0 oy
462 göst.
Diğer kategorisinde (290 puan) tarafından
Kızlar. Bu eşimden bıktım artık. 1 değil 2 değil 3 değil.yetti artık ya. Kardeşi nezaman araba istese veriyor . Biz plan yapmışken dahi olsa veriyor. Bıktım artık ya. Araba bana takılan altınlar ile alındı. Mehirim ile yani. Bize LAZIMKEN niye veriyorsun ya şuraya gideceğiz bizde diyemiyor musun dedim. Bu konu yüzünden nasıl büyük bir kavga ettik anlatamam size. 

Kardeşim ne zaman isterse vermek zorundayız diyor. Ben gerekirse araba kiralarım gideceğimiz yere yine gideriz ama kardeşime vermem laızm diyor.  Benim arabam varken ben niye araba kiralayım ya böyle bir mantık varmı ya. İhtiyacı olan kiralasın arabayı. Verince de 1 hafta 10 günlük veriyor. Günü birlik olsa hadi tamam diyeceğim.

Hemde niye zorundayım ya böyle bişy olabilir mi. 

Aynı zmaan da Benim küçükde bir bebeğim var. Resmen köy yeri gibi yerde yaşıyoruz. Bebeğim hasta olsa en az 1 saatte hastaneye gidebiliriz. Kapımda arabam 7 24 durması LAZIMKEN KARDEŞİNE nezaman isterse arabayı vermek zorundaymışız. Kardeşide eltimi amasyaya aydına denizliye gezmeye götürüyor. Milletin keyfi için benim düştüğüm duruma bakın. Herkes gezip tozacaksa altına araba alsın da gezsin bana mı güvendi de durmadan arabamı isteyip duruyorlar ya. Kanlı bıçaklı gibiyiz. Bldaha asla sesini çıkarmayacaksın diyor eşim. Kardeşime vermişsem vermişim dir ihtiyacı varki verdim diyor. Ben nolcam peki. Niye başkaları yüzünden benim planım bozuluyor. Millet geziyor tozuyor ben niye kenara çekilip sessiz kalacağım çıldıracağım artık ya. Siz olsanız böyle bir durumda ne yaparsınız. Anneme söyledim. Kaynananı ara söyle böyle olmaz dedi. Sizce ne yapmalıyım 

22 Cevaplar

0 oy
(79 puan) tarafından
Senin kardesinde her zaman istesin onada verin bu ne boyle onceligi esi olmali.celebinle eltinde yuzsuz sanirim insan bi dusunur surekli istenirmi hastane isi acil vs olsa tamamda  iyi o zaman her arabasi olmayan surekli birinden alsin yok ole bi dunya .Arabalari yoksa ya gitmesi ler yada dolmus otobus var herkesin arabasi olacak diye bir sey yok 
-Reklam-
0 oy
(904 puan) tarafından
Bu eşimi bende anlayamadım inan ki sanki böyle bir durum daha görmüştüm senin ile ilgili neden eşin kardeşine vermek zorundaymış önce bunu öğren istersen yani ne alaka siz araba kiralıycalsınız da kardeşine zorunluluğu var? 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 501 göst.
22 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 363 göst.
23 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Seldaekinci (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 292 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,258 soru

11,413,751 cevap

34,960 kullanıcı

...