0 oy
361 göst.
Aile kategorisinde (78 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar 2 aylık bir üyeyim. Öyle çocuğu ayakta sallarken girip post okumak hoşuma gidiyor. Eşim de sürekli neye bakıyorsun ne yapıyorsun diye darlıyor . Ben de hiç öyle çocuk sağlığı ile ilgili şeylere bakıyorum. Halbuki en çok entrika postlarini okuyorum. :)) Mutfağa bı gittm geldm telefonu almış şansa kocanizi seviyor musunuz diye bir post açık. Aldı okudu sonra da senin cevap nerde diye sordu.:) Sonra diyor bu kadınlar niye kocalarını sevmiyor resmen tarikat olmuşsunuz :)) sonuç olarak sizin eşiniz de diyor mu neye bakiyon ne okuyon diye. Çünkü bazı üyelere bakıyorum tüm gün burda gibiler:))

18 Cevaplar

+1 oy
(3,108 puan) tarafından
Bazıları işsiz tüm gün burda 
(78 puan) tarafından
:)) ya da bebeleri çok uslu
(3,882 puan) tarafından
Ya da cok ussuz benım bebegım uslu kendı kendıne duruyorsa başka şeylerle ilgileniyorum kucak ya da uyumak istiyorsa giriyorum buraya :)
-Reklam-
+1 oy
(1,928 puan) tarafından

Biliyor ama soru cevap bölümünü bilmiyor. Anasının ve kendi arkasından çok salladm patlarım :D

+1 oy
(97 puan) tarafından
Biliyor. Hatta uyurken aşkım okusana kim ne yazmış ninni gibi geliyor bana diyor. Kavgalar entrikalar mı hoşuna gidiyor diyorum heee diyor :D sen ne yazıon benim için kaynanan için vs diye soruyor gülerek yazmıyorum ki diyom ki gerçekten de öyle birşey pek yazmam.  Sevdi yani buraya arada oku der öyle işte :) 
0 oy
tarafından
Ahahahha tarikat mi :D benimkide kavga edince sana ordan akıl veriyoalr galiba falan diyor hepsi aynı takma başlarda oda merak ediyordu şimdi kaynana görümce postlarindan o bile sıkılmış bakmıyor 
0 oy
(1,135 puan) tarafından

Benimki de aynı, telefona bakmamdan rahatsız olur ama kendisi elinden düşürmez :dizzy:

0 oy
(2,187 puan) tarafından
Giremez çünkü bilmiyor 
0 oy
(5,240 puan) tarafından
Soruyor ama alip okumaz bende annelerle konuşuyoruz diyorum 
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Eşim biliyor. Sormaz da bakmaz da. Hele bu kadar kadının olduğu bi platforma hiç girmez. Bazen çocukla ilgili bişey olur der senin şu gruptaki bayanlara sor bakım ne diyolar der :D hiç eline alıp bakmaz. 
(7,043 puan) tarafından
Ahaha benimki de aynı bi konuda uyuşamazsak hemen sor arkadaşlarına bakalım kim haklı diyor  :))
(3,141 puan) tarafından
Hehe
0 oy
(1,392 puan) tarafından
Ben bu uygulamaya hamileyken giriyordum çok şaşırıyordum hatta bir kere bı kadın bı post açmıştı boşanmış işte bı tane polis bir tane asker bir tane avukat hangisiyle evlensem diyor eşim cevap vermişti ona doğumdan sonrada pek giremedim fırsat olunca oğlanı sallayınca felan postlara cevapda yazamıyorum okuyorum geçiyorum ama sana yazasım geldi :D
(78 puan) tarafından
Canımsın :) Benim eşim sürekli ne yapiyon ne okuyon diyince ben de merak ettim çünkü bazı kadınlar kocalarına saydırıyor eşi görmüyor mu acaba dedim :)
(1,392 puan) tarafından
Bn sürekli alamadığım için çocuğum o kadar durmuyor ki şuan bile ayaklarımda uyutmaya çalışırken bile durmuyor ama bnde burda neler neler okudum kınamiyorum da inşallah başıma gelmez hiç kimseninde gelmesin
0 oy
(3,882 puan) tarafından
Girmiyor girmesi de saçma olur bence. Taöam google. De düşüyor ama. Kadınların özelini paylastıgı da olur. Ben erkwk olsam. Saygı duyar girmem
(78 puan) tarafından
Benimki de sanıyordu ki çocuk sağlığı ile ilgili şeyler paylaşılıyor dün ona denk gelince telefonu  elime almaya çekinir oldum. Soruyor ne okuyon gene ne çeviriyorsunuz. Postları okuyup etkileneceğimi düşünüyor galiba:)
0 oy
(1,236 puan) tarafından
Sohbet bölümünü bilmiyor çocukla ilgili yazılar okuyorum sanıyor sjsjs
(78 puan) tarafından
Doğru sohbet bölümüne girmek biraz zahmetli..Ah ah ben yakalandım:))
0 oy
tarafından
Hahaha o posta bende cevap vermiştim sjsjsj
0 oy
tarafından
Eşim başından beri biliyor buraya girdiğimi 
0 oy
(679 puan) tarafından
Biliyor ilk zamanlar yorumlara girip yazınca hayırdır neye gülüyorsun bu hız ne kime yazıyon kım sana ne dedı felan uygulama var bebekle ilgili dedım orda soru cevap yerler var derdı olan yazıyor fikir alıyor. Seninde derdin varmı :) dıyor yazdın mı bişeyler dedm hayr genelde yorum yapıyorum aldı baktı felan gerı verdı yıne deedıkodu dıyor :) 
0 oy
(3,826 puan) tarafından

Uygulamayı eşim buldu o zamandan beri kullanıyorum :) 3 sene olacak :) bazen ilgi çekici postları ona da okuyorum :woot:

0 oy
(13,887 puan) tarafından

Bayadır burdayım biliyor burayı :)

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 941 göst.
0 oy
61 cevap 624 göst.
18 Nisan 2022 Aile kategorisinde gulistaN18 (2,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,151 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Bidibidibidi (517 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 1,416 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kubrabas (185 puan) tarafından soruldu

380,320 soru

11,387,351 cevap

34,888 kullanıcı

...