0 oy
291 göst.
Diğer kategorisinde (887 puan) tarafından
Herkese iyi geceler diliyorum lütfen korkacak olan okumadan çıksın. Geceleyin uyuyacagım sırada sanki frekans değiştirir boyut değiştirir gibi yatağım titriyor yatak beni sanki içine çekiyor  gibi hissediyorum. Etraf küçük küçük dalga gibi sallanıyor. Bunu yaşayan varmı? Durugörü var ilgilenenler bilir. Ama bu yatak neyin nesi anlamış değilim açıkcası korkutuyorda. 

6 Cevaplar

+1 oy
(6,429 puan) tarafından
Bir psikiyatri uzmanına gittin mi? Sorunun psikolojik sonuçta.
(887 puan) tarafından
Ben hap falan kullanmıyorum canım. :) Tamamen kendiliğinden geldi ve peşimi bırakmıyor. İnsanlara söyleyince köreliyor ama bazen bir anda aktifleşiyor. Tekniklerini baya çalışmıştım ne olduğunu öğrendikten sonra yaşadığım şeyin. Durugörü durusezi telekinezi teletapi astral diye bir detaylı araştırırsan beni anlayacaksın belki senin içinde bir faydası olur. Onun gördüğü hapların etkisinden halisyonlar bu öyle birşey degil canım.
(887 puan) tarafından
Bu halisyon değil çok değişik çok farklı birşey halisyon gören insan onun gerçek olduğunu düşünüyor ona göre tepkiler verir. Bu öyle değil ama bu tv seyreder gibi birşey :)
(6,429 puan) tarafından
Yok teyzemde gerçek olmadığını biliyor sadece izliyor aynısı yaşadıklarının tıpa tıp ama işte o ilaç kullanınca oluyor sen ilaçsız
(887 puan) tarafından
Teyzene bir obzeye odaklanıp gözlerini kapatmasını iste gozlerini kapatincadamı goruyor ayni seyi sor bir belki oda durugorudur ilaca bagliyor olabilir.
(6,429 puan) tarafından
İlacı kullandıktan sonra oluyor
-Reklam-
+1 oy
(56 puan) tarafından
Ben musallat cin peri VS. gibi şeylere inanmıyorum. Parapsikoloji ile ilgileniyorum çok araştırma yaptım bu konuda. Fiziksel olarak yatağın titremesi imkansız bilim diye bir şey var sonuçta. Yaşadıklarınızın hepsi zihninizde gerçekleşiyor, gerçekte titreyen bir yatak yok. Böyle düşünün o an. Bir süre sonra geçecektir. 
(887 puan) tarafından
Dogru olabilir sonrasında vizyonlar geliyor
(887 puan) tarafından
Durugörü var birşeye odaklandıktan sonra gözüm kapalıda o şeyi görüyorum bu titreme olunca vizyonlar daha etkili film gibi gelip geçiyor. Saniyelik
(887 puan) tarafından
Birde birşey soracağım bu konu hakkında bir fikrin varmı bilmiyorum bu titreme sadece astralde olmuyormuydu çünkü bir ara boynuma kadar yükselebildim korkunca geriye döndü herşey.
(56 puan) tarafından
Astral sadece denediğiniz zamanlarda olmuyor,bu konuyu çok araştırıp aklınızda kaldıysa ya da aklınızın bir köşesinde sürekli yapmak varsa yatağa yattığınızda vücudunuz astrale geçiş deniyorda olabilir
(887 puan) tarafından
Olabilir evet... Aynı titreşim ya..
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Yatinca felak nas ayetel kursi oku. Bi ara beni de uyutmuyolardi tam dalacagim sirada kalbim carpmaya kulaklarım uguldamaya baslardi besmele ceke ceke uyurdum. Bazen üstümü acarlardi ama oyle boyle degil yorgan yanimda katlanmis olurdu :)))) hiç olmadı kotu bi his geldiginde Allahu Ekber de bu kelime benim icimi hemen rahatlatir o hissin uzaklastigini hissederim
(887 puan) tarafından
Canım bunları zaten yapıyorum benim bahsettiğim öyle birşey değil benimle uğraşan yok. Fakat birşey var bende peşimi bırakmıyor bu varlık değil. Bazen aktifleşiyor saniyelik film gibi gözlerim kapalı gözlerimin önünden birşey geçiyor. Örnek veriyorum elinde kağıt kalem olan bir adam yazı yazarken veya bir karganın uzaktan üzerime doğru hızla uçması gibi hani yüksektek aşağıya düşersin de çok gerçekçidir ya ona benziyor.
(887 puan) tarafından
Hatta bir ara okadar ilerlediki bu gözlerim açık tavandan gökyüzünü gördüm bu nasıl oluyor dedim ya sanki salonumun tavanına delik açılmıştı.
(1,354 puan) tarafından
Bu yazdığın bendede oluyor ara ara kulaklarım uğulduyor sesim kısılıyor gibi falan neden olabilir psikolojik falan mı
0 oy
(899 puan) tarafından
Sezeryan doğum yaptım mı?
(5,406 puan) tarafından
Ne alakası var cnm?
(899 puan) tarafından
Şimdi baktım sezaryen doğum yapmışsın. Bende doğumdan sonra hastanede başladı bu olay. Organlarim titriyordu yatak sallanıyordu sanırım doğumla alakalı bı durum ve halen daha devam eder ben de gece uykuya dalacagim esnada yatağımın titredigini hissediyorum paranormal bı durum olduğunu düşünmüyorum
(887 puan) tarafından
Sezeryanla alakası yok canım bu titremeler 21 yaşında başladı evlendikten hemen sonra. Hamile değilkende böyleydim yani.  Titremeden hemen sonra vizyon görmeye başlıyorum.  Hamile kalmadan önce köreltmiştim şimdi sanırım yine aktif oldu.
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Çözümü basit sen de o yatakta yatma belki iç yaylari öyle hissettiriyor 
(887 puan) tarafından
Öyle birşey değil ya :D vizyon geliyor hemen sonrasında yüksekten düşer gibi hiç oldunuz mu o tarz birşey gibi. Ama saniyelik film diyebilirim.
0 oy
(1,115 puan) tarafından
Çok korkunç 
(887 puan) tarafından
Aslında korkunç değil biz korkuyoruz sadece.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 52 göst.
23 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde cicikiz (229 puan) tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 958 göst.
6 Ağustos 2022 Aile kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 749 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bosverin (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.

381,029 soru

11,407,182 cevap

34,943 kullanıcı

...