0 oy
56 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (683 puan) tarafından
Buzlukta ki yeşil fasulye yemegini nasıl yapabilirim içinde domatesi fln var hazır lezzetli bir şekilde nasıl pişirebilirim bi söyleyin hele sogan dogramıyorum arpacık sogan atıcam düdüklüde mi tencere demi lezzetli olur

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Düdüklüde yap bence 
(683 puan) tarafından
Donuyla mı atmalıyım çözdürmelimiyim
-Reklam-
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Valla ben domates ile fasulyeyi bir koyuyorum buzluğuma,  soğan, sarımsak acı severseniz bir kücük acı biber dograrım yağını da üsten koyar bir küp şeker ve tuzunu atarım altı kısık ara ara karıştırarak pişiririm. Kendi suyunu salar istersem azıcık salça koyarım. domatesi bir yemeğe gidecek kadar değilse eklerim isteğime göre de suyu eklerim mis olur. Fasulyemi her yiyen çok beğenir:) 

Kuşbası etli ve patatesli de yaparım o da lezzetli olur. Ama o biraz daha ağır oluyor taze fasulyenin hafifliği kalmıyor. Soğan ile kuşbaşını kavurup üzerine salça fasulye biraz  domates kavrulunca suyunu koyarım pişmesine 2o dk kala falan patateslerini eklerim, sarımsak ve isteğe bağlı miktarda sıcak su. Yemek hazır afiyet olsun :) 
0 oy
(14,011 puan) tarafından
Ben eti kavuruyorum soğanla. Baharatlari ekliyorum birazda salça. Sonra buzluktaki fasulyeyi ekliyorum. Tencerede pişiriyorum. Düdüklüde fazla eziliyor ve yumuşuyor. 

İlgili bir soru bulunamadı

383,424 soru

11,474,841 cevap

35,079 kullanıcı

...