0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (1,403 puan) tarafından
Ben bayaadir buraya eşimin ailesi hakkinda post açmiyodum ne guzel laf söz yoktu mahkeme olup bitmişti taaaakiiiii bugüne kadar. 

Eşimin annesi ve kardeşleriyle (annesinin aileside dahil) hic biriyle konuşmuyoruz biliyorsunuzdur zaten. Sadece eşimin dedesi babaannesi yengeleri amcalari ile konusuyoruz oda gerekli oldukça. Eşimin babasiyla küs değiliz ama çok fazla mesafeliyiz bayramda seyranda anca gorursek konusuruz eşimde dahil bize bir zarari yok faydasida yok. 

Eşimin annesi ve babasi ayri kayinbabam annesi ve babasiyla yaşiyor. Kavga etmisler evden gitmis kayinbabam kapi kapi gezip beni evinizde misafir edermisiniz diyomuş en son eşimi aramış konuyu anlatmiş ayri ev tutana kadar sizde kaliyim demiş esimde "baba kusura bakma irem rahat edemez ben sabah gidip akşam geliyorum irem evde tek seninle yapamaz ama otel için sana yardimci olurum" demiş. 

Demez olaydi kocama neler demiş "karın için babanı attin kari ağizli" demiş. Eşimde uslubunca cevap verip kapatmiş. 

Zamaninda bana az çektirmedi oda bana hic bir zaman irem veya kizim diye hitap etmedi "geliin" diye hitap eder bende ona baba demem ismini söyleyip bey eklerim sonuna 3 senedir bu hiç değismedi. Zamaninda bana karisiyla bir olup az kazik atmadi pisilikk. 

Ben gercekten yatili misafir sevmem kendi ailem içinde gećerli bu sevmiyorum evimde baska insanlarin olmasini gelsinler yesinler içsinler gitsinler. Ne kimsede kalirim ne de birileri gelip bende kalir. Bu adamin bize gram faydasi dokunmadi son 1 senedir duruldu ilk iki sene ağzimiza etti eşimle benim.vari yoğu iki tane cocuğu benim kocami k.pek yerine bile koyup arayip sormaz anca boyle g.tu sıkışınca arar. 

Çok sukur ben ve benim ailem hic bir zaman eşimi onlara muhtac etmedik kendi ailesinden goremedigi sevgiyi saygiyi benim ailemden görüyo. Adam ona bile duşman durup durup millete diyomuş ki "benim oğlum karisiyla karisinin ailesinin agzinin icine bakiyo" ulan adam olaydinizda sizin ağzinizin içine baksaydi. 

Sinirlerim aşıriii gerildi şimdi arayip aramamakta kararsiz kaldim. Bi yanim ara yuzune yuzune herseyi soyle diyo bi yanim sus irem ustunden yeni attin o illetlerin belasini tekrar kendine bulaştirma diyo. Napsam bilemedim

5 Cevaplar

0 oy
(1,403 puan) tarafından
 
En İyi Cevap
Haaa bide ebu cehil kilikli kaynanam ufak ogluyla eşime haber yollamiş " o gelin beni istemedi babasini hic istemez rahatina duskun o" diye haber yollamiş bende kaynimi arayip dedim ki o annene söyle yengem sana diyo ki 'hoşttttt" :)
(6,512 puan) tarafından
Ahahahha ulan yaa Ebu Cehil kilikli ney kız yıkıldım gülmekten
(1,403 puan) tarafından
Aaa lutfen o hic birsey yapmadi herseyi ben yaptim :D
(1,403 puan) tarafından
He kiz piton diye kayitliydi telefonumda sonra dedim irem sacmalama pitonun bile bir asilliği var bi karakteri var. Ebu cehil diye kayit ettim telefona :D
(6,512 puan) tarafından
Aa tabi tüm suç el kızlarının ✌️
(6,512 puan) tarafından
Bayıldım bundan sonra favori lafım snsnns
-Reklam-
0 oy
(15,823 puan) tarafından
Ne cektın beee İremmmm..

Kızz hıc arama etme bırak o sana sen ona olay buyurr s..ttır et gıtsınm
(1,403 puan) tarafından
Sorma yaa kocamla mi evlendim ailesiyle mi belli değil
0 oy
(465 puan) tarafından
Arama kimseyi boşver kendine bulaştırma kocanla kötü olma kaynananın söylediği lafı da takma yolun sonu kendine çıkıyor diye etekleri tutuşmuştur sana laf atıyor senin zoruna gitsin ki adamı eve al o rahatlasın diye 
(1,403 puan) tarafından
Kendisi alsin cok uzuldu madem
0 oy
tarafından
Benim kocam ailesine çok düşkün bi b*klarını bende görmedim ama yapıyor resmen benim ailem herşeyi her türlü fedakarlıpı yaptığı halde kötüler keşke kocan gibi beyni olsa Benim kocamında
(1,403 puan) tarafından
Çok dua et bacim yat kalk dua et ismi azam duasi var onu yap
0 oy
(3,517 puan) tarafından
Esin cevabini vermis zaten senin bulasmana gerek var mi bosver gitsin
(1,403 puan) tarafından
Huyum kurusun benimde boyle bi huyum var laf soylemeden duramiyorum. Ama bu sefer bise demiycem

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 310 göst.
13 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde FatmaBerra (903 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 211 göst.
21 Eylül 2023 Aile kategorisinde &Minikpanda& (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 451 göst.
0 oy
21 cevap 1,165 göst.

380,003 soru

11,374,999 cevap

34,858 kullanıcı

...