0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (1,075 puan) tarafından
Çalısmak istiyrm meslegimi yapmak kendi parami kazanıp gönül rahatlıgıyla harcamak  ama çocuklardan dolayi bir adım atamadm  simdi de sürekli bir döngü icindeym iş bakiyrm bir yandan ama o kadar köreldm ki evde beni o kadar hicbir sey yapamaz hale getirdi ki esim olack insan bir anda güvenimi yitiriyorum.Sınava calısym diyrm sansmi deniyeym yok istegim ona da .Ne yapacagımi bilemez haldeym sadece gün geçiriyrm bu da beni günden güne bitiriyor.Ya bi akıl verin siz nasıl başardnz biraz daha sabır diyrm ins her sey güzel olacak yakın zamanda ama yoruldum gibi bir an önce bir yerden baslamak gerek.Hele ki insanın böyle eşi varsa.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Es zor ama yardımsız olmaz, benım suan cocuguma bakıcak kımsem olmadıgı ıcın ve henuz ufak oldugu ıcın calısma ımkanın yok unıversıte mezunuyum, evlenmeden calıstım ama evlenıp tayinle bambaska yere gelınce calısamadım, suan pastacılık egıtımı alıyorum sagolsun esımın destegıyle zaten bana 15bın hıbe paran var dedı iş kur kendıne malzemelerını al degerlendır dedı, bende pastacılıgı sectım konsept pstacılık egıtımı alıyorum, egıtım bıtınce evden calısma ımkanım olucak
(1,075 puan) tarafından
Ne guzel yapmıssn bende kres öğretmeniyim bugüne kadar çocuklari büyütmek icin giremedm ise simdi yası geldi sükür o yuzden artk bir yerden baslamak istyrm bugüne kadar bende egitmlerimi tamamlamaya çalistm simdi formasyonumu da aliyrm ama hep boyle olmak yoruyor yani maddi olarak da kendi kendime yetebilmek istiyrm artk bir yandan da köreldim gibi hani yapabileckmiym korkusu olusmaya basladi
-Reklam-
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Ne mezunusunuz?
(1,075 puan) tarafından
Çocuk gelisimi
(1,618 puan) tarafından
Kendinizi körelmiş gibi hissetmeyin. İşin başına geçince normal akışta yaparsınız, o an ne yapacağınızi bilirsiniz. Sonuçta bunun eğitimini almışsınız.
(1,075 puan) tarafından
Yıllrca evde oturmaktan böyle bi ruh haline girdm öyle tabi bi baslayabilsem.gerisi muhakkak gelir de.
0 oy
(1,863 puan) tarafından
Ne mezunusun?
0 oy
(3,333 puan) tarafından
Cocuklarin buyuduyse rahatca sinava da calisirsin. Sinava calismak istemezsen bi egitim kurumunda ise baslarsin. Aeni anliyorum uzun bir aradan sonra ne yapacağını bilemiyorsun. Ama zaten isin cocuk, evde kendi çocuklarını büyüten de sensin. Simdi o cocuklarin annelerini de anlayarak daha da şefkatli bir öğretmensin. Oyle motivasyon kur kendine. Esin biraz ozguveninle oynamış. Bi silkelen kendine gel bacim. 
(1,075 puan) tarafından
Ya canm o zaten beni böyle körelten yoksa zaten benim kendime güvenim.tam tek bi ise girebilsem gerisi gelecek ins
0 oy
tarafından
Başlığına gelirsek kendine haksızlık etme senin bir gülüşün bile evin neşesi olur, senin bir kelimenle dünya renklenir. Sen evladını büyüterek dünya için güzel bir adım atıyorsun öyle düşün. Sen yine de sınavına çalış sınavına gir eşin şimdi laf eder ileri de maddi konu da sıkıştığında bu sefer sana der destek olur musun bana diye. Evden de iş yapabilirsin çocuk uyuduğunda. 
(1,075 puan) tarafından
Evden is imkanı var mı bulamadm iyi olurdu o da.Evet zamanı gelince öyle diyecek biliyrm.
tarafından
İnternet üzerinden makale yazanlar vardı bir ara burada. Makale yazıp para alıyorlardı. Onu bir araştır canım. Ben de bekarken üni öğrencilerin derslerini yapıyprdum
0 oy
(202 puan) tarafından
Aynı ruh halini yaşıyoruz gerçekten bende kendimi hiç bir şeye yaramaz hissediyorum.  İlahiyat mezunuyum.  Oğlum 2.5 yaşında ve bana çok düşkün bensiz hiç bir şey yapmıyor.  Kimseyede güvenip ders çalışamam.  Biraz daha büyümesini beklicem. Belki bi umut yine gircem sınava . Hakkımız da hayırlısı olsun. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 366 göst.
+1 oy
20 cevap 300 göst.
17 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 236 göst.

378,877 soru

11,340,494 cevap

34,807 kullanıcı

...