0 oy
659 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından
Kadın kocasından gizli sigara içmesi günah olur mu acaba bilgi sahibi olan varmı 

7 Cevaplar

+1 oy
(11,084 puan) tarafından
Sigara kendisi günah olduğundan eşinden gizli içmesi olayı daha ikinci aşama. 
(6,250 puan) tarafından
İsraf haramdır. Günde 3 paket sigara içtiğini varsayalım birinin buda israfa giriyo sigara paketinin fiyatı 30 tl yanlış bilmiyosam günlük 80 -90 tl bir sigaraya verildiğinde israfa girmiş olur.sigara bire bir haramdır diyemem ama israfa girdiği ve vücuda zarar verdiği için abartılarak içilirse eğer bence de günah.
(6,425 puan) tarafından
Canım hem kendi fikrim diyorsun hem hala tartışma yaratmaya çalışıyorsun Kur'an da geçmeyen bişey için kimse kafasına göre haram diyemez. Ayrıca hadiste de böyle bişey geçmez. Ama aşırıya kaçan herşey insana ziyan verir bu bir gerçek.
(11,084 puan) tarafından
Denizimsi, ben tartışmıyorum ki. Anlatıyorum fikrimi. Bir de her yazılan yorumun nickine bakıyor musun sadece ben yazmıyorum yorumları :) neyse herkes okur araştırır kararını verir Allaha emanet olun :)
(6,425 puan) tarafından
Ben direkt senin yorumlarına cevap verdim canım
(6,425 puan) tarafından
Sende Allah'a emanet ol
-Reklam-
0 oy
(49 puan) tarafından
Bilmiyorum ama sanki alkol iciyor degilya kavga edip inatlasacagina hic bilmesin
0 oy
(11,084 puan) tarafından

Kaynağım bu site. 

image


0 oy
(6,425 puan) tarafından
Niye günah olsuj herşeyi kocana bildirmek zorunda değilsin bu seni ilgilendiren bişey 
0 oy
(3,738 puan) tarafından
10 yıldır gizli içiyorum. Pek çok kimse de bilmez içtiğimi. Cebinden çalmıyorıum sonuçta, bir gün bile anlamadı, şüphelenmedi de. Kendi de içiyor zaten. Vicdan yaptım mı hiç? Hayır. Beni ilgilendiren bir durum bu. 
tarafından
düzenlendi
10 yıl nasıl anlamadı hayret walla. Hiç mi ev de kokusu kalmıyor yada elinize üzerinize sinmedi. Fazla profesyonelsiniz yada eşinizin burunda bi sıkıntı var koku almıyor. Yoksa mümkün değil sigara içen birini 10 yıl da anlamamak.  illaki insan bi şüphelenir acaba  der yani ..ne kokusu bu, acaba  içiyor mu diye düşünür. Yada anladıysa bile görmezden gelmiştir. Yani onu anlamamak için .. Ama sizinki tuhaf geldi
(163 puan) tarafından
Gizli iciyorsan sadece seni ilgilendiren bir durum değil demekki ☺️
tarafından
Pelin kesinlikle öyle:)) tespitin dibi :))) on numara 5 yıldız.  Sadece onu ilgilendirse ne diye dile kolay 10 sene gizli içsin. Açık açık karşısında içer demekki karşı tarafı da ilgilendiriyor ama kondurmuyor:)))
(1,698 puan) tarafından
Aysenur95 katılıyorum :) eşimi de ilgilendirdiğini hissettiğim dönem 1 yıl kadar gizli içtim. Şimdi sadece beni alakadar ettiğini düşündüğüm için 2 yıldır karşılıklı içiyoruz. Sigaramın parasını da kendim öderim her zaman o sebeple kafa rahat, tüttür gitsin :D
(3,738 puan) tarafından
Kızlar siz sigara kullanıyor musunuz çok merak ettim
(1,698 puan) tarafından
Evet?
(3,738 puan) tarafından
Sen değil kız, öteki kızlar birşeyler yazmaya çabalamış ya, onlara soruyorum. Almışlar tlfnu ellerine, yazmışlar daa yazmışlar.
Bahçeli evim var, istediğim zaman içsem kmse anlamaz, çocuklarım elimde bile görmemiştir şimdiye kadar,hiç göstermedim. Eşime gelince asla anlamadı, bilse kavga sebebi olur bizim için. Anlamazdan gelecek bir adam değil çünkü. Kendi de içer, içmesen çoktan anlamıştır.
Ayrıca siz kaç günde bir duş alıyorsunuz ki üzerime siner diyorsunuz? Günlük duş almayan kaldı mı artık. Dişleriniz de fırçlanmıyor galiba, aklınıza mentollü sakız çiğnemek bile gelmiyor mesela.
(3,738 puan) tarafından
Melike, nişanlıyken içerdik eşimle, kaynanam da gizli içerdi Sigarayı, sonra kayınbabama yakalanınca kendini umursamazlığa verdi, yolda yürürken bile yakıp içmeler başladı. Eşim ve kayınbabam içme dedikçe kaynanam sokaklarda sigara içerek gezdi. Eşim çok tiksindi. Annesiyle kavga etti, çok canları sıkıldı, bana çok dert yandı eşim. E annesinden bile sigara yüzünden tiksinen Bi adam, benden de nefret eder, tiksinir diye bıraktım dedim, artık Hiç göstermedim.
tarafından
Birşeyler yazmaya çabamalamadım. Direk yazdım fakat işinize gelmediği için bu rahatsız etti sizi gayet açık net. .  Bnde  sigara kullanıyorum  malesef ve günde yarım paket gidiyor. O yüzden çok iyi anlarım içeni ve içmeyeni.  Eşinizin onca sene tam 10 yıl anlamaması çok tuhaf onu belirttim sadece... Güya temizlikten vurmaya çalışmışsınız aklınızca ! Oda ayrı komik . Evet günlük duş almayan insan kalmadı artık onu 5 yaşındaki çocukta yapıyor . Bu marifet değil zaten olması gereken bişey . Ama siz marifetmiş gibi sadece sizin yaptığınız bişey gibi dediniz oda ayrı konu k . Mesele günlük duş almakta değil yani . Sizin mantığınıza göre Sigaranın kıyafetinize sinmemesi için  Her sigara adedinde duş almanız gerekir. Anca öyle koku kalmaz. Yoksa diş fırçalama ve mentollü sakızla olacak iş değil . bunlar yok etmez bastırır sadece. Ve bunu 5 yaşındaki çocukta anlar. Siz belli ki her içtiğiniz sigara adedinde diş fırçalayıp duş alıyorsunuz.  Öyleyse tebrik ederim sizi.
(3,738 puan) tarafından
Gizli sigara içmek, dumanını saklamak değil. Kimselere de gözükmeden içmektir. Duş meselesine gelince ben de size onu söylüyorum işte, günlük duş Gibi olağan şeyler bir nebze yok ediyor kokuyu. Kocam akşama kadar ağzıma girmiyor sonuçta, aa yoksa sizin kocanız giriyor mu :) hadi oradan da vurun beni  :)) Herneyse demem o ki kocam anlamıyor, vesselam.
tarafından
Gizli sigara içmek dumanını saklamak değil demişsiniz de gizli içmek sigaranın herseyini saklamaktır. Paketini, Kokusunu , dumanını, izmaritini ve dahası. Koca meselesine gelince de adı üzerinde kocam yani. Yoldan geçen biri değil.  Her dk ağzıma da girebilir. Sarıladabilir. Bunun neyi abes onu anlamadım.?  aa yoksa sizin kocanız giriyor mu  diyecek kadar şaşırmanız da beni şaşırttı açıkçası.
(3,738 puan) tarafından
Tamam arkadaşm haklısın,yeter bu kadar.
tarafından
Haklıyım tabiki. Fakat bana yeter bu kadar diyecek cürreti nerden buluyorsunuz kendiniz de ? oda sizin kendi saygı ve karakterinizle ilgili... İyi günler diliyorum
(1,698 puan) tarafından
@ben anne Durumunu okudum şimdi. Sen gizlemekte haklısın. Bazen de kaşımamak lazım durumu. Ben eşinden çekiniyorsun korkuyorsun gibi düşündüm ama aslında şu da var, korkabilirsin de çünkü ben karşındaki adamı bilemem. Ama senin durumun özel bir şeymiş. Ben yerinde olsam ben de saklardım. Hoş eşim hala elinde görmeyi sevmiyorum şu mereti der ama tiksinip aramızı bozmadığı için umursamam. Ama bilsem benden soğuyacak ya bırakırdım ya da göstermezdim o konuda sana hak veriyorum
(3,738 puan) tarafından
Cürret falan? Hayırdır bacım, padişahın şeyinden mi düştün sen? Benim yorumuma yorum atıp bana Cürret kelimesi kullncak kadar ne yaşadın?
(3,738 puan) tarafından
Melike, eşm harika uyumlu bir insan, bana sundukları çoğu kadının hayalinin de ötesinde olan şeyler. Dediğim gibi, tiksinmiş bir kere. Anlamaya çalıştın mesela sen, tebrik ederim. Teşekkür de ederim. Keşke bırakabilsem de bunlara hiç gerek kalmasa, ama olmuyor işte napalım.
tarafından
Padişahın şeyinden düşen biri varsa oda sensiz terbiyesiz! Daha önce çok düştün heralde  herkesi kendin gibi düştü zannediyosn. Ayrıca nerden bacın oluyorum senin hadsiz . Gerçekten böyle seviyesiz biriyle daha fazla konuşup kendime hakaret etmek istemiyorum. Saygının koruduğun sürece her dediğine saygı cercevesi içinde cevabını verirdim ama şuan o bile çok sana . Sen gizli sigara içmeye devam et buralar seni aşar
(3,738 puan) tarafından
Uza yaa. Üşenmemiş geri gelmiş yazmış.
Kadın soru sormuş, ben yorum yaptım, sen de yorumuma yorumunla atladın. Kendi ayağınla geldin şimdi de kendince atar yapıyorsun. Bi git.
tarafından
Yorumuna yorumumla atladıgım dogrudur ama insanca. Tabi sende o algı yok. Şimdi sen uza hadi naş edepsiz
(3,738 puan) tarafından
:))) edepli
0 oy
(4,336 puan) tarafından
Kendi gunah zaten canım ha gizli ha açık bende kullanıyorum esim biliyor ama yaninda asla icmem kızıyor zaten
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Sanmıyorum sigaranın zararı sana eşine degilki  söyleyip kavga etmektense söylememek daha mantıklı  ha ama tabi sigara parasını gizliden falan alıyorsan günah olabilir 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 542 göst.
23 Mart 2023 Aile kategorisinde Ektn (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 625 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,661 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 208 göst.
10 Aralık 2022 Aile kategorisinde Lale030507 (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 692 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

380,888 soru

11,403,804 cevap

34,942 kullanıcı

...