0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (261 puan) tarafından
Bir önceki posta paylaştım. Eşimle problem yaşadık. Ve annemlere geldim. Eşim işe gittikten sonra telefon açtı benim işim erkenden bitti gelip seni alayım yemek yiyelim sonra annenlere bırakayım dedi hayır yürürüm ben dedim. Sonra dışarıya çıkmak için kapıyı açtım baktım ki eşim kapının önünde beni bekliyor. Neyse bindim yolda yemek yemekte ısrar ediyorum aç kalma dedi iştahım yok dedim. Annemlere bıraktı gitti. Anlamadım ki adam ne yapmaya çalışıyor. Gitmemi istiyor bir de üstüne beni düşündüğünü gösterip ben götüreyim yemek yiyelim sonra git diyor. Anlamadım valla. 

5 Cevaplar

0 oy
(1,372 puan) tarafından
Amacı sendeki bu karışıklığı oluşturmak işte ve başarmış :) bazıları böyledir ne onunla olmak ister ne de onsuz. Seni tamamen elinden kaçırmak istemiyor bence ama yanında oluncada ilgilenmiyor seninle. Maksat şu sen yarın bir gün boşanmak istemeye falan kalkama diye hareketleriyle kafa karışıklığı oluşturmaya çalışıyor yani. Durayım sabredeyim hemen işi ciddiye bindirmeyeyeim dedirte dedirte sürüncemede bırakacak işi. Kesinlikle kaybetmek istemeyen insan der ki yemeğe gidelim konuşalım ben sensiz olmak istemem ne annenlere gitmesi bunu unutalım ikimizde biseylere dikkat edelim çözelim her şeyi derdi bence. Ama seninkisi eliyle gitmiş bırakmış bide annene. Enteresannn. Bu benim kendi yorumum tabii ama yanlış da düşünüyor olabilirim. Allah en doğru yol hangisiyse orada yürütsün inşallah. Pişman olacağınız üzüleceğin şeyler olmasın her şey güzel olsun :)
-Reklam-
0 oy
(11,389 puan) tarafından
Blöf yapıyor bazı erkekler nasıl olsa gidemez diye önceki postunu bilmiyorum eşim de beni çok kovdu evde s.git defol git pilini pırtıni topla git diye diye sonra bi gittim kalakaldı ortada
0 oy
(119,465 puan) tarafından
onceki pistu okumadimda sorun varsa aranizda yemege gidip doberken yurume ne alaka
(1,753 puan) tarafından
Anneme yürüyerek giderim demek istemiş.
(119,465 puan) tarafından
iyide kocayla sorun varsa niye yemege gidiyo
(1,753 puan) tarafından
Kocası yemeğe gidelim ordan seni annene bırakırım demiş oda gerek yok yürüyerek giderim demiş. İstememiş valla bende bilmiyorum artık.
(261 puan) tarafından
Aynen öyle dedim. Çünkü diğer postumda olayı anlattım. Valla hiç içimden gelmedi yemeğe felan gitmek.
0 oy
(1,279 puan) tarafından
 Postlarına şimdi baktım. Bence evine git yemeğini hazırla, akşam eve geldiğinde ağzınızın tadı yerine gelsin konuşun. Bir uygunsuz video izlemesi ise sorun bence bu kadar yıpratmaya değmez ilişkini. Senin de duygusal zamanların olmuş onun da bir rahatlayın bence, bebeğinizin ve birbirinizin kıymetini bilin. Bence sana yalan söylese biri ile konuşurken yakalasan böyle tepki vermen doğru olurdu da sen lohusa iken kendini rahatlatma ihtiyacı sorun olmamalı. Duygusal bir şeyler hissederek yaptığına inanıyorsan bir şey diyemem. Evlilik senin evliliğin kalbinin ve mantığının sesini dinle. İğrenme veya soğuma olabilir ama eşin ile konuşup aklını ve kalbini ferahlatman lazım, her şeye şüpheyle yaklaşmak seni de onu da bebeğinizi de yıpratır. Allah sonunuzu hayır eylesin.
(261 puan) tarafından
Uygunsuz video izlemesi değil. Eşim film komik videolar yada oyun oynuyor. Benim demek istediğim uzun süredir ben evde yokmuşum gibi davranıp işten gelip yemeğini yer yemez odaya gidip sabahlara kadar bilgisayarda uğraşması. Kafasını dağıtsın ama adam çerezini çekirdeğini alıp gidiyor. Bebeğim yok lohusa da değilim. Emin olun eşimle çok konuştum güzel dille bağırarak sesimi duy diye bekledim ama olmadı. Sadece bu değil daha bir sürü şey ve bende artık kendimi düşünmek istedim
(1,279 puan) tarafından
Ay çok özür dilerim. Ben postları karıştırmışım. Senin postunu da okumuştum. Eşin 2 gün oyun oynamam gerekli falan demişti.
Şimdi merak ettiğim öncelikle çalışıyor musun?
Sen söyledikten sonra eskilerine de baktım, eşinin de senin de biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Sen her fırsatta şüphe duyuyorsun mesela kitaptan   gelen mesajdan falan acaba biraz mental olarak  rahatlatıcı şeylere mi yoğunlaşsan, eşin ile bana saçma gelen şey ben de öğretmenim, eşim de idareci onun toplantılarına da benim sunumlarını ya da araştırmalarında hiç birimiz diğer odaya geçmezdi. Ben sessizce elime kitabımı alır okurdum o da çalışırdı arada çay kahve yapardım aynı odada olurduk. Diğer türlü ne anlamı var ki evliliğin, göremeyeceksem, çalışmasına ara verdiğinde  2-3 kelam da olsa sohbet edemeyeceksek neden evlendik. Eşim olmadan yatağıma gitmem onu da genellikle ben olmadan göndermem. Bazen insan sadece sarılmak ister, sizin 1 buçuk senelik evliliğiniz için bazı şeyler daha da yeni. Kalbini ve mantığını dinle. Senin yerinde olsam çalışmıyorsam çocukta yokken gider kurslara yazılır ya da işe girerdim. Her erkek kendine güvenen, ayakları üzerinde dik duran kadın ister. Biri benim başımın etini yese, bana imalarda bulunsa ben de ayrı odada yaşar hatta boşanırdım. Biraz kendinde de hatalarım var mı diye düşün.
Senin en büyük hatan ayrı yatmanıza, ayrı vakit geçirmenizi göz yummak olmuş bence. Bir de şarkılardan, kitaplardan içinde hep bir şüphe var.  Adamın aklında yoksa bile sen sokacaksın nasılsa eşim şüphe duyuyor diye.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
23 Haziran 2023 Aile kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 207 göst.
5 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 334 göst.
5 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 285 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Mavissss93 (146 puan) tarafından soruldu

381,082 soru

11,408,735 cevap

34,945 kullanıcı

...