0 oy
234 göst.
Aile kategorisinde (63 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım babamı kaybettim 2 sene önce. Daha 9 aylık evliydim. Evliliğim de b*kun içindeydi zaten. Babamı çok travmatik bi şekilde kaybettim acım hala dinmedi hoş bu acı geçecek gibi değil zaten. Eşimle iyice birbirimize girdik evi terkettim o dönem. 2 ay beni aramadı sormadı ego yaptı neyse sonra konuştuk barıştık geri döndüm. 2 seneye yakın geçti üstünden. Şuan 8 aydır yine ayrıyız. İki tarafın da hataları var hiçbişey tek taraflı değil ama o daha çok beni ayrılığa itti. Yine son dakikaya dek egolu gururlu tavrını sürdürdü aramadı sormadı. Boşanma davası açtım ve mahkemeye çıktık. Anlaşmalı boşanmaydı. Maddi manevi hiç bi talebim olmadı. Gerekçeli kararı hala imzalamadı bu yüzden boşanamıyoruz. Ben davayı açacağım sıra çok uğraştı yapma etme tekrar deneyelim diye. Bizden olmayacağını biliyordum yine de eski günlere dönmek istedim umut etmek istedim velakin olmadı. Ben yakın bi zamanda imzamı attım. Yakında bu şehirden de gideceğim. Evimdeki eşyalarımı çıkartacağım. Fakat herşey çok ağır geliyor. Zaten babasız büyüdüm . Küçük yaşımda omzumda binlerce yük vardı. 28 yaşındayım daha ama kendimi 80 yaşında gibi hissediyorum. Allahtan okudum mesleğim var ve çocuğum yok en azından benim yaşadıklarımı yaşamayacak. Son zamanlarda özellikle yalnız kaldığımda gözümün yaşı dinmiyor ama inanın birçok farklı duyguyu aynı anda yaşıyorum. Neşeli bi ortama girsem gülüyorum kahkahalar atıyorum ama bi ses, bi görüntü, bi anı o an bi anda beni gözyaşları içinde bırakabiliyor. Şuan açıp bi oyun havası çılgınca oynarım mesela ama aynı zamanda içim kan ağlıyor. Psikolojik destek alacağım ama paylaşmakta istedim belki aynı süreçlerden geçenimiz vardır. Herşeye rağmen hayat doluydum ben şimdi dünyadan hevesimi almış herşeyden ümidimi kesmiş gibi hissediyorum. Birgün iyileşecek miyim? Allah hepimizin yardımcısı olsun.

5 Cevaplar

0 oy
(6,919 puan) tarafından
Zamana bırak herşeyin ilacı zaman çok artıların var işin var çocuk yokmuş  yeniden hayat kurarsın inşallah bende  annemı kaybettim babam uzun zaman önce kaybetmiş tım abım de kaybettim  bı Allah bır eşim dünya tatlısı oğlum var  herşey bizim için    
(63 puan) tarafından
Canım benim Allahım eşinle çocuğunla mutlu sağlıklı huzurlu bi ömür nasip etsin inşallah. Kaybettiğin sevdiklerine rabbim rahmet etsin.
(6,919 puan) tarafından
Âmin sağolun sende toparlan yeni hayatın musmutlu olsun inşallah
(63 puan) tarafından
Amin canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(97 puan) tarafından
Bende evlendin neşeli biriydim umut doluydum her zaman gülmeyi severdim ama bütün neşem umudum bitti sevdiğimle evlenmedim gittim görücü usulu evlendim herşey okadar zor geliyorki bazen gitmek istiyorum evladım var birtane sonra nasıl yapıcam kim bana sahip çıkacak diyorum umudum iyice bitiyor ama oysaki ne umutlarla evlenmiştim evladına tutunuyorum onunla güç bulmaya çalışıyorum herşeyin üstesinden onunla gelmeye çalışıyorum deniyorum ama eşim benim yanımda değil asla bazen bir çıkmazın içine düşüyorum sadece ben mi böyleyim diyordum ama değilim biliyorum nasıl olcak böyle bir ömür nasıl geçicek bilmiyorum hayat ne kadar zor derler ya kızlar annelerin kaderini yaşar yaşıyorum bende ama bir gün bizde mutlu olucaz güneş bizim içinde doğucak eminim buna sadece dua ediyorum herşey iyi olsun evladım iyi olsun diye..
(63 puan) tarafından
Hatayı sevmediğin biriyle evlenmekte yapmışsın be kardeşim. Ben sevdiğinle evlendim bunca şey yaşadık bir de sevmeden evlenseydim içinden çıkılmaz olurdu herşey. Allahım yardımcın olsun en azından dediğin gibi yavrun var hayatta o sana umut olur.
tarafından
Herkesin kaderi farklı kızlar annelerin kaderini yaşamaz
0 oy
(6,236 puan) tarafından
Kız sen ne hemen Karaları bağlamışsın ki Allah babana rahmet eylesin Mekanı cennet olsun inşallah

Yani bu dünya bir erkek üzerine dönmüyor şunu At kafandan Ayrıca bak mesleğin varmış Çok şükür ki çocuğun da yokmuş yani en azından o adamla bir bağın kalmamış olacak en azından çocuğun babasız büyüyecek şöyle olacak böyle olacak düşüncen de olmayacak

Şehri değiştir bir süre çalışma gez toz eğlen yeni bir çevre edin kendini Ondan sonra yer bir işe paşalar gibi yaşa
0 oy
(6,519 puan) tarafından
Senin. İçin sevindigim en önemli şey çocuğun yok mesleğin var kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin çok iyi çık gez dolaş başka memlekete git
0 oy
(2,132 puan) tarafından
Canım benim babam hayatta ama ben de benzer süreçlerdeyim. 31 yaşındayım ve korkunç bir çocukluk ve ergenlik yaşadım. 

Çocuğun olmaması büyük avantaj. Rabbime şükürler olsun bir kızım var ama boşanma sürecinde çocuk olduğunda her şey daha zor oluyor. Çıkıp gideceğin zaman vs zor yani. 

Bence buna sevinebilirsin ve psikolojik destek ile üstesinden gelebilirsin. Şimdi her şey çok taze, zamanla daha kolay olur bence :) 
(63 puan) tarafından
Canımm Allahım yavrunla mutlu sağlıklı huzurlu bi yaşam nasip etsin inşallah. Haklısın hiç olmazsa çocuğum yok olsa belki bana hayatta bi umut olurdu ama nasip kısmet olmadı iyiki de olmamış ben kendim bizzat kopuk bi ailede büyüdüm bunun çok zorluğunu çektim bi de çocuğum çekse kaldıramazdım o sorumluluğu üstlenemezdim vardır Allah’ın bi bildiği. Zaten ben bundan sonra çocuk sahibi olacağımı da düşünmüyorum. Bidaha evleneceğimi düşünmüyorum ben anne olamayacağım asla. Rabbim yardımcımız olsun senin için de dua edeceğim.
(2,132 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum. Gelecek ne getirir bilinmez. Anne olmak şart değil ama daha çok gençsin. Önce sen iyi ol sonrası gelir zaten:)
(63 puan) tarafından
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun canım benim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 169 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 151 göst.
30 Nisan 2024 Aile kategorisinde Antikor (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 451 göst.
19 Ocak 2021 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (13,725 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
4 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Nisaenes2022 (12 puan) tarafından soruldu

382,473 soru

11,450,732 cevap

35,028 kullanıcı

...