0 oy
1,762 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba herkese bu mesaji gözyaşları içinde yazıyorum. Bir oğlum var 3 yaşında ve hamileyim kizima şu an 8 buçuk aylik. Ben çok kötü bir şey yaptim ben bu internetden iş elanlarına bakiyordum öylesine, karşıma yabancı bir siteden gün içinde yüksek gelir elde ede bilirsiniz yazısı geldi evde oturarak. Neyse ben o işle ilgilendim para yatırıma yapmalısız dendi. İlk önce yatırım çok az idi yatırım yatırdıkdan sonra komisyon parasıyla birge geri çeke biliyordum. Sonra yüksek mablağ taleb etdiler bende bundan önce geri çekdiğimi bildiğim için babamın kredi kartındakı parayı deposit olarak koydum. Ancak parayı geri çekemedim, bana sistemde hata var lütfen yiniden deposit yatırın paranızın 3-4 katını alın dediler. Bendede elde avuçda bir şey olmadığı için evimi bankaya koydum nasil olsa fazlasiyla geri alicam düşüncesiyle. Onu yatırdıkdan sonra bir daha o siteye giriş yapamadım(( daha fazla yazmama gerek yok neler yaşadığımı buraya yazamam. Şimdi başka bir çarem yok ölümden başka

48 Cevaplar

0 oy
(1,686 puan) tarafından
Yalan ya evini nasıl koyuyorsun tapu yu falan mı attın ne kadar saçma:) 
-Reklam-
0 oy
(7,806 puan) tarafından
Şaka dimi çünkü sene olmuş 2023
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Evi nasıl koydun canım? Evi satıp parasını mı koydun ev senin üstüne miydi? Geçen gün instagraödan aynı dediğin gibi nir gruba eklemişler. Dolandırıcı olduğu çok bariz olduğu için hemen çıktım 
0 oy
(6,485 puan) tarafından
Ben bir insanın bu kadar saf olabileceğini düşünemiyorum ve kesinlikle inanmıyorum. Sonuçta evlenmiş çocuk sahibi olmuş bir kadınsın. Sanmam bu kadar saf olacağını 
0 oy
(1,937 puan) tarafından
Troll gibi duruyorsun hiç mantıklı gelmedi babanın kredi kartını nasıl kullandın evi nasıl koydun öyle eşin bu işin neresinde çok mantıksızlık var 
0 oy
(6,485 puan) tarafından
Evde g.otu büyüterek kim para kazanabilir ki? Kim kime bu devirde para verir? Yani millet sabahtan akşama kadar köpek gibi çalışıyor ay sonunda aldığı para asgarî ücret. Ben anlamıyorum evlenecek aklın var 2 çocuk yapacak aklın var ama enayi gibi hiç tanımadığın birine evini verecek kadar aklın yok mu ? Ciddi soruyorum hakaret olarak algılama lütfen. Bir insan bu kadar aklı kıt olamaz bence. Umarım dalga geçiyorsundur bizimle. Eğer şaka değilse de lütfen vakit kaybetmeden polise git. Evin tapusunu onların üzerine yapmamışsındir diye umuyorum. Bir yerde de imzan falan yoksa herşeyin bir çözümü vardır. 

Ama cidden akla mantığa uyan şeyler değil bunun adı kandırılmakta değil düpedüz s.alaklık. 
0 oy
(1,000 puan) tarafından
Ah ne bacım hicmi aklına gelmedi dolandırıcı olduğu...bu zamanda kim kime evde oturarak para kazandırır..  iki tanede evladın varmış onlarla uğraşsana . eğer gerçekse çok üzüldüm..
0 oy
(55 puan) tarafından
Önceki postlarindan birinde 10 aylık bebeğim var demişsin, simdi de 3 yaşında oğlum var diyosun hadi anlam kargaşası diyelim buna ama aralık ayında "hamilemiyim acaba" diye flasli buyuteclerle merceklerle zor görülecek kadar gölge bir ikinci çizgiyle post açmışsın bu gün kalkıp 8 aylık hamileyim diyorsun. Senin canın sıkılmış ellaaam konuşasın gelmiş. Darlama milleti herkesin çoluğu çocuğu var kimi hamile kimi lohusa, milletin duygusuna oynama, çelişik.
(278 puan) tarafından
Soylediklerinden ben de iskillendim inanilacak gibi degil gerçekten ben de troll diye düşündüm sizin yazdiklarinizi da görünce erinmedim eski postlarina baktım.
2020 aralık ayında bebeginin 10 aylık oldugunu söylemis yani 2020 subat dogumlu demek ki. 2023 subata 3 yas olur. Simdi 3 yas 2 aylık olsa gerek 3 buçuk demis o da.
Gebe miyim postunu da 2020 aralıkta açmış muhtemelen gebe degildi ya da gebeligi devam etmemis olsa gerek. 2022 agustosta hamile kaldiysa o zaman 8 bucuk aylik gebe olabilir.
Yani anlattığı bu olay da gercek olabilir. Cok üzücü hala bunlarin yasaniliyor olması. İnanasi gelmiyor insanin. Insallah trolldür ama maalesef gercek gibi duruyor. Bari intiharı düşüneceğine şikayet yoluna gitse kurtarmaya calissa ne biliyim. Zor cok zor bu kadar saflıkla bu dünya boylelerini bozuk para gibi harcayiverir.
(55 puan) tarafından
Ben bi inanmadım ya

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 675 göst.
18 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,128 göst.
3 Ocak 2020 Aile kategorisinde Hariban (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 612 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Sultantprk (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 466 göst.
8 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Reyhan-0 (1,716 puan) tarafından soruldu

382,069 soru

11,438,728 cevap

35,007 kullanıcı

...