0 oy
196 göst.
Aile kategorisinde (3,886 puan) tarafından
tarafından kapalı
Şimdi  bizim Almanyaya yeğenimin düğününe  gitme fikrimiz vardı. Esim bunu yakın cevreye de yaydı ve cok iddali konuştu.  Pasaportlari cikarttirdik ki annem  de bizle gelmeye niyetlendi. Evet borcumuz vardi ama Almanya parasıni da çıkarıyorduk. Ama gecen hafta iki tane togg çıktı  ve eşim  almak istiyor herkes de al bu firsat bir daha gelmez vs vs diyor.  Haliyle plan degisti. Paramız eksilerde . Esim almanyaya gidersek zor sartlarda gidecegiz diyor illa gidelim dersen şartları  zorlayacagim diyor. Ben de böyle  işe  gıcık  oluyorum simdi hem herkes duydu gidecegimizi hem annemi ayaklandırdik vs vs... ablamlar bu hafta alisveris icin burdalardı takı da takmadim gidecegiz diye. Ki ablamin haberi yok gitme planlarimizdan supriz olacaktı. Haliyle takmamizı yadirgamiş olabilir belki. Vel hasılı kelam siz olsaniz ne yaparsınız?  Ne dersiniz? Düğün  de 7 mayısta. Hala vize basvurusu yapamadık. Sevmiyorum da böyle  isi. Neticede surekli gidilmiyor giderken rahat rahat gidip gelmek istiyom. 3 tane de cocgumuz var onu alamam bunu yediremem diye dusunmek istemiyorum. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(2,301 puan) tarafından
Maddi durumun iyi değilse niye kendini zorlayarak gideceksin onu amlamadim herkes duydu diye şey mi olur duyarsa duysun nolcak yani . 
(3,886 puan) tarafından
Canım esim mangalda kül birakmadi gidecem bu sene diye diye. Eeee yoluna da girip annemi de ayaklandirdik. Yeğenim geldi takı da takmadık gidecegiz diye.  Evet ben de sevmiyom sıkıntılı  gitmeyi. Esim oraya biletlere verecegimiz paranin yari parasini takalim diyor yegene.
-Reklam-
0 oy
(3,230 puan) tarafından
Ben olsam gitmem millet ne derse desin. Araba daha önemli 
(3,886 puan) tarafından
Net diyorsun yani...  esimin  bu huyu deli ediyor beni canım. Her sey netleşmeden yayma dedim. Yine duramadı. Hem de bizi de heveslendirdi.
0 oy
(13,848 puan) tarafından
Siz bi vize başvurunuzu yapın bakalim vize çikacak mi. Çikarsa gidip gelin. Togg parasindan da 150 - 200 bin falan eksilmiş olur giderseniz. Para kazanılır ya gidin bence. 
(3,886 puan) tarafından
Vize icin de biletleri almis olmamiz gerekiyormuş biletler de 35 bin :( vize çıkmazsa iade olmama durumu varmis gibi gibi amannn pek alengilli isler.
(13,848 puan) tarafından
Almiş olmaniz gerekmiyor gidiş dönüş rezervasyonu yeterli. Boşyere bilete para vermeyin hemen (kesin bilgi). Sizi misafir edecek kişinin davetiye mektubu göndermesi gerekiyor. Almanya vize konusunda zorluk çikariyor. Şansinizi deneyin.
(3,886 puan) tarafından
Evet az önce  esim dedi rezervasyo yetiyormus diye.   Kimi duysak da vize alamamiş Almanya icin :(  yani benim karar veremediğim  de zor sikila sikila mi gitmek yoksa ferah ferah gidip gidisi biraz ertelemek mi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 421 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (10,877 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 437 göst.
7 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 354 göst.
16 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 590 göst.
16 Haziran 2020 Aile kategorisinde sumram (33 puan) tarafından soruldu

379,416 soru

11,357,216 cevap

34,835 kullanıcı

...