0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (6,315 puan) tarafından
Rüyamda annem ölmüştü. Ellerini tutup onu sevdiğimi söylüyordum. Çok şey söylüyordum ama hatırlamıyorum. Sonra uyanıyor sarılıyoruz biraz konuşuyoruz tekrar uyuyor yani ölüyor. Anlamı nedir bunun 

3 Cevaplar

0 oy
(2,133 puan) tarafından
Burda kimse hz yusuf değil ki burda rüya yorumu solanlara hayret ediyorum ya tövbe tövbe. Aç rüya tabirlerini ordan oku burdakiler ne bilsin bilenler de zamanında zahmet edip okumuştur bilgi edinmiştir Allah tarafından yorumcu olacak hali yokya
(116 puan) tarafından
Rüya tabirlerini hazreti Yusuf mu yazmış peki, tezatlık yok mu burda, size katılıyorum ama insanların enerjisine de inanıyorum :)
(2,133 puan) tarafından
Yani ironi olsun diye hz yusuf dedim tabiki o yazmadı ama burda bulunmaz bence. Birde rüyayı ilk ne diye yorumlanırsa ona çıkar mış rüyalar anlatılmaz. Efendimiz güzel rüyalari anlatın demiş. Kötü rüyayı da akan suya anlatın alsın gitsin demiş.
(6,315 puan) tarafından
Ne saçma bir yorum bu ? Hz Yusuf ne alaka ? Allah tarafından yorumcu olacak hali yok ne demek uyanamadin sanırım sen ? Rüya tabirleri hep aynı şeyleri söylüyor ama bunlarla uğraşan insanlar oluyor ve söyledikleri doğru çıkıyor. Tanıdığım 2 kişi var sabah erken saat oldugut için buradan bilen çıkar diye soruyorum. Yani bana bu kadar açıklama yaptırdın ya bende kendime hayret ediyorum normalde laf anlatmayı sevmem ama zaten duygusalım yorum beklerken senin şu saçma yorumunue gördüm aşırı sinirlendim. Nesine hayret ediyorsun esine tövbe tövbe diyorsun aç açıkta olan bişey mi sormuşum s.alak s.alak şeyler ya. Başlıkta ne dediğim belli sacmalayacagina girip cevap verme daha iyi. Kafayı mı yemişsiniz milletin işine karışıyosunuz yok burata buraya sorma git oraya sor şuraya bak sanane kardeşim ben buraya sormak istemiştim bilen çıkar diye bu seni neden ilgilendiriyor. Kendinizi ne sanıyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz. Buradakiler me bilsinmiş neden bilmiyorlarmış ? Ne kadar eminsin ki bilmedikelrine? Binlerce insandan kaç tane hocaya denk geldim. Tövbe Yarabbimmm kimlere zaman ayırıyorum ya!!!
(6,315 puan) tarafından
Tam geri uyuyaxaktim uykumunda içine ettin ya mübarek arefe günü ne diyim ki sana Allah sorsun.
(253 puan) tarafından
yalnız kötü rüyayı akan suya anlatın alsın gitsin hadisini de ilk defa duydum. büyük ihtimalle uydurma hadis. Rasulullah kötü rüya hakkında uyandığınızda 3 defa solunuza tükürün ve şeytandan Allaha sığının diyor.

rüya meselesi ise bazı kimselerin Allahın izniyle tabirleri kuvvetlidir hz. yusufa has bir durum değil yani bu Allah dilerse kişiye ilmini verir.

gerçekten kendilerine rüya ilmi verilmiş İmam Nablusi ve İbn Şirin tabirlerine bakabilirsiniz. yani arama kısmına 'rüyada ölüm görmek imam nablusi' şeklinden yazarsanız çıkacaktır.
-Reklam-
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Rüyada yaşayan birisini ölmüş görürsen ömrü uzun olck derler 
(6,315 puan) tarafından
Sağ ol canım cevap için. Özelden yazdılar iyi ki buraya sormuşum aydınlandım. Allah sende de onlardan da razı olsun.
(1,975 puan) tarafından
Sende saol cnm sendende Allah razı olsun ♥️
(6,315 puan) tarafından
Amin ♥️
0 oy
(7,249 puan) tarafından
Rüyada ölüm ömrü uzar derler hayırlı uzun ömrü olsun inş rüyalarını anlatma canım bunun nedeni birisi saçma bir yorum yapar rüyalar nasıl yorumlanirsa öyle olur bununla ilgili bir kıssa vardı birisi annesini gördüğü rüyayı yorumlamaya giderken başka biriyle karşılaşıyor nereye diye sorunca annem bir rüya gördü onu yorumlatmaya gidiyorum diyince soruyor ne görmüş diye oda anlatıyor nehirler denizler dolusu su içtiğini görmüş diyor ooo o kadar suyu icmiste çatlamamismi diyor eve geldiginde annesi çatlayip öldugunu görüyor bu bir kıssa tabi ama nasıl yorarsan öyle olur canım 
(6,315 puan) tarafından
Evet canım bilmiyorum nasıl yorumlarsan öyle olur hayır olsun dedim de işte insan merak ediyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
7 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Hicbiri (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 159 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mina (2,613 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 49 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Misafir.8 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

379,297 soru

11,353,418 cevap

34,824 kullanıcı

...