0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün geceden beri ağlıyorum boğazıma bir şeyler düğümleniyor sanki benim günüm vardı 100 tl ile katılıyorduk biliyorsunuz çocukla çok cikilmiyor bir yere insan evde bunaliyor arkadaşlarıma gidiyorum gün dışında ve bebek görmesi dışında hiç gelmediler bu zamana kadar insanlar hatrimizi sayıp geliyorlar her şeyimize yardım ederler vs iyi kalpli insanlar..

Neyse ben dün evi temizleyim dedim eşim de çocuğa bakarken esim iş yerinde usutmus burnu akiyordu sabah 11.30 gibi.kalktim ona çorba yaptım portakal falan sıktım yesin için yatsin dinlensin diye ilaç falan da verdim yedi icti geri yattı bende temizlik yapmaya başladım bebek de uyuyordu banyoya çamaşır suyu döktüm. Kalkmis bebek aglamis onu sallıyor eşim suratı 5 karış niye o kadar dokmusum sulandirsaymisim bilmem ne cigerlerim yazık olacakmış bende dedim hamileligimden beri bu eve çamaşır suyunu ilk kez soktum bu şekilde 3 defa yikasan yeter zaten falan dedi her neyse onu geçtim 15 tl ye kahve yanına ikramlik aldım arkadaşına söylüyor 15 tl çikolata aldik masraf çıkıyor bir evlilikte falan diye (arkadaşı bekar) sonra işte balık yapalım bugün dedi olmaz dedim ev kokmasin bir pazarı varmış da onda da istediği yemeği yiyemiormus ya 1.5 senedir 2. Misafirim ya Allah aşkına insaf ya düşünüyorum düşünüyorum dünden beri ben mi hassasim diye iptal ettim günü velhasıl tras olucam dedi geldi banyoyu yeni temizledim dedim git dışarda ol parasını ben vercem deidm derken derken patladik kirdim doktum artik sinirden yeter dedim dunden beri laf yiyorum 6 ayda 1 gelen misafir için gelmez olsunlar lanet olsun dedim aldım bana para vermişti onları attım yere çocuk ağlıyor ben ağlıyorum dedim kırk yılda bir arkadaşlarımla buluşuyorum onu da çok görüyorsun evde oturayim o zaman diyor ki benim hiç gelmiyor misafirim Allah aşkına kimin kocasının misafiri geliyor.. aman neyse dünden beri ağlıyorum bundan sonra 5 kuruş parasına da dokunmam arkadaşlarım da zaten  gelmez anlatmak zorunda kaldım çok ayıp oldu insanlara son dk iptal ettim. Bir şey demiyorum artık evden hiç bir yere çıkmayan mutsuz suratsiz bir kadın olacağım bundan sonra.

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
düzenlendi

Cok haklisin diyerek sana yardimci olabilecegimi sanmiyorum . Ama su olanlardan cikardigim sey, arkadaslarin gecimsiz bir kocan oldugunu dusundu. Sen mutsuz oldun. Kocan misafirlerin icin senin onu dusunmedigini hissetti. Sen de kocanin bencil oldugunu duzundun. Aglaman uzulmen kendini yipratman da cabasi.

Artik olan olmus olmus seyler uzerine konusmayacagim ancak, 

Pazar gunlerini sadece esine ayir ne temizlik yap ne baska biseyle ugras. (Ki kendini degerli hissetsin)

Oraya oturma onu kullanma ev kokar balik kizartma, lavaboyu sildim tras olma dedigimiz zaman kendi elimizle huzursuzlugu cagiriyoruz. (Keske birazda onlar dikkat etse ama etmiyor ve kavga cikiyor. Kendince haklisin ayda yilda bir gelecek misafir ve istedigin cok bisey deil ama bak sonucta bu yasadiklarin olacagina birdahasina hic hic boyle tepkiler gostermemeyi dene ki uzulme)

En degerli misafirlerimiz eslerimizdir cocuklarimizdir. 

Kocana gelecek olursak da, senin okadar yoruldugunu hazirlandigini bildigi halde bencillik yapmasi kotu.  Benimde mutfagimla salonum bir. Hic balik kizartmayiz esimde bilir kokunun cikmayacagini ben yapsam o istemez cunku mutfak camim yok ayri.  Biz  baligi aldigimiz yerde pisirttiriyoruz cok da guzel oluyor.

Kendini uzme yipratma. Senin evine sen oldugun icin gelsinler, sohbetine muhabbetine guleryuzune. Evine duzenine bakarak gelen hic gelmesin.    

Esinle de konus, sen onun bi pazarina evde tras olmasina sesini cikartma, o da senin misafirlerine saygili olsun. Seninde tabiki bi cevren arkadaslsrin olacka. Onunda olacak. Oda cagirsin sevdigi arkadaslarini. Evlendik dmeeyle insnalar kendi alanlarini unutmamali kendilerine vakit ayirmali sevdigi seylerden uzaklasmamali arkadas dost da lazim insana. Sevgiler



Dipnot: ben onun parasina muhtac degilm kendim alirim kendim yaparim deme. Bir evde senlik benlik olmaz olmamali. Olursa da kavgalarin sonu gelmez.  Kahvenin yanina yanina cikolataya 15 tl vermis icine batmis :) gercekten evlenince masraflar bitmiyorr misafiriydi yiyecegiydi sunumuydu soylesin bisey olmaz almis mi almis. Bekar arkadasina takilmis kendince bunda da bi sorun goremedim.   Camasir suyu konusunda da hakli ama onun kadsr etkilsi de yok o yokken yap bidahakine . Cigerlerin hasta olur demis seni dusunmus bunda da kizilacak bisey yok gercekten camasir sulari saglik acisindan cok tehlikeli ama yinede kullaniyorz.
tarafından
Teşekkür ederim yorumun için ama 6 ayda 1 sadece pazarını elinden aldım bu kadari da hakkım değilse ben o evin hanımı değil hizmetcisiyim demek ki.kendini değerli hissetme meselesine gelince kendini değersiz hissediyor olabilir o konuda haklısın çünkü arkadaşlarıma öncelik tanıyorum  çünkü onların yanında daha mutlu hissediyorum.
Bundan sonra zaten gelmezler yollarına güller doksem herkesin bir gururu var.
tarafından
Keske onlara yansitmasaydin, ama oluyor illaki. Onlarin evliliginde sorun yok mu onlarinda vardir hic canini skma isteyen gelsin istemeyen gelmesin. Sen kocana kendini degerli hissettir evi kendine ait hissetsin ki oda disarda degil eve gelmeye can atsin. Birbirinizin arkadas cevrenize saygili olun bunlar karsilikli konusarak halledilir kavga ile deilde tatli dilinle yola getirecegine inaniyorum sen yaparsin :)
tarafından
Ben de inanabilsem keşke
-Reklam-
0 oy
(843 puan) tarafından

Kıyamam ya :( allah yardımcınız olsun canım.  Ama misafir evin bereketidir bunu bilmeli :(

tarafından
Biliyor zaten ama olsa alırmış askere gidecekmis bilmem neymiş bin dereden su...
(843 puan) tarafından
Boşver canım öğrenir bi gün yanlışını
tarafından
Geçmiş ola istese de çağırmam artık kimseye gidip gelmem ama suratimi da asarim
0 oy
tarafından

Diyecek bişi bulamadım valla :angel:

tarafından
Ben buldum ve ona da dedim hoşçakal bu kez evinden değil gönlünden gidiyorum bu da ona yetsin artık mangal mi yakar evinde balık mi pisirirr ne hali varsa görsün..
tarafından
Keşke küçük tüp al balkonda yapalım deseydin kuzum o idare edemiyor azcık sen idare et erkekler anlamaz öyle ev kokar vs
0 oy
tarafından

Niye kendini cezalandırarak kocanı da cezalandırdığını düşünüyosun ki? Sadece kendine yazık etmiş olcaksın. Bizim bi ebe vardı derdi de erkeğin 2 bardağı varsa alıp birini yere çalın, kıymetiniz olsun :D yani yok parasına dokunmicam, yok evden çıkmicam falan delü delü konuşma. Parasına daha çok dokun içi gider bi süre ama MECBUR alışıcak. Parasını senden çok seviyoduysa evlenmicekti arkadaş. Parasıyla yatardı geceleri miss :D

Arkadaşlarını en kısa zamanda davet et çeşit çeşit ikramlıklar hazırla. Bunu da hadeee yallah diye postala evden kudursun. Zamanla alışıcak canım. Böyle yaparak hem dostsuz bir başına kalırsın, hem eşinle huzurun kaçar hem de depresyona girersin

tarafından
Depresyona zaten girdim canım keyfi  bilir beş karış suratlı her dk mutsuz bir kadınla yaşasın da görsün ben onun parasına muhtaç değilim çok şükür elim tutuyor kolum tutuyor kendi bırakmıyor calisayim
tarafından
Valla dediğim gibi o suratsız bi kadınla yaşicak evet ama sen de suratsız bi kadınla yaşicaksın. Hayatın her saniyesi çok değerli 3 günlük dünyada kendi canını sıkıp surat asmaya çabaladığına değmezzzz. Gül geç bunlara yoksa ömür bitmez sen bitersin :)
tarafından
Keşke yapabilsem keşke anca kendimi yiyo bitiriyorum
tarafından
Çocuğunla gül oyna ilgilen. Kendine bakımlar yap. Evinle ilgilen. Burda takıl. Müzik dinle. Kitap oku. Akşama kadar kendi gönlünü eğle. Akşam da kocana iki gül yemeğini ver önüne tartışmaya bile girme yaaa inan onun için şu an yaşananların hiçbir önemi yok erkekler böyle :D bizim gibi ince düşünmüyolar o yüzdeeen kalk kendine bi kahve yap bebişini al koynuna beraber ninni dinleyin oynaşın hade
0 oy
tarafından
Sözün bittiği yer gibi bir şey yaa

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 213 göst.
4 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 132 göst.
20 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aygün24 (1,337 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 531 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

381,237 soru

11,413,391 cevap

34,959 kullanıcı

...