0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biz 4 eltiyiz. Ben 2 buçuk senelik evliyim ama beni daha önceden de tanıyolardı. 3 eltim aynı binada kalıyolar. Bende kayinvalidemle aynı binada kalıyorum.Evlendikten sonra biraz gözlemledim bakiyorum mesela bi misafirliğe hasta ziyaretine filan gittiklerinde üçü birlikte gidiyolar. Bana hiç soylemiyolardı.. İlkinde bişey demedim de ikincisinde dedim ki böyle zamanlarda bana da söyleyin madem hep birlikte gidiyosunuz... Neyse geçenlerde yine üçü bizim mahalleye gelmişler ev için hayırlı olsuna misafirliğe hiç soylemediler. Hatta ertesi gün ev sahibi sen neden gelmedin dedi benim haberim yoktu olsaydı bende gelirdim dedim. Dün de yine mahalleden arkadaşıma oturmaya gitmişler bugün arkadaşım söyledi eltilerin gelmişti bana diye. Geçenlerde yine görümceme gitmislerdi hiç soylemediler. Görümcem mesaj attı onlar gelicek sende gel diye benim de gidesim gelmedi. Yani siz olsanız böyle bi durum karşısında ne düşünürdünüz??

8 Cevaplar

0 oy
(499 puan) tarafından
Kendi adıma konuşursam dislaniyormus gibi hissederim ve asla muhattap olmam mesafeli olurum
tarafından
Kız beni seviyolar bide 2 tanesi böyle davranmaları kalbimi kırdı açıkçası. Hayır soylememis olsam tamam da söylemiştim yani.
-Reklam-
0 oy
(10,986 puan) tarafından
Snein gelmeni istemiyorlar kısa ve net bacim
(10,986 puan) tarafından
Canım bir kere AA öyle mi siz üç kişi çok iyi yapıyorsunuz bak geziyorsunuz da siz yapiverin diyip  lafı sok geç karsiya
tarafından
Ya zaten 1 tanesiyle aramız limoni 2 aydır... Diğer 2 büyük olan niye böyle davrandı anlamadim. Misafirliğe gidecekleri gün ortanca eltimle telefonda konusmustuk bide hiç demedi bile biz mahalleye gelicez şuna gidicez diye.
(10,986 puan) tarafından
Oburku dolduruyordur onları da
tarafından
Ben şuan 5 aylık hamileyim.. Normalde benden önce her bayram temizliğini,, yaz temizliğini diğer 2 eltim buraya gelirmis küçüğü de burdaymis o zaman kayinvalidemin evini birlikte temizlerlermis. Hatta haftalık temizlikleri bile gelip yaparlarmış. Ramazan Bayramı'nda daya yeni hamileydim hiç biri gelmedi temizlik için bende yapmadım. Bayram günü en küçük olan diyo ki "Aaaa temizlik yapılmadı mıııı??" Bende "kimse gelmedi arayıpta sormadınız daha yeni hamile halimle tek başıma mı yapsaydım" dedim.
tarafından
Hamile olduğumu bildikleri halde bile bi destek olmadılar kaynanamın evi için. Taakii düşük riskim olana kadar. Onda da 1 ay yalandan ara ara gelip yaptilar şuan yine bütün yük benim omuzlarimda 2 koca ev. Allah razı olsun geçenlerde görümcem geldi yardım etti.
0 oy
(8,602 puan) tarafından
Hepsi bir olmuş senşn gelmeni istemiyorlar sende ona göre mesafeni koy 
tarafından
Gerçekten çok kırıldım üst üste gelince daha da bi fark ettim. Bende tam tersiydim evime birini davet ettiğim zaman bile üçüne de haber verirdim sizde gelin borlikte oturalim derdim.
0 oy
(12,502 puan) tarafından
Sormuşsun ya ne cevap verdiler sana 
tarafından
Söylediğim zaman biz söylemek istiyoruz ama kayinvalideden kayinbabadan cekiniyoruz bişey derler diye dedi. Bende yooo bişey demezler ne diyecekler ki dedim.
0 oy
(2,393 puan) tarafından
Ahhaaha daltonlar eltilerin mi kız yoksa :D
tarafından
Olabilirrr ☺️ kız boylarımız da benziyo hee Allah seni 2 uzun 2 kısayız :D :D hiç aklıma gelmemişti ☺️
(2,393 puan) tarafından
Abbahahhaaj bosver takılma sen onlara onlar takılsın 3 dalton olsunlar :D sen Red kid ol :D
tarafından
Büyük eltim aramış akşam salça yapılacaktı yardıma çağıracaktı kesin geç gördüm aramasını daha da dönmedim. Çok kırıldım ama gerçekten ya.
0 oy
(835 puan) tarafından
Mesafe iyidir
tarafından
Bundan sonra herkese karşı mesafeli olucam. Kimse olmasın gerekirse çevremde.
(835 puan) tarafından
Yan yana olsan anlarsın zaten yarın arkandan lafını edecek insanlarla aynı ortamda bulunmanın anlamı yok birşey dersin üstüne kdr boşver en iyidi.mesafe gurbette tekim herkesle mesafe koydum herkes çıkarına göre davranıyor çünkü
tarafından
Keşke bende herkesten uzak olsaydım yaa. Tam tersi hepimiz içiçeyiz. Eltilerim 10 dklık mesafedeler sürekli  gelir giderler hiçbirine bi saygısızlığım olmamıştır. En küçük olanla 2 aydır limoniyiz. Onun da gerçek yüzünü gördüğüm için muhabbeti kestim. Ama diğer ikisinin böyle yapması zoruma gitti.
0 oy
tarafından
Post yukarı çıksın...
0 oy
(11,492 puan) tarafından
Asla oralı olmam kendim daha sonra giderim gidilecek bi durum varsa haber vermeden 
tarafından
Hep bu sekilde yapmaları canımı sıkmadı değil

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 185 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 312 göst.
23 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 617 göst.
0 oy
9 cevap 679 göst.

382,863 soru

11,460,995 cevap

35,048 kullanıcı

...