0 oy
91 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (148 puan) tarafından

Merhabalar arkadaşlarım hayırlı ramazanlar dilerim .. Oğlum bugün tam 27 aylık oldu önümüzdeki hafta Allah nasip ederse tuvalet eğitimine başlayacağım Akıllı köpek sesli klozetimiz var daha önce 1 2 kez denemeler yaptım ama hazır değildi şuan çisini kakasını söyluyor ve bezide pek istemiyor klozete çis yapması gerektigini biliyor ben yapinca sende klozetini al cis yap deyince oturuyor cis bitti deyip sifona basiyor. Sorum şu ki elimde alt açma örtüsü mevcut onlardan yatagina sersem uzerine de carsaf koysam rahat olurmu, birde oğluma renkli renkli boxerlar mı alayım yoksa külot mu alıştırma kulodu almayacagim cunku bez gibi kalin oldugundan altimda bez var hissine kapilip altina yapsin istemiyorum :) bolca sabr da isterim :))

3 Cevaplar

0 oy
(14,044 puan) tarafından
Ben ikisinden de aldım ama boxerle çok tatlı oluyorlar yaaa :D bende alt açma örtüsü serdim ama onun kaydığı zamanlar oluyor işte o zaman yatağa geçiyor o kötü. Bence durumuna göre değerlendir bunu. Baktın alt açma çok işini görmüyor o zaman mecbur alez. Ama işini görürse çok kaymaz yatağa geçmezse devam edersin kullanmaya.
(148 puan) tarafından
Alez önerin varmı canım olmadı 2 adet alez alayım en azından kaçırirsa birini yikar birini sererim :)
(14,044 puan) tarafından
Trendyol da güzel alezler var canım yorumlardan bak istersen ben almadım annemde vardı onu kullanıyorum
(148 puan) tarafından
Anladım canım cok tesekkur ederim herhangi bir onerin varmi egitim ile ilgili
(14,044 puan) tarafından
Genelde tuvalete başta hevesli olsalarda bir kaç gün içinde sürekli gitmekten sıkılıyorlar ben hikayeler uydurarak götürüyorum hala daha öyle sana da tavsiye ederim tuvalette ilgisini çekecek şeyler bulundurabilirsin mesela ben oğluma tabure aldım üstünde hayvanlar var onlarla ilgili bir şeyler anlatıyorum hevesleniyor bu sefer. Birde biraz araştırma yaptıktan sonra emin olduğum bir şey var mesela biz gece uyandiriyoruz ya tuvalet için, bir kaç yerde okudum bunu uyandırmayin onlar altına işeye işeye kendileri uyanmayi tuvalete gitmeyi öğrenecekler diyorlar. Eğer biz uyandirirsak sürekli bizim kaldırmamızı beklerlermiş. Ben bu şekilde ilerledim yolun çoğunu geride bıraktık biz sizlere Rabbim bol bol sabır versin inşallah
(148 puan) tarafından
Bende sizin gibi düşünüyorum hatta bir makalede de okumuştum çok teşekkür ederim yardımlarinizdan dolayı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tek kişilik yataktaki yatiyor
(148 puan) tarafından
Park yatak canım
tarafından
Ben alez alcaktim burda bulamadım. En büyük çöp posetlerinden vardı. Onun ucunu kestim. Yatağına geçirdim. Ustunede ince bebek kundakindan serdim.
Üzerine lastikli carsafini gecirdim
(148 puan) tarafından
Cok mantikli cok tesekkur ederim fikir icin, poset ses yapiyormuydu acaba
tarafından
Yani haliyle yapiyorda öyle uyandıracak şekilde yapmıyor
 Alışıyor zaten.
Mesela yatak gicirtisi gibi düşün. Ses var ama rahatsız edici değil.
Ben n11dende sipariş verdim alezi. 68 TL uygun geldi bana. Kargo bedavaydi canım. Birde n11de Ramazan'a özel 50 TL üzeri 25 lira indirim vardı 43 TL denk geldi.
Sürekli kupon oluyor sahurda sende takip et istersen
0 oy
(52 puan) tarafından

Sadece 1 hafta sabret hadi sen 2 diyelim kesinlikle alez almanı öneririm benim kızım başladığım ilk gün sadece altına yaptı kesinlikle lazımlığa yapmadı ama 1 hafta içinde herşey rayına oturdu kolaylıklar diliyorum hiç gözünde büyütme kim bezli kaldı :)

(148 puan) tarafından
Yok korkmuyorum oglumda bu konuda bana yardim edicektir genelde herseyi anlatiyorum anlamazlar diye yanilgiya kapilip anlatmama daha yanlis ben 20 aylikken denedim.ama basarili olmadi o zamandan bu zaman a hep anlattim simdi bende oda hazır sanırım Allah in izni ile oğlumla herseyi basardik bunu da basaricaz :)
(746 puan) tarafından
Şans meleği kısaca anlatır mısınız kaç aylıktı kaç gün sonra lazımlığa yapmaya başladı. Ben bi deniyim dedim dediğiniz gibi 1. Gün hiç lazımlığa yapmadı pijama kalmamıştı giydirecek bende ertesi gün hazır olmadığımızı düşünüp erteledim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 39 göst.
1 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde McLsKn16 (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
4 cevap 173 göst.
0 oy
9 cevap 175 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (54 puan) tarafından soruldu

382,960 soru

11,463,473 cevap

35,057 kullanıcı

...