0 oy
2,335 göst.
Diğer kategorisinde (720 puan) tarafından
Eşimin telefonla başka kadınla konuştuğunu yakaladim demiştim. İki küçük çocuğum var boşanmayı düşünmüyorum demiştim. Ama herkes anında bosarım. Yok sen kocana bak. Karşıdaki kadını boşver vb değişik değişik yorumlar yazdı.

Burda herkesin dortdortluk yaşantısı var galiba. Bide yaş ortalaması küçük şöyle mantıklı cevap yazan çok az kişi. 

Kadınla konuştum biliyormuş evli olduğunu. Birdaha karşıma çıkarsa onu şikayet edeceğimi söyledim. Elimde kanıtlarımin olduğunu söyledim. İyikide konuştum içimde kalmadı korksun biraz ki baya da korktu. Kocamada gereken dersi veriyorum verecegimde.

Çocuklarım için son bir şans verdim. Bunu kullanır kullanmaz kendi bilir. Daha çok küçükler başlarında babaları olsun diye. Odaları ayirdim evin maddi bütçesini elime aldım. Şuan herşey benim kontrolümde. Boşanmak 2 dk lik imzaya bakar önemli olan aile bütünlüğünü korumak. Bunuda niye yazıyorum eğer başka bir sorununuz yoksa sadece kocanizin böyle bir aldatma problemi varsa yuvanizi bozmayın hemen diye. Siz toparlamaya çalışın gücü elinize alın baktın kocan duzelmiyor tmm boşan. Ama en başta pes etme

86 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet 2 çocuğun olabilir haklısın ama ihanetin affı olmaz insanın midesi kaldırmaz. 

Düşünsene istemesende o kadınla yaşadıkları aklına gelecek bir kadın olarak gururuna yedirebiliyor musun?

Sen bugün böyle düşünüyorsun peki kız evladın varsa Allah korusun yaşatmasın ileride evlendiğinde kocasıyla ilgili böyle birşeyler yaşadığında olsun kızım affet mi diyeceksin ? 
(720 puan) tarafından
Öyle bir yaşanmışlık yok belkide o yüzden biraz daha rahatım. Telefonda konuşup mesajlaşma kadın turkiyenin öbür ucunda
tarafından
Nereden biliyorsun yada illa birliktelik mi yaşanası gerekir sen bir kadınsın hiç mi gururun önemli değil canım benim bak belki gidecek kapın yoktur belki bundan dolayı böyle düşünüyorsun ama bir kadın her şekilde ayaklarının üzerinde durabilir bunu kabul etmelisin. Yani o kadınla konuşması, mesajlaşması yetmez mi onu bırakman için ?
Bunu yapan adam bir daha yapar neden biliyor musun sen bugün affettn gene affedersin o bundan emin..
-Reklam-
0 oy
tarafından

Hayat senin koca senin kararda senin canım 

Ama buraya herşey yazilmaz unutma bunu
0 oy
tarafından
Ben senin yaşadığın şeyleri yaşadım da tek pismanlığım düzelir diye beklemem oldu. keşke en başında bosasaymisim ilk yakaladığımda. İkincisi sana o gün genel olarak bosan diyenden ziyade bosanmayacaksan ortalığı karıştırma otur dediler. çok mantıklı yok bayanı sikayet edeceğim yok öyle yok böyle. Bende konuştum zamaninda bayanla hatta bayanın ailesi ile konuştum sonuç eşimin huyu değişmedikten sonra akşama kadar bayanla konuş ki ben bosanmayı göze aldım da konuştum bayanla. Yoksa ortalığı karıştırmak hiç ise yaramıyor. Cevaplar hoşuna gitmiyorsa da burda ne soruyorsun ki.
(720 puan) tarafından
Peki düzelir diye bekledinya o geçen surede ne kaybın oldu ne kazancın oldu yazarmisin.
tarafından
düzenlendi
3 yılım gencliğim emeklerim çöp oldu. Sana o gün bende dedim sen önce esini rezil et diye, bosanacaksan karıştır ortalığı diye ben öyle yaptım hem eski eşimi hem o bayanı rezil ettim sonrada tek celse evden sadece üstünü alabildi gitti. Benden önce ilk eşi de çocuğunu almış bırakıp gitmiş. ben 2. düşün adam düzelmedikten sonra senin bayanlarla işin yok. Sen daha önce de yakalamiştın ilk olsa demezdim o da cocugun oldugu icin. Cocuk varsa İlk olanlarda bir şans verilmeli diyorum. Benim cocuk yoktu keşke şansta vermeseydim.
0 oy
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Adamlar çok sinsi bacım sen bu kadını korkuttum diyorsun ama başka kadın bulur.Kocanı en iyi sen tanırsın bu kadınla  sadece konuştu mu? Kocanın telefonuna casus programı yükle kocan farketmesin bazı telefonu virüsten temizleme uygulamalarında call record oluyor o call recordu olan virüs programını yükle kocanın ruhu duymaz arada karilarla konuşmalarını dinlersin faaliyete geçmiş mi geçmemiş mi haberin plur.Ona göre kendine yol cizersin bu arada boşanmaman iyi oldu cocuklarla sığınma evinde duramazdın ana baba evine de çocukla sığmak zor iyi yaptın.Hep tetikte ol call record ile kocanı dinle çocuk büyüyünce sonrasına bakarsın.
(720 puan) tarafından
Bu Türk Telekom uygulamasindan yakaladım orda kimle kaç dk konuştuğu goruluyorya.
(720 puan) tarafından
Aynen öyle hiçbir erkeğe güvenmem bu saatten sonra
(3,895 puan) tarafından
Hımm tamam canım.
0 oy
(7,265 puan) tarafından
Çocuklar için diyorsunuz ama çocuklar huzur ister. Evli kalıp huzursuzluk yaşanınca daha kötü etkilenirler. Bı arkadaşım vardı anne babası boşandığı zaman dedi ki en küçük kardeşim dahil bosanmalarina uzulmedik hatta sevindik çünkü evde huzur yoktu.
(720 puan) tarafından
İşte öyle huzursuz bir ortamımız yok cocuklara caktirmiyoruz onların keyfi yerinde
(7,265 puan) tarafından
Bilemiyorum artık bence her şekilde yansır gibi ama kendi düşüncen kararın
0 oy
(3,756 puan) tarafından
Seni seven sana saygı duyan biri seni aldatmaz. Net. Elbette boşanırım tek kanat ile hiçbir kuş uçmaz. Aldatan erkek pişman olmaz. Olan var mı? Vardır elbet ama çok nadirdir. Bak kardeşim sen boşanma ama burda fikir sorarsan herkes fikrini yazar. Ben kızıma hamileyken boşandım. Maddi konularda çok yalanını yakaladım bu da bir kandırma aldatma. Ben kendime yediremedim. Ha benim mesleğim vardı ailem vardı tabii bana kolaydı. Her şey gönlünce olsun 
0 oy
(3,038 puan) tarafından
Eğer boşandıktan sonra sadece bütün dertleri sorumluluklari kadın yüklenecekse boşanmanın cezası ve bedelini sadece kadın maddi ve manevi olarak üzerine alacaksa evin genel durumunda cehennemi yaşama durumu yoksa tek başına batmaktansa içinde yaşadığı mutsuzluga kocayı gömmek onu yoksaymak birey olarak hür iradesini kısıtlamak ne kadar insanlık suçu olsada çok haklı bir yaklaşım olmuş odaları ayırmak, maddi gücünü elinden almak köle hayatı yaşatmak (tabi karşı tarafında bunu kabul eden bir adam olması şartıyla)çok mantıklı olmuş.Cunku boşanmak kadına daha zor duygusal istekler ,toplum içindeki bakış açısı, maddi olanaklar hayata tutunma çabası ve butun eksikliklere rağmen iyi bir anne olma çabasının yanında eklenen iyi bir baba rolü .Ne kadar sürer belli olmaz gittiği yere kadar goturulebilir sizde bıraktığı izleri silerse o zaman ona karşı  bir şansı düşünürsünüz, silemezse yenilerini eklerse yada isyan çıkarsa  bu süre size kendi ayakalriniz üzerinde durma acabalarinizin cevabını bulma anlamında süre katmış olacak,Anlatmak istediğim aslında siz kocanıza değil kendinize bir şans vermişsiniz gibime geldi yeni yolunuzda sizle yürürse devam ,yürüyemezse bu yolda yuklerinizden kademe kademe kurtulacağınizi ikinizde biliyorsunuz.
0 oy
(3,894 puan) tarafından
Hepsının okumadım ama şueda katılıyorum. O kadını bırak dıyenler nasıı bı empatı kuruyor. Tamam elın yuzde yuz suclu ama o kadıına sınır olmamak agzına etmemek nasıl mümkün olurr. Anlayamadım
(720 puan) tarafından
Valla telefonda ağzına ettim içim soğudu. 3 ay önce yakaladığımda o kadınla  muhattap olmadım da ne oldu rahat rahat keyfine baktı. Nasıl olsa kendine bişe diyen olmamisti. Böyle kadinlara bişey demezsek sayıları artar gider  Bide tatildeymis hanfendi. Tatili zehir zıkkım olmuştur ins.
(3,894 puan) tarafından
Yanı olmadıysa bıle insan sınırını cııkarmak ister. Burdakılere noluyosa bı savunası gelıyor. Sen zaten kocana aslan kocam dememışsındır ki.
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Kadinla değil kocanla konuş kocan evli olduğunu soylemezse kadin nereden bilecek

Odaları ayiriyorsun evin butcesini eline alıyorsun ve bu şekilde adama koz vermiş oluyorsun zaten

Madem burası senin aklını karıştırıyor o zaman sadece yorumları oku geç dikkate alma ya da aile sorunlarınızı burada paylaşmayın kafanız karisiyorsa
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Aldatmayan erkek yoktur zaten sadakati sinanmamis erkek vardır sadece kimi yapıp yakalanıyor kimi yakalanmiyor bazisinin elinede fırsat geçip yapamıyor sonuç itibariyle aldatmayan erkek yok ama bunu elbette her kadın kaldıramaz ben naparim bilmiyorum o yüzden böyle postlara soyle yap böyle yap diye yorumda bulunamam Allah başa vermesin canım yaşadığın şey çok büyük üzüntü verici inşallah atlatıp en doğru kararı verirsin kendin ve çocukların için en hayırlısı ne ise o olsun 
(1,539 puan) tarafından
Nefs bu canım kimsenin nefsinin zinciri bende değil helede erkeklerin biz bile güzel kadin görünce kaç defa bakıyoruz o yüzden benimki yapmaz asla diyemem Rabbım şaşırtmasın fırsat vermesin ortalık çok berbat kadınlar zıvanadan çıkmış durumda bak sende yazmışsın evli olduğunu biliyormuş kadin diye terbiyesiz haysiyetsizler yüzünden yuvalar dağılıyor
(720 puan) tarafından
Aynen öyle kaç yaşındasın 35 falan mı doğru mu tahmin ettim
(1,539 puan) tarafından
32 canım sen
(720 puan) tarafından
30 lu yaşlarda olduğunu tahmin etmiştim. 35 ben. Burdaki  18 25 yaş arasının yorumları postları direk belli ediyor kendini. Teşekkürler yorumun için:))
(1,539 puan) tarafından
Boşan demek çok kolay arkanda ailen varsa elinde mesleğin varsa çocuklarına bakacak birileri varsa bunu yapabilirsin bunlardan biri bile yoksa ona mükafat sana ceza olur adam keyfine bakar sen işin içindesin kendi faydana olan neyse ona göre kararını vermişsin sorgulamak bize düşmez burda yazılanı çok yanlış anlayıp empati yapmadan direkt saldırısa geçiyoruz aslında istediğin içini dokmekti çünkü böyle bir olayda fikir danışıklıgı olmaz bizde fikir veremeyiz sadece seni yatıştırmak adına biseyler söyleyebiliriz kimsede kendinde bu haddi bulmasın
0 oy
(1,405 puan) tarafından
Sen ne anlatiyon be abla ? 

Adam seni aldatmiş ve bunun devami gelecek emin ol 

Adami koynuna almaya yaninda gezdirmeye migden el verecekmi cidden 
0 oy
(513 puan) tarafından
Büyük konusmayayim ama aldatılmak en büyük korkum.Cunku çokta severek evlendik.Hep derim aşkın biterse bana şöyle ayrilabiliriz ama aldatma ! Ama ne yazikki gidecek,kaybedeceğim öğrenirse diye aldatan veya başkasını sevende kolay kolay söylemez.Siddet ve aldatma zaten evlilikte en ciddi problem değil mi? kimse boşanmak için evlenmez.Ama sadakat bir kere gitti mi guvende eskisi gibi olmuyor ,olamaz.Boyle bir aldatmada bosanmayin demişsin birde .Herkesin kabulü,sınırı,yaşantısı farklı elbet ama burada çoğu kadın bunu kabullenmez.Benimde 3 evladım var çokta küçükler ama aldatma ister telefonda ister ilişkiye girerek olsun asla asla kabul edip sineye çekeceğim bir durum değil! Ne kendime ne çocuklarıma bunu yaparım 
0 oy
(2,516 puan) tarafından
Kusura bakma da yazanlar hakli. Bunu kabul etmek icin iyi mide lazim. Aile butunlugunu tek basina sen saglayamazsin. Aile butun olsa esin zaten baska bi kadinla gorusmezdi coktan butunlukten cikmis. Sen bosanmayi goze alamadigin icin kendini boyle iyi yaptim diye inandirabilirsin ama degil. Kendi yapamadigini burda yaglayip satma bence.
0 oy
(13,887 puan) tarafından
Canm  sans vermişsin sen inşallah esin düzelir ama ben kadının korktuğunu zannetmiyorum 
0 oy
(13,257 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sen aldatılmayı sineye çekebilirsin  çocukların için fedakarlık yapabilirsin rahata alışmış olabilirsin boşanmaya düzenini bozmaya cesaret edemiyor olabilirsin eyvallahta başkalarına bunun tavsiyesini vermen akıl alır gibi değil üstelik ilk yakalanması değilmiş eşinin. Bu herkesin kabul edebileceği bir şey değil bunu adı da pes etmemek veya mücadele etmek değil aldatılmayı sineye çekmek herkesin de kabul edebileceği bir şey değil 
0 oy
(3,561 puan) tarafından
Ben senin dusuncelerine katilmiyorum sana da saygi duyarim ama nacizane fikrim butceyi eline alip yatagi da ayirmak o adamin yukunu hafifletmekten baska ne ise yarar hesap kitap erkekte olmali kadin ne diye kafasini yoracak ki ikinizde calisan degilseniz. Ayrica yatagi ayirdin adam zaten gozu disarda eve baglayan hicbir sebep kalmamis e sen de her turlu affediyosun simdi o kadin gider baskasi gelir bilgin olsun. 
(720 puan) tarafından
Eğer devam ederse bende uğraşmam daha fazla. Geçiş donemindeyiz iki seçeneği var ya düzelecek yada devam edecek ben tekmeyi basacam bu defa
(3,561 puan) tarafından
Hakkinda hayirlisi olsun
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Aldatmak keske bir defayla kalsa yine yapacak o kadin olmaz baska kadin o olmaz digeri dunyadaki butun kadinlari engelleyemezsinki onemli olan kocanin hareketleri kocanin nefsine hakim olamayisi o disardaki kadinlara bakarsan evin yolunu sasirirsin   ha yuvayi dagitmiycam diyorsun ya keske esin  biraz nefsine sahip cikip o yuvaya sahip ciksaydi ama bilmiyorum aldatmak kirmizi çizgimdir affi olmaz 
0 oy
(10,420 puan) tarafından
Benim midem almaz. Alana da kimse mani olmaz. Yaşım 34,ben boşardım  biri yapan bir daha yapar. İkiye yolu siz açmış olursunuz sadece. Bu kadının gözünde korkmuş bir başkasının korkmaz o zaman keşke dersiniz
0 oy
(133 puan) tarafından
Bunuda niye yazıyorum eğer başka bir sorununuz yoksa sadece kocanizin böyle bir aldatma problemi varsa yuvanizi bozmayın hemen diye.  

Bu yazdıgınızdan anlaşılıyor zaten. Başka bır problemınız yoksa derken sizi en fazla ne yapması rahatsız ederdi mesela. Yanı adam zaten aldatmış baska problem aramaya gerek var mı  dırek yallah baska kapıya denir. 
(720 puan) tarafından
Başka problemleri sayayım sana. İçki kumar borç dayak. Eve bakmama para vermeme. Hele şu devirde maddiyat en önemlisi.
(133 puan) tarafından
Size para veriyor mu pekı
(720 puan) tarafından
Bizim bu konu dışında başka bir sorunumuz yok. Dışardan bizi görenler hiç böyle birşey yapacağını düşünmez beklemez yani. Kimseye güven yok iste
(133 puan) tarafından
Ama bence o adamla bırdaha aynı yatakta yatma asla belkı hastalım bıle kapmıştır
(720 puan) tarafından
Birebir temas yok. Telefonla bunuki
0 oy
(585 puan) tarafından
Sadece şu cümlen yanlış olmuş herkes ne meraklı boşanmaya demişsin herkesi cektigi farklıdır canım herkesin yükü kendine agırdır onun için yargılamadan herkesin ihanete bünyesi kaldırmaya bilir kimi kadınlar saplantılı cıkıyor erkeklere karşı onun için herkes senın gibi bu konuda şanslı olmaya bilir canım 
(720 puan) tarafından
Yok cnm herkes ne meraklı derken. Bana yapılan yorumlarda hemen bosanirdim diye yazanlar olmuş o yüzden yazdım onu. Ne meraklılar boşanmaya hiç mi çaba yok demek istedim
(585 puan) tarafından
Anladım canım ben postunu okumadım öncekini öyle yazıncada insanlara haksızlık gibi geldi bana ondan öyle dedim

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 889 göst.
0 oy
16 cevap 502 göst.
0 oy
9 cevap 317 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sumeyye69 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 246 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Tugba3101 (1,297 puan) tarafından soruldu

380,916 soru

11,404,427 cevap

34,942 kullanıcı

...