0 oy
154 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızım 19 aylık nedenediysem tokayi alıp çıkarıyor kafasında bişey hissedince yada eline geldiğinde hemen kafayı takio bunu alıp çıkarıyor baglatmiyor asla bandaj da sevmiyor napim nasıl alışır anneler kesmek istemiyorum hic

10 Cevaplar

0 oy
(2,214 puan) tarafından
Benim kızım da böyleydi şimdi 4 yaşında toka delisi 
tarafından
Öyle olacağına eminim :))
(2,214 puan) tarafından
:) şimdi kendi tokalar seçiyor özellikle pembe tokalar prenses olucam ben diyo :))
tarafından
Haha maşallah prensese:)))
-Reklam-
0 oy
(8,385 puan) tarafından
Lastik tokayıda çıkartıyor mu canım benim kızda sevmiyor lastik toka takıyorum 
tarafından
Hicbirseyi sevmiyor valla ablası :((onlerden kisalticam valla uyurken yapacak bişey yok:(
0 oy
(2,208 puan) tarafından
Bizimde ayni 2 yaş olcak hala sevmiyor takmayı 
tarafından
:)) patron bunlar ya
0 oy
(134 puan) tarafından
Benim kizim da aynı ne bandanalar ne tokalar olduğu gibi duruyo Hava sıcak şapka bile.takamiyorum.kafasind bişey olsun istemiyo bende özeniyorum süslemek istiyorum birazcık ama yok o inat ettikçe ben saldım artık öyle kıvırcik kıvırcık dolasiyo marul kafam :))
tarafından
:))suslemeeyi bırak bezini bile zor değiştiriyorum kız ben öyle hareketli ortalığı yikyo üst baş giydirirken.sacta süsü geçtim derli toplu olsun rahatsız oluyo ama inat işte :))
(134 puan) tarafından
Ah canım ah hiç deme bugün annemler kahvaltıya bekliyodu gidemedim ne giyiniyo ne saç yaptiriyo elletirmiyo hiç bı şekilde ama dışarı. Çıkmam istiyo kapıya gidiyo e nasıl çikcaz sadece bezlemi :))) delirtti beni sabah sabah bende gitmedim vala akşam gittik :) yabancı bı yer olsa rezil olmustum.. sabah sabah camlar açık nasıl bagiriyo hayır biri duysa vala çocuğa bişey yapiyom sancak ya alt tarafı bı giyincek :)
tarafından
Eksiği yok fazlası var canim aynısını yapıyor eşime de gıcık oluyom valla siz giyinin dio kendisi youtubede takilio pat diye hadi gidelim .evden çıkmadan kan revan içinde savaştan çıkmış gibi oluyorim ne saçım ne basım kalıyor.arabaya binmek istemez ortalığı yıkar nezaman aglicak diye rahat gezemez oldum .nereye gitsem herkes bı bakio sanki şiddet yapıyorum sanacaklar ya:))) annelik çok zormuş  ama öyle tatlı ki öyle masumki . hasta olunca diyorum keşke iyilessede yiksa ortalığı diyorum durumlar bu :))
0 oy
(1,956 puan) tarafından
22 aylık tokalara bakiyorum içim gidiyor ama almıyorum bile aldım asla taktırmadi baktim gördükçe sinir oluyor kaldırdım. Belki ilerde sever Einstein gibi geziyor ortada hoşuma gitmiyor. 
tarafından
Einstein:)))bu iyidi
(1,956 puan) tarafından
Valla öyle çok kötü duruyor saçlar birde dalgalı mı düz mü belli değil. Islatıp tarıyorum inek yalamıs gibi oluyor. Toka taktırsa az birşeye benzicek o saçlar.
tarafından
Hahahha takınca öyle şirin oluyorlarki yüzü gözü açılıyor ama gel gör ki hanımefendi taç almıştım göbeğine takıyor öyle hoslaniyor:)))
0 oy
(12,737 puan) tarafından

Kız benimki :)

Bandaj takıyoruz alıştı da toka hiç taktırmıyor 

tarafından
:))) bandaj taksa yine raziyim:))
0 oy
(1,022 puan) tarafından
İlk başta takacağım şeyi seviyorum ayy ne güzel bir tokaymış şapkaymış vs daha sonra takmak istermisin diyorum cevabı yüzde yüz hayır oluyor ilk ksjsjd

Tamam ozaman ben takayım çok güzelmiş benim olsun diyorum 

Hayor benim diyor takıyor bidaha vermiyor slsks

Seninki kaç aylık ama o önemli benimki 23
tarafından
:))o aya gelince benimki de öyle olur belki ablası 19 ayligiz
0 oy
(666 puan) tarafından
Benim kızım da öyle şuan yaa 1 yaşında alıp atıyor kafasından bende saklıyorum biraz daha büyüsün öyle takarım diyorum :(
tarafından
:))) bende saklıyorum ne cicisler aldım teyzesi de almış bı heves takmıyor dedim sonra alırım ozaman dedi .valla birikti dolu secer seçer takarız artık:))
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Benim kızımda 2 yaşında asla toka durmaz kafasında zaten saçları çok.kisa erkek saçı gibi uzamadi bı türlü ilk başlarda toka tutmuyor diye takmıyodum şimdi de istemediği için takamiyorum 
tarafından
Benimkinin saçları da lapunzel değil ama işte önleri ve arkaları uzun .dağınık duruyor aynı marul gibi :)))
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Alismaz belki cocukken taçları filan cok severdim ama hep basimi agritirdi rahatsız ederdi aldirsam da takmazdim simdi hala oyle tac filan tamam. Belki sus icin kisa sureli takacaksam takarim :)))
tarafından
Valla ben süs için değilde onlerine geliyor gözüne giriyor diye takmak istiyorum:))) ilerde napmak isterse yaparız çiçek buketi gibi süslemeyi sevmiyorum:)))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 145 göst.
0 oy
10 cevap 149 göst.
19 Aralık 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
29 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tekcocuk (1,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 163 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Syma (659 puan) tarafından soruldu

381,309 soru

11,414,894 cevap

34,964 kullanıcı

...