0 oy
366 göst.
Aile kategorisinde (242 puan) tarafından

 2 buçuk yıllık evliyim 1 tane oğlum var bekarken 1 yıl kadar sevgili dönemimiz olmuştu böyle küfürler duymamıştım hiç ağzından akşam okadar basit şeyden dolayı küfür etti gece vardiyasina geçti gece çalışıyor disardaydi bende dedim gelirken tatlı al çayın yanına yeriz sadece bir iyi huyu vardır dediğimi ikiletmez alır getirir ama ağzı bozuk neyse gitmesine 1 buçuk saat vardı uyandırdım dedim gel tatlı yiyelim neyse kalktı filan yemicem dedi bişey demedim bende dizi izliyordum çekirdek yiyordum bana dedi git başka yerde ye bende dedim keşke seni uyandırmasaydim rahatimi bozdum dedim bana başladı ağzını yüzünü s.... Dedi şok oldum edepsizsin sen dedim hiç konuşmadım sonra çekti gitti. Piskolojim çok bozuluyor bu küfürleri hak edicek bişey yapmıyorum. Ailesine söyledim kayinpederim takma boşver diyor benim sözümüde dinlemiyor diyor ama nereye kadar. İçime atarak hasta olucam içimi dökmek istedim. :'(

7 Cevaplar

0 oy
(6,260 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah bu erkeklerin DNA sı mı bozuldu nedir insan hiç karısına böyle de küfür eder mi 
(28 puan) tarafından
Canımı sikarsan velayet davası açarım dedi ama onu bilmiyorum yapar mi
(6,260 puan) tarafından
Ay nereye vermiyo acaba ona soruyorlardı zaten günaha girecem şimdi gece gece
(28 puan) tarafından
İnşallah şu mübarek ayda insafa gelir de uzatmaz davayı çocukların ihtiyacında karsilar
(6,260 puan) tarafından
Ah kuzum inşallah Allah yardımcınız olsun ikinizinde
(28 puan) tarafından
Amin insallah
-Reklam-
0 oy
(5,953 puan) tarafından
Andaval adam olmaz ondan küfür eden adam degil gözümde..
(242 puan) tarafından
Sonra bişey olmamış gibi davranıyor en kötüsüde bu sanki o küfürleri başkası ediyo gibi. Bilmiyorum ama ben evliliğimin sonunu iyi görmüyorum.
(5,953 puan) tarafından
Saygi bitince sevgide bitiyor üzüldüm evladinizi oyle küfürlerin içinde buyumesine musade etmeyin en azindan size saygısı yoksa evladina olsun saygısı..
(242 puan) tarafından
En cokda bunu düşünüyorum çünkü annesine babasına saygısı olmayan insanin karısına saygısı olurmu. Onlara bile küfür ediyo bazen. Adam akıllı konuşup uyaricam.
0 oy
(302 puan) tarafından
Küfür ağzına yuva yapmış. Küfür etmek çok büyük günahlardandır. ALLAH kocaniza hidayet versin. Hiç yakışmıyor sana böyle küfür etmek hiç ağzına yakışmıyor diye uyarın.. İş yerinde arkadaslarindan huy edinmiste olabilir. Çok küfürlü ortamlarda bazı insanlar oranın konuşmalarini edinir. Demek ki iş yerinde de böyle. Sana hiç yakışmıyor diye söyleyin. 
(242 puan) tarafından
Evet bu ara daha çok bir küfür ediyo sanki şaşırtiyo beni ortamda etkiliyo herhalde. Sürekli söylüyorum bu sefer daha ciddi bir şekilde konusucam ama bu yine anlamaz.
(302 puan) tarafından
Canım tatlı dille konuş. Bir ara bende iş yerinin ve arkadaş çevrem yüzünden çok küfür ederdim. Aslında hiç sevmem ama fabrika ortamında etrafımda çok belden aşağı muhabbet yapan kadınlar oluyordu o zamanlar bende zamanla alışmıştım ağzı bozuk konuşmaya. Sonra eşimle tanışınca bana bu sen değilsin, bu pisikolojiden çık, senin özün bu değil gibi laflar etti hakliydida. Zamanla çıkardım hayatimdan küfür etmeyi. O zamanki ortamim bunu gerektiyordu doğru degil ama insanda ağız alışkanlığı oluyor. Ozamanlar çok sinirli stresliydim iyi geliyordu. Şimdi sinirlensem bile asla ne içimden ne dışımdan küfretmem.
0 oy
tarafından
Küfür bi alışkanlık ilk ettiğinde en ufak küfür dahi olsa ne tepki vermistiniz size etmesi önemli değil illaki sorun işte orda başlamış 
(242 puan) tarafından
Ben tepkimi çoğu zaman koydum. Konuşmadim görmemezlikten geldim yine değişmedi bir ara söz vermişti yine başladı. Size etmesi önemli değil derken
tarafından
Size etmesi önemli değil derken ilk baş çevreye ediyorlarya yanınızda size etmemiştir ama rahat küfür etmeye başladığı zaman demek istedim.
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Canım Rabb'im yâr ve yardımcın olsun küfür ağır olduğu için nikaha zarar verir nikah tazeleseniz daha iyi olur çünkü söylediği kelime sıkıntılı küfür olduğu için alimlerin ihtilaflı görüşleri var bu yüzden nikah tazeleseniz daha iyi olur
(242 puan) tarafından
Hadi yaa
 İmam nikahimi
(1,161 puan) tarafından
Evet canım Allah'ın subuti sıfatları yüze yansıdığı için bir nevi Allah'a küfür eder der Alimler Kendi aralarında bu konu ihtilaflıdir o yüzden en güzeli nikah tazelenmesi gerekir denir fikihta
0 oy
(1,766 puan) tarafından
Eşimde aynı senin eşin gibi ikiletmez ne istesem alır. Aç kalınca baya sinirli oluyor her sinirinde başlıyor ******* gerizekalı diye saymaya. Bebeğim henüz çok küçük ona alışmaya çalışıyorum o zaten çok yoruyor gece uyumuyor bide eşimin bu hareketleri baya üzüyor.
(242 puan) tarafından
*** yıldızli olan yerde ne yazıyor cnm
(1,766 puan) tarafından
*mbesil diyor
(242 puan) tarafından
Seninki yine öyle konuşuyor benimki ana avrat gidiyor pislikler.
(1,766 puan) tarafından
Allah ıslah etsin valla kadınların işi zor
0 oy
(6,515 puan) tarafından
Ay çok itici geliyor şu küfür eden erkekler yaaa 

Bende seni deseydin kız sjsnsnns 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 331 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde elifylmz (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 332 göst.
22 Haziran 2022 Aile kategorisinde Balbazar (913 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 404 göst.
25 Temmuz 2021 Aile kategorisinde eymenim02 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 348 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (95 puan) tarafından soruldu

381,714 soru

11,427,570 cevap

34,987 kullanıcı

...