0 oy
198 göst.
Aile kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar benim 1 aylık oğlum var. Evlenmeden önce 1 paket net içiyordum. Bırakmaya çalıştım. Ama pisikolojim bozuldu sinir küpü oldum pisikologa gittim. Evlendikten bir ay olmadan hamile kaldım.istemiyorduk hemen ama oldu şükür. Bıraktım sigarayı. Gün saydım. Eesimle her gün tartisiyorduk resmen. Kaynanamın her yaptığı gözüme batiyodu. Doğurdum ilk çocuğum lahusalık pisikolojisi falan derken ben kafayı yiycek dereceye geldim. Ve çok üzülerek söylüyorum sigaraya başladım. O minik cana kiydim. Onu da zehirliyorum. Canımdan bir parçayı zarar veriyorum resmen. Evliliğim tehlikeye giriyodu sinirim yüzünden. Elimden birşey gelmedi. Şimdi diyeceksiniz o cana nasıl kiyabiliyosun diye. İnanın ben de vicdan azabı çekiyorum. Mama takviyeliydi saten bebeğim beni az emiyodu. Ama yine de bu sigaranın zararını hafifletmiyo. Sadece içimi dökmek için yazdım. Ne deseniz haklısınız. Hep emzirirken özür dilerim annem diyorum. Ama bazı yanlışlar özürle düzelmez biliyorum. Affet annem. Affet miniğim. Affet can parçam. 

3 Cevaplar

0 oy
(13,841 puan) tarafından
Her seyin farkindasin kendini telkin et cunku daha cok cok kucuk cokmu iciyorsunki
(6,407 puan) tarafından
Naber abla
(22 puan) tarafından
Genelde mama verdiğim zaman çok içiyorum
(13,841 puan) tarafından
Iyiyin esmos yorgunun sen
-Reklam-
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Kendine sigarayı bir sığınılacak gibi liman olarak gösterme.. zihninde sigarayı bebeğinden daha fazla mı önemsiyorsun ya da sigara içerek bebeğinin ağzına zift, çamur, böcek ilacı...vb tüm pislikleri sürdüğünü unutma. 

Kayınvalidem emzige şeker batirmis vermiş desen emin ol sigaraya oran ile çok masum kalır. İnsan el kadar bebeğine nasıl kıyar hafsalam almıyor.. kendine terapi niteliğinde başka sığınacak şeyler bul, yazık. Ben de içen biri idim bıraktım hem de günde 1 paketten fazla gidiyordu bende. Ben bırakabildiysem eminim herkes bırakabilir.. zihnen kendini sorgula, senin bencilliğinin hesabını neden bebeğin veriyor. İlla içecegim ben bu meredi diyorsan da sadece mama ile devam et.

Senin bebeğin senin keyfiyetin için zehirlenmek zorunda değil..

Dilerim o bırakamadığını nitelendirdigin sigaradan bir gün iğrenirsin.
0 oy
(7,636 puan) tarafından
Yine sen hamileyken tutmuşsun kendini benim iki bacım dokuz ay tüttürdüler ne kızdık neler söyledik ama nafile alışmışız duramıyoruz dediler sonuç bebekler minicik doğdu.

İlgili bir soru bulunamadı

381,782 soru

11,429,532 cevap

34,989 kullanıcı

...