiyesiz dedim. Bunun üzerine eşim surat asılacaksa durmasınlar gitmek isteyene daha kapı gidebilir onunla mı ugrascak dedi. Lafını bilmiyosun sende dedim 1 söylersin 2 söylersin bende giderim dedim gitmek istiyorsan kapı orda dedi. Sofradaydık kalktım yattım geldi yok özr dilerim yok sana demedim yok yanlıs anladın... Kovdum suan o kadar kırgın ve sinirliyim ki 28 yaşındayım 2 cocugum olmasa çekmezdim asla çekmezdim. Kendimi guvensiz hissediyorum çalışmak istesem kücük yer iş bulmak cok zor iş bulsam cocuklarım var.. O kadar mutsuzum ki dışarıdan dört dörtlük görünüyor evliligim iç yüzünü kimse görmüyor... Kendimi boş hissediyorum sanki çalışsam toparlayacağım kendimi kurtulacagım bu düşüncelerden eşime artık hic güvenmiyorum. Ailenle paylaş bu mevzuyu derseniz onlar yüzünden evlendim zaten toksit bir ailem var bataga batsam onlara söylemem. Kızlara evlenecek olanlara tavsiyem asla kendinizden ödün vermeyin ve işte çalışın bırakmayın... Hic arkadasım da yok kızlar bana bir tavsiye verin içimi rahatlatacak bişeyler söyleyin cok ihtiyacım var.. 

2 Cevaplar

0 oy
(48,508 puan) tarafından
eline fazla para geçince havalanmis gibi duruyo erkekler çalışıp para getirmeyi dünyayı kurtarmak saniyo
(2,705 puan) tarafından
Ee sonradan gormelik zor. İste kapiymis iste sapiymis sacma s.lqk seyler
(48,508 puan) tarafından
kendisi gitsin totosu yiyosa herseylerini esleri yapiyo yoksa ac kaliyorlar kiyafetlerini yikayamiyorlar haberleri yok
(2,705 puan) tarafından
Aaa yok olur mu ev isinde ne var? Bide ailesi de karisik ohhh bana mecbur hem isimi yapsin hem arada isimi gorsun oh ne ala. Bunlar boyle. Burda anladimki duzgun bi ana baba herseyden daha kiymetliymis. Ona gore es de duzgun oluyo. Olmasa bile resti cekince kendini duzeltiyo. Yoksa gayet rahat aha kapi diyolar
(48,508 puan) tarafından
evet cogu erkek ailesi arkasinda degil diye havalaniyor
(20 puan) tarafından
Aynn sonradan görme ök.z hiç birseye benzemiyor. Kıçının üstüne itip çekip gitmek vardı ama cocuk olmasa...
-Reklam-
0 oy
(4,651 puan) tarafından
Ruh halinde ötürü senle.ilgisi.olmayan bir konu ama işte dediğim.gibi ruh halinden ötürü ayrıca kadin üzerinden örnek vermiş o yüzden alışmışsın. Ama şu var ki ben de böyle.orneklemelere falan gelemem hiç. Eşinin hal tavırlarındaki değişikliği de göz önünde bulundurursak kabaca bir konuşma. 

Sana tavsiyem hangi durumda olursan ol duruşundan kararlarından.fikirlerinden yani herhangi basit günlük Bi konuşmada.muhabbette bile ozguvenini kazanmaya çalış yeniden yapabilirsin. 
(20 puan) tarafından
Bende gelemiyorum ve farkında birgün gercekten çekip gideceğiminde farkında cocuklardan dolayı çektigiminde farkında az büyüsünler çekmeyeceğim kendime söz verdim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
19 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Evaeva (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,091 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.
30 Mayıs 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
30 Mayıs 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,374 soru

11,325,723 cevap

34,778 kullanıcı

...